Bobocei de sept-oct 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Fetelor la noi a venit vara :D...azi afara am umblat in maneca scurta...si sunt o friguroasa...cred ca-i vremea perfecta nici cald sa crapi si frig sa-ngheti...taman pt plimbari :D
Lalu ce frumos ca pui poze :) luam si noi cate-o idee.
Apropo de preturi si aici sunt maaari...noi suntem norocosi ca luam multe lucruri de baza de la cumnata mea...dar am aruncat cate-o privire si m-am speriat de preturi...pe de alta parte e bine ca asa(cu ajutorul lucrurilor pe care le vom primi) suntem mai relaxati si ne permitem sa luam alte nebunii:D pt bbits.Lulutza spuneai de nastere...si aici unde voi naste eu vom plati cam 2mii juma-3mii E...bine asta pt ca vrem noi la privat la spitalul respectiv,altfel la stat as da cam 800E.
Vorbeati despre intretinere-utilitati ...aici gaz,apa,curent e in fct de consum(in facturi sunt si taxe publice calculate in fct de dimensiune/vechime casa...la noi s-au bagat niste taxe anu trecut de ti se invarte capu') iar intretinere strict e in fct de marime casa,etaj nu de cate persoane suntem si e cam 30E/luna.
Cat despre kg...si eu mereu am spus...cat o fi sa iau oi lua....fara sa incerc sa ma abtin da nici sa halesc cu 2 maini...dar nici nu am asa pofta pana acum....acum om vedea...eu am ponit de la 51 si am 53..dar mia fost si rau...acum am inceput sa mananc normal...si ca si la Bob si burtica mea e mica...asta e...bb sa fie bine...nu?!
Fetelor poate ca ar trebui sa ma duc la un control la ochi...nu prea-mi vine...da tre'....pe de alta parte pe mine capul ma doare cand dorm,ma trezesc sau ma ridic de undeva...nu cand obosesc ochii...ce sa zic...sper sa fie doar niste imicranii/sau vreun curent ce m-o fi tras...
Ramona felicitari!! si sa-ti traiasca printul!
Bob-Pixel sa-ti traiasca mama si felicitari pt saptamani :) tot inainte cu sanatate!
Cam atatica...eu zilele astea ma bucur ca mi-am revenit si am intrat intr-un ritm normal...si prin casa si munca(bine ca e acasa munca mea si program facut de mine:D) si am inceput iar sa gatesc cu drag...azi am facut pui cu ceapa,ciuperci si mustar si ieri o prajiturica super cu capsuni(asa cu o crema de unt:D...ah ma duc sa halesc o bucatica:)
Puuup fetele si noapte buna!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Citat:
citat din mesajul lui underqueen

...si la noi e miscacios rau de vreo 2 saptamani, dar cum iti dai seama ca sughite?

Sunt niste miscari ritmice, la intervale regulate de timp, ca o zvacnire asa, sper ca m-ai inteles. Tine cateva minute si e intr-o anumita parte a burtii.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!! Azi am intrat in saptamana 20, la jumatatea drumului, sa de Domnul sa fie la fel de lin si de acum incolo.

Bine ai venit Veronica, mi s-a facut un dor de Braila, e orasul in care am copilarit.

Morok si aici a venit vara bine de tot, la pranz avem deja 30 de grade si asta e doar inceputul chiar nu stiu cum o sa ma descurc in plina vara. Pentru durerile de cap mergi neaprat la medic, poate sa fie de la ochi, tensiunea oculara crescuta, tensiune arteriala nu cred ca pentru ca eu sunt hipertensiva iar cand creste durerea de cap se simte undeva pe la baza craniului, in ceafa.

Cum se pot vedea pozele din albumul comun pentru ca si eu am nevoie de inspiratie la decorarea camerei pentru bebe.

Va pupicesc

20 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

patric, undeva in stanga paginii deasupra pozei tale de profil, intri pe "albume foto" si acolo cauti dupa nume de ex: lalu85 si imi gasesti albumul meu
V-am spus sunt putin dezamagita de calitatea pozelor sunt facute cu tel si nu sunt asa viu colorate cum ar trebui...

lalu85 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!Va multumesc pentru primire.
Aseara am fost si noi la control, avem 16 sapt si 3 zile, e totul ok, inca nu am aflat ce avem in burtik,sper sa aflam la morfofetala peste o luna.
Fetita mea isi doreste tare mult o surioara pe care sa o cheme Sara. Mi-a spus ca o sa-i dea jucariile ei de cand era bebe, patutul, dar ma roaga mult sa nu o las pe bebe Sara sa vina in camera ei. A fost super haioasa....
Sper sa am timp intr-o zi sa pun niste poze cu printesica mea
Va pup, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, bulinici !
Patric, felicitari pentru schimbarea prefixului.
Eu azi am o energieeeee si-o buna dispozitieeee!!! De vreo 2 zile eram nitel cam fleoshc pentru ca bb se lenevise si abia abia mai imi impingea un zvac. Dar aseara s-a agitat bine bine, m-a pocnit pana m-a saturat
N-am chef de munca deloc!!
In schimb, am chef maine sa fac curat, sa scot toate boarfele din sifonier, sa scot la lumina hainutele de vara , sa arunc muuulte lucruri. Vreau sa golesc si camera noastra, sa-i fac loc lui bb

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput

Lalu e foarte frumoasa camera iar patul e de poveste. Eu inca nu stiu daca sa pun ceva desenat pe perete in dreptul patului sau un brau pe perete cu desene.

