Bobocei de sept-oct 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
veroboroda spune:
Buna, fetelor!Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Va urmaresc din umbra de aproximativ o luna si am zis ca e momentul sa intru si eu in clubul vostru, bineinteles daca ma primiti.
Numele meu este Veronica, am 38 de ani, inginer de profesie si locuiesc in Braila.
Sunt insarcinata in 16 saptamani, DPN 7.10.2012 si mai am o fetita Bianca Elena de aproape 5 anisori(29.08.2007).
Vad ca discutati despre momentul diversificarii si despre alaptat.
Din proprie experienta , va spun celor care sunteti la primul copil, ca nu e bucurie mai mare ca aceea cand iti vezi copilul la san.Se stabileste o legatura extraordinara intre mama si bebe. Asa ca va sfatuiesc sa incercati cat puteti sa va alaptati copilul. Eu din pacate nu am putut sa o alaptez pe bia decat pana la 3 luni, dar sper de data sa reusesc sa alaptez cat mai mult.
Cat despre diversificarea copilului, toate la timpul lor, nici prea tarziu, nici prea devreme. Cred ca au mai spus si alte mame experimentate, in cazul copilului alaptat , diversificarea incepe la 6 luni, in cazul copilului hranit cu LP la 4,5 luni.
si as indrazni sa va mai dau un sfat, tot din proprie experienta, nu va lauti dupa sfaturile"babesti", faceti asa cum simtiti si cum va invata medicul pediatru, nu cum spune bunica ca se facea pe vremea ei.
In speranta ca ma veti primi in clubul vostru si ca nu vaveti supara ca mi-am spus parerea despre discutiile pe care le aveti, va doresc o zi buna
Vero, mami de Bia Elena si bebe +16
Mirabelac spune:
E a treia oara cand il simt pe bb cum sughite, aseara a fost cel mai tare, l-au simtit si sotul si fi-miu. Cred ca e cu capul in jos, l-am simtit jos tare in partea stanga. Ce fain! Si David a sughitat f mult in burtik dar si dupa ce s-a nascut, se pare ca si asta mic e sughitacios.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 19
lalu85 spune:
Fetelor diseara va pun niste poze cu patutul pe care l-am cumparat in weekend si cu camera lui bb care este gata de cand ne-am mutat, adik 2 ani( cam de atunci il asteptam pe bb si acum in sfarsit vineee)
Am gasit un patut ff dragalas faza este ca nu se poate face tarc dar ne-a fost asa drag de el ca nu am putut sa nu-l cumparam. Mobila este verde deschis cu vanilie iar patutul este bleu cu buline albe...si am zis ca pana ajunge bb sa se poata ridica pe picioruse vom lua un tarc special ca avem apartamntul cu 3 camere si avem spatiu unde sa le punem...pt bb facem orice mai ales ca la-m dorit asa mult si in 2 ani cat ne-am chinuit si noi cu tratamente operatii etc...ne cam speriasem...dar DD ne-a facut cea mai mare bucurie
Eu il rog pe DD sa ii dea sanatate lui bebe si noua k parinti la fel ca sa putem avea grija de el. Asta va doresc si voua multa sanatate
vero esti binevenita si nu ne suparam, nu avem de ce de aia suntem aici sa spunem ce simtim, ce gandim, sa ne consolam...
lalu85 23+ cu
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Ramona felicitari pt rezultatul bun si La Multi Ani ! puiului tau.
Mirabela si eu am patit ca lumea sa fie dezamagita cand le spun ca o sa am tot baietel in loc sa bucure ca bebe e sanatos.
Robert e fericit ca e baietel isi dorea f mult un fratior iar pt mine nu conteaza desi la prima sarcina vroiam fetita, odata ce am aflat n-a mai contat asta .
Robert Andrei (15.03.2007)
anne`mary spune:
vero bine ai venit. Frumos nume Bianca.
mirabela, se simte in exterior la 19 sapt? Abia astept
Lalu asteptam poze dar si detalii despre pret, dimensiuni, de unde l-ati achizitionat. Sper ca il asamblati in camera copilului caci nu poate fi scos pe usa odata asamblat.
+ 15 Tudor si Stefan
Tzuki spune:
salutare
Ramona, ma bucur mult ca bebelusa ta e bine. cred ca acum esti mult mai relaxata.
La multi ani nazdravanului, sa creasca mare si voinic!
Mirabelac,ma bucur ca cineva imi impartaseste gandurile . asa e, ca sa reusesti, uneori trebuie sa nu concepi ca nu poti.
Vero, avem pui cam de aceeasi varsta, la cei mari ma refer. e dif de 5 zile intre ei . bine ai venit printre noi.
masa de inasat eu n-am avut. il schimbam pe pat. dar ma durea spatele de muream. pana mi-a venit ideea sa mut o lada de studio mai inalta si sa improvizez acolo un loc de infasat. a fost incomparabil mai bine.
pacat insa ca are utilitate limitata in timp, dupa cateva luni mi-era frica sa-l mai pun acolo, nu mai avea stare, fugea de pe masa.
cam atat de la noi, deocamdata.
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
underqueen spune:
buna seara :D . am vazut ca sunt inca in lista, desi nu v-am mai vizitat de mult :D.
zicea cineva ca a simtit cum a sughitat bebe...si la noi e miscacios rau de vreo 2 saptamani, dar cum iti dai seama ca sughite?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de Tudor Stefan (26.02.2008) si 8+
lalu85 spune:
Fetelor am icercat sa icarc poze cu patutul in albumul de aici si nu pot pt ca imi spune k sunt pozele prea mari. dati-mi o idee va rog, unde as putea sa le incarc ca sa le puteti vedea
lalu85 23+ cu
underqueen spune:
incearca pe photobucket, eu foloseam intr-un timp
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de Tudor Stefan (26.02.2008) si 18+
lalu85 spune:
Fetelor am incarcat pozele aici la album...am reusit intr-un final. Am refacut insa pozele cu telefonul ca sa le pot incarca si sunt putin dezamagita de calitatea culorilor...nu se vad asa frumos cum se vad cu ap foto dar macar va faceti o idee nu sunt moderate asa ca nu stiu daca se pot vedea acum. Am incercat sa prin si din camera lui bb sa vdeti cam cum arata
lalu85 23+ cu