Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 11
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Hai Elly ! Hai Babyboom !
Doamne ajuta sa-i vedem cu bine acasa pe amandoi!
Toate gandurile bune si implinirea tuturor dorintelor sarbatoritelor zilei!
Eu sunt cam ingrijorata, ca ieri am umblat creanga toata ziulica si bebs nu s-a miscat toata noaptea si nici acum nu prea da semne. La 5 avem control, sper sa fie totul bine!
Virgi mi-a placut maxim taurasul de pe burtica lui Lucas!
In materie de carucioare, de mine stiti ca am luat pentru bebster Mutsy Transporter, si urmeaza sa luam si scoica Maxi Cosi. Acelasi sfat...trebuie incercat inainte.
burticile!
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
Andra_C spune:
Hai Babyboom, abia asteptam sa te vedem!!! Nici eu nu am prea dormit si m-am gandit la ea, cred ca deja a nascut
La multi ani de Sf Gheorghe!!!
Fetelor, vreau sa-mi iau azi un fier d ecalcat, ce-mi recomandati? Multumesc!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+
onutza83 spune:
Mesaj de la Elishor
Buna sunt BabyBoom! Am 2,900 kg,50 cm, si azitazi la ora 10:31 am pasit de la mami din burtica direct in lumea voastra colorata!Abia astept sa imi fac multi prieteni aici! Va pup!
Felicitari Elishor!
Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC
joana2672001 spune:
Am tras o portie de plans cand am vazut mesajul de la Elly. Ma bucur mult ca sunt bine, si ii asteptam acasa.
Mai avem asa putin unele dintre noi incat mi se taie respiratia. De abia astept sa mi tin printisorul il brate.
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
Andra_C spune:
Ce veste buna!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+
blanca000 spune:
Bine ai venit baby boom, sa fii sanatos, norocos si vesel o viata intreaga !!
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Eu accept felicitarile de onomastica si va dau si eu eclere dupa preferinte insa virtuale.
Multumesc din suflet
PS : si eu fac parte din grupul celor cu nasterea naturala, sper sa ne iasa firesc la toate
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Andra daca vrei sa iei ceva bun ia o statie de calcat, eu asta as lua daca ar patii ceva fierul actual (un Tefal)...