Bobocei de sept-oct 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
anne`mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Eu am auzit ca bebeii reactioneaza in burtica la muzica clasica, piesa cea mai de succes la categoria bebe subacvativ cica ar fi Simfonia V a lui Beethoven. Eu mi-am luat cateva fragmente de muzica clasica sa ii pun lui bb, am descoperit ca ma calmeaza si pe mine. In rest, imi place sa topai si sa dansez pe house si dance, il zdruncin pe beib de-i clatin creierasul aaaa, si in weekend, atunci cand merg pe la ai mei, mai tragem si-o hora doar eu si bb ca mama si tata sunt fani muzica populara. P.S. dragonelul nostru o sa aiba un vocabular taaare exotic, mami are grija sa injure colorat in fiecare zi. Azi mi-am scapat telefonul pe gresie si bietul beib a primit o lectie de cum sa ne bagam (zarzavatul in ciorba, ce credeati ca bagam?!!) fara sa ne scoatem Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord ! |
Descarca-te acum. Eu am o familie care, in preajma baiatului de 11 ani, injura de mama focului. Ca sa nu mai vorbesc ca taicasu ii spune c@^ie. De ce? Ca sa-l invatam cu greul
+ 15 Tudor si Stefan
lulutza_1980 spune:
citat din mesajul lui Tzuki 50 de euro??? putin rau!vreau si eu sa stau undeva si sa platesc doar atat intretinerea. pe mine m-ar costa atat doar energia electrica/luna Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3 |
Tzuki eu atat platesc caldura , dupa , e factura de curent 150 euro si factura de gaz si de gunoi etc ...mi-ar fi placut si mie sa fie inclus totul ...
19 +
lulutza_1980 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Fetelor, Nici n-am cuvinte prin care sa-mi exprim BUCURIAAAA, bebelusul meu este SANATOS .... de fapt, este SANATOASA pentru este FETITAAAA !!! Nu va spun ca lacrimile imi curg de juma de ora, nici nu puteam vb. bine la telefon cu bioloaga .... Va pup, mai am de dat telefoane... So, maine o sa ma bucur la petrecerea baiatului meu Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 17 |
FELICITARI !!!! vai cat te inteleg !!!
LA MULTI ANI !!! voinicului !!!
19 +
g_rainbow spune:
citat din mesajul lui anne`mary Bob ai fost comica tare . Legat de pedepsele divine si eu sunt de acord cu tine. Nu vreau sa intru in polemici dar nici cu "copilul plateste pt pacatele parintilor" sau altele si mai si nu sunt de acord. La mine intra la capitolul "superstitii" ca sa nu le numesc altfel. Fetelor voi va cantariti zilnic? eu am ramas socata de dimineata cand am vazut ca am 300 de g in plus fata de ieri. Mi-e teama sa nu ajung o bivolita . Ieri am mancat 3 felii de paine neagra cu icre si o rosie, 2 oua fierte cu putina branza si o rosie, un castron cu lapte si cereale de porumb, o felie de paine cu branza topita inainte de culcare si 1/2 de portocala pe la miezul noptii caci m=am trezit de foame. Ieri am facut ordine si curatenie si nu am avut timp de facut mancare dar tot nu mi se pare ca am exagerat. Voi puneti muzica bbeilor? Eu de suparare pe kg ascult de dimineata numai Phoenix, Metallica si Nightwish in disperare. + 15 Tudor si Stefan |
'neata, burtici! eu cred ca alea 300 g pot fi o retentie de apa. nu te mai stresa, nu ai luat mult in greutate asteptand 2 baietei
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
lulutza_1980 spune:
Bob_Pixel esti simptica foc . te-as citi non-stop !!!
eu ma uit in fiecare zi sa vad cat "s-a marit" burtica si deabia astept sa ma fac cat o balenutza !!! si sa tip in gura mare ca sunt insarcinata si FERICITAAAAAAAAA !!!! si daca nu le convine sa nu se uite !!!
si eu mai spun prostii si sotul face o fatza si -mi spune : te aude fiica-ta !!! vai ce-mi place !!! ( cel mai usor injur in alte limbi , ca in romana ma inrosesc instant , iar ce injur e de "birjaritza" !!!
19 +
anne`mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui g_rainbow
'neata, burtici! eu cred ca alea 300 g pot fi o retentie de apa. nu te mai stresa, nu ai luat mult in greutate asteptand 2 baietei Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+ 2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota |
g-rainbow si mie mi-a trecut prin cap retentia de apa. Eu nu exagerez cu sarea: daca fac un pui la gratar cu salata, pun sare doar la salata; daca mananc branza cu rosii nu pun sare pe rosii. Altceva nu stiu ce sa fac sa "descurajez" retentia.
Patrice, cei de la red hot vin in concert la bucuresti in vara. Poate dai o fuga pana la noi (sa se inteleaga ce efort depun pentru noi ca sa mancam preparate libaneze ).
Lalu hai cu pozele si neaparat cu povesti despre loviturile bblului.