20 cu

Mergi la inceput

Bob avem acelasi planuri marete de curatenie doar ca imi e mult prea lene, in ritmul asta venim cu bebe acasa si nu e nimic facut

20 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

Fetelor la noi a venit vara :D...azi afara am umblat in maneca scurta...si sunt o friguroasa...cred ca-i vremea perfecta nici cald sa crapi si frig sa-ngheti...taman pt plimbari :D
Lalu ce frumos ca pui poze :) luam si noi cate-o idee.
Apropo de preturi si aici sunt maaari...noi suntem norocosi ca luam multe lucruri de baza de la cumnata mea...dar am aruncat cate-o privire si m-am speriat de preturi...pe de alta parte e bine ca asa(cu ajutorul lucrurilor pe care le vom primi) suntem mai relaxati si ne permitem sa luam alte nebunii:D pt bbits.Lulutza spuneai de nastere...si aici unde voi naste eu vom plati cam 2mii juma-3mii E...bine asta pt ca vrem noi la privat la spitalul respectiv,altfel la stat as da cam 800E.
Vorbeati despre intretinere-utilitati ...aici gaz,apa,curent e in fct de consum(in facturi sunt si taxe publice calculate in fct de dimensiune/vechime casa...la noi s-au bagat niste taxe anu trecut de ti se invarte capu') iar intretinere strict e in fct de marime casa,etaj nu de cate persoane suntem si e cam 30E/luna.
Cat despre kg...si eu mereu am spus...cat o fi sa iau oi lua....fara sa incerc sa ma abtin da nici sa halesc cu 2 maini...dar nici nu am asa pofta pana acum....acum om vedea...eu am ponit de la 51 si am 53..dar mia fost si rau...acum am inceput sa mananc normal...si ca si la Bob si burtica mea e mica...asta e...bb sa fie bine...nu?!
Fetelor poate ca ar trebui sa ma duc la un control la ochi...nu prea-mi vine...da tre'....pe de alta parte pe mine capul ma doare cand dorm,ma trezesc sau ma ridic de undeva...nu cand obosesc ochii...ce sa zic...sper sa fie doar niste imicranii/sau vreun curent ce m-o fi tras...
Ramona felicitari!! si sa-ti traiasca printul!
Bob-Pixel sa-ti traiasca mama si felicitari pt saptamani :) tot inainte cu sanatate!
Cam atatica...eu zilele astea ma bucur ca mi-am revenit si am intrat intr-un ritm normal...si prin casa si munca(bine ca e acasa munca mea si program facut de mine:D) si am inceput iar sa gatesc cu drag...azi am facut pui cu ceapa,ciuperci si mustar si ieri o prajiturica super cu capsuni(asa cu o crema de unt:D...ah ma duc sa halesc o bucatica:)
Puuup fetele si noapte buna!

15

platiti ceva nasterea. si la lulutza am vazut cam 4000 de euro. eu l-am nascut pe Lucas in ro la o clinica privata si mi s-a parut mult si 52 de milione, plus la fiecare eco in jur de 300 de lei si am facut eco multe eu atunci, plus tratamentul meu care este destul de scump. cand imi dadeau clexane gratuit, plateam doar 30 de lei, cand nu...500 de lei pe luna, plus vitaminele si altele. mi s-a parut ft mult, dar a trecut. aici pana acum am platit 10 euro doar la gineco, se plateste trimestrial nu stiu pt ce 10 euro, si triplu test 50 de euro am platit. in rest totul gratuit si nasterea tot gratuita va fi, asa am inteles, si spitalul arata la fel ca cel privat unde l-am nascut pe Lucas. ma bucur ca de data asta ne-am hotarat sa ramanem aici sa nastem, data trecuta ne-am speriat de costuri pt ca nu aveam asigurare si am plecat in romania unde ne-a iesit pe nas cu platile

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, bulinici !
Patric, felicitari pentru schimbarea prefixului.
Eu azi am o energieeeee si-o buna dispozitieeee!!! De vreo 2 zile eram nitel cam fleoshc pentru ca bb se lenevise si abia abia mai imi impingea un zvac. Dar aseara s-a agitat bine bine, m-a pocnit pana m-a saturat
N-am chef de munca deloc!!
In schimb, am chef maine sa fac curat, sa scot toate boarfele din sifonier, sa scot la lumina hainutele de vara , sa arunc muuulte lucruri. Vreau sa golesc si camera noastra, sa-i fac loc lui bb

trimite-mi si mie putina energie sau daca vrei ti-l trimit pe Lucas o zi

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput