Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 16
blanca000 spune:
Mai eu ma bucur ca nu a iesit balaurul la col, insa nici data trecuta nu imi iesise la secretie ci la urocultura (la Medlife si medsna, 2 diferite).
Acum mai recoltez maine un pipilic, ma spal si las in bataia vantului cum zice Virgi si apoi colectez..sa vad daca am ce, ca fac de 4-5 ori pe noapte.
De la 1 mai raman si eu acasa, imi iau intai concediu si apoi intru in prenatal..abia astept..deja sunt balena pe uscat..abia suflu si merg leganat.
J. a plecat azi la Lisabona asa ca sunt singura cu copil, sta mama cat sunt la job si apoi ma lasa cu ea..i-am pus pe toti sa isi tina telefonele aproape, cardurile..ca daca sun sa sara cu ce am nevoie..doar am 1 nas, 4 fini si prieteni..toti au zis "DA NASA doar sa suni"..prietenii vecini sunt in tema sa se trezesca noaptea sa imi preia copilul iar ai mei stau la o aruncatura de bat..asa ca stau tranchil...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
titi143 spune:
Virgi si cand am fost cu Edi am renovat o parte din apartament, dar nu am putut face nimic, am avut eminenta de avort pana aproape la sfarsit. Surorile mele si sotul au facut tot, eu am stat mai mult. Dar acum am facut foarte mult. Si acum au fost putin sa ma ajute dar mai mult am facut singura. Si uite ca tot nu vrea sa vina.
Si eu mi-am anuntat sotul ca nu ma mai joc, ca il pun la treaba, vreau sa vina bebe ca deja ar fi cazul. Cu plimbarile nu prera cred ca am sanse ca eu oricum ma tot misc, asa ca apelez la 3 trucuri. Dansul, baie, si distractie din plin cu sotul.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
tigruta spune:
Felicitari ElyBine ai venit Babyboom refacere rapida Ely..doamne ce emotii m-au cuprins..
Anitta la multi ani pt M al tau!!! tare frumos ai scris depre el..
Blanca La multi ani!!
Titi asa cred ca voi ajunge si eu pana la 40sapt poate si depasesc putin..apropo nu mai retin cand ai fost ultima data la control?
si eu dupa ce implinesc 38 sapt o sa prestez mai des
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
blanca000 spune:
eu ma apuc de zugraveli cand se intoarce sotul, dupa 01.05..ce numai Ramona? camera Evei e gata..restul casei acum...J. braveaza ca scoatem si vechiul parchet din sufra ca scartaie si punem altul nou..sa il vad..plus ca ma apuc de hainute si coltul bebelinei ca trebuie..ce zmeu ma cred eu..
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Anitta_O spune:
Bai Virgi, esti mare belea! Cum sa-i spui muma-tii ca nasti in septembrie? Si pe urma ii zici c-ai facut un Fat Frumos care creste intr-o luna cat altii in trei, ha?
Blanca, sa completez ce-o zis Virgi, as zice ca dupa ce te speli cu 3 sapunuri sa urci pe bloc in bataia vantului, ca e mai eficient la inaltime.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
tigruta spune:
M-am uitat pe lista cu numere de telefon si sunt trecute foarte putine..eu pe cine anunt in caz de ceva?? trebuie sa vad sa fie cineva cu Dpn mai tarziu..
Apropo Titi pe cine anunti?? ca la tine poate veni in orice moment de acum..
Voi stiti ca si eu as vrea sa zugravim dormitorul?? dar nu sunt decisa inca
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
Anitta_O spune:
Multumesc pentru urarile pentru fecior. Diseara, cand vine de la scoala, il asteapta o petrecere surpriza cu cativa dintre prietenii lui.
Elena, as zice sa n-o tii prea mult pe mama ta la tine, s-ar putea sa te sufoce cu sfaturi si indicatii, ori tu vei fi destul de fragila ca sa suporti prea multe. Si-al meu sot pleaca mult din tara, dar socrii mei locuiesc aproape, la o adica pot apela la ei daca am nevoie de ceva, nu se supara, dimpotriva, le face placere sa ne ajute.
Eu as vrea sa nasc cat mai tarziu, spre 40 de saptamani, Doamne-ajuta!
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
blanca000 spune:
Aveti chef de glume ha?..pai cu domne sa ma trezesc, sa fac dus, 3 sapunuri sa folosesc, sa stau la uscat sus pe bloc..pipi cand mai fac? ca sigur abia o sa ma tin..
onutza83 spune:
Eheee s ane luam gandul de la poze cu babyboom ca nu pupam noi asa ceva decat cand vine ellishor acasa prin wekend:)))
Virgi..bagajul e la usa? sau e la usa spitalului?:))))
Anitta La multi ani lui M ,sa ii dea dumnezeu sanatate si voie buna!Iar tie mamico putere sa o nasti pe Anutza de "sanziene!!!!"
Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC
virgiL spune:
BLANCA,pipi faci in lift(daca ai)cand cobori de pe bloc!
ANITTO,mai zici de mine ca-s belea....Stii ca pi tini cadi pacatu sa anunti fetili nastirea lu Costik...asta daca nu m-oi simti eu in stare cu Ipadu in brate...
[ONUTZA],de azi m-as aseza in fata spitalului sa prind loc.....ce nerabdatoare sunt....
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!