Lulutza mi te imaginez numai cu zambetul pe buze. Bravo tie
+ 15 Tudor si Stefan
lulutza_1980 spune:
sa ma descriu un pic : inaite de sarcina mancam o singura data in zi pe la 18 -19 un castron de supa sau de mancarica ...dar numai o portie - goleam o sticla de coca-cola de 2,5 l pe zi , si in deplasare - adica la munca - mai rontzaiam niste biscuiti sau o cana cu lapte ...dar nu prea mult ...si asa am tinut-o ani ...deci nu o luna doua ...si am avut muuulte kg ( e rusinaca sa spun , dar muuulte - sa spunem asa: nu am fost niciodata slaba sau macar supla ) ; fff rar dulciuri ...nu bat cu ciocolata si in general cu dulciurile ...ma mai apuca , mananc o ciocolata odata , dar apoi pentru o luna - doua nici sa nu o vad !!!
aaa nu am spus ca adormeam la unu - doua noaptea si ma trezeam pe la 10 ...
acum , in zilele nostre , programul e asa : ma trezesc dis-de dimineata ( nu pot dormi mai mult nici daca ma fortzez ) ...imi conduc sotul la usa pentru ca pleaca la munca ...iar usa din fata usei de la intrare e usa de la bucatarie ...deci intru sa "ciugulesc un pic " ...
dupa vreo ora ma ia cu o foooame si ma duc sa imi incalzesc un castronoi de supa de rosii sau ce am mancare consistenta !!! manac bine si am senzatia ca pana seara nu am sa mai fiu in stare sa inghit altceva ...dar e pacaleala , ca pana plec la munca , in timp ce va citesc si scriu , mai mananc un iaurt , o grefa , un panin cu :ou fiert tare , o foaie de salata si o rosie ...si sunt gata de mers la munca ( pe la ora pranzului ) ...apoi la munca : mai ciugulesc un biscuite , o felie de pizza , o cana cu lapte si orz ...( cam ce mananca si copii ) ...pe la 18 termin munca , ajung acasa , si ce credeti ???? DA , imi este foame si trebuie sa gatesc si pentru sot , nu ???
ei si atunci fac o felie de carne la gratar cu legume , sau mazare ...sau alt fel de papa ) o salata de fasole cu ton si ceapa ...
si mananc de parca nu am vazut mancare in ziua aia !!! apoi ne instalam in fata calculatorului si ne uitam la un film - doua ...ne povestim ce am facut in ziua respectiva ( si intre timp mai mananc ceva : alune , iaurt , ceva ceva dar rau sa fac !!! si vine ora somnului pe care sincer nu pot sti (dar cred ca 10-12 noaptea) pt ca adorm uitandu-ma la computer -il inchide sotul linistit - si ce credeti ???
CONCLUZIE : nu am luat nici un kg pana acum !!! cat pot fi de fericita ???
19 +
Mirabelac spune:
Ramona Felicitari pt rezultatul bun si sa fie snatoasa fetita. De dr, ce-ti spuneam si eu, este foarte repezita, daca a plecat in timpul cezarienei si a lasat femeia pe mana rezidentei sa continue operatia, iti dai seama.
Lalu eu de la 60 kg acum am 64-65 la 19 sapt. Nu te supara pe ce zic altii, lumea e rea in ziua de azi si parca intentionat o fac... pe mine de ex. toata lumea ma freaca sa fac o fata si se si mai arata dezamagiti cand le spun ca s-ar putea sa fie pusti insa eu m-am invatat de la prima sarcina si le-o trag si eu... le-am zis ca nu ma intrebati daca e sanatos copilul, va intereseaza doar sexul? Mai am colege care de cum ma vad imi zic ca vai ce m-am rotunjit, le zic si eu ca as fi prima gravida care sa nu ia in greutate sau alte replici pe masura... nu te lasa asa ca sa suferi tu, zi-le si tu sa vada ca te deranjeaza si alta data n-o s-o mai faca. Apropo de asta, cele la prima sarcina, sa fiti pregatite psihic pt toti binevoitorii care va vor da diverse sfaturi prostesti, are dreptate Tzuki, INFORMATI-VA BINE despre tot ce puteti ca o sa fie pareri si pareri, ca sa stiti cum sa selectati aceste pareri, altfel va vor face mai mult rau decat bine.
revin...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 19
lulutza_1980 spune:
ma tem de perioada ultimelor luni ...ca sigur mi se va intampla ca Simonei la sarcina anterioara ...am sa ma dublez ...
dar pot sa ma fac de 200 !!! tot am sa fiu fericita !!!
fetelor la inceput , cand am aflat ca sunt insarcinata , nu mi-a venit sa cred !!! , cand mi-a confirmat medicul , parca , parca ...dar de cand mi-a spus ca am sa am o fetitza - nu-mi mai incap in piele de fericire !!! nu am fost niciodata atat de fericita , nu m-am simtit niciodata asa de implinita ... nu stiu ce am facut sa merit atata bucurie si cate-odata am teama ca sunt intr-un somn si risc sa ma trezesc !
eu ma opream pe strada si admiram sincer un copil frumos , dragut imbracat sau cu caciulitze cu urechiuse ( ma topesc ) ... dar nu credeam ca se pot trai atatea emotii si atat de intense !!!
nu mi-o luati in nume de rau dar tre sa povestesc lumii cum ma simt (aici nu am fff multe persoane carora sa le spun ) ca de nu simt ca explodez ...si mai mult e ca stiu ca traiti aceleasi senzatii si pentru mine au si mai multa valoare !!!
va puuup pe toate !!!
19 +
anne`mary spune:
oooo mirabela, ca bine zici cu sfaturile primite de la toti neavizatii. De cateva zile citesc odiseea mamicilor de gemeni si ma ingrozesc. Toate (si nu exagerez) spun ca le opresc straini pe strada, ating si pupa copiii fara acordul tau, te compatimesc si te iau la intrebari de genul "dar de ce nu-i imbraci la fel" Eu deja am cumulat reactii "vai de capul tau, ce te faci? Ai nevoie si de mama si de soacra si de bona" dar le dau peste nas (ca sa nu spun bot) imediat. Cel mai frumos o sa fie cu mama mea pe care o aduc pentru inceput la mine. Conventia a fost foarte clara "te ocupi de mancare, calcat, platit facturi dar tot ce tine de copii eu sunt sefu`. Sa nu aud "asa se facea pe vremea mea" "asa am facut cu tine" "nu faci bine" sau altele asemenea. Daca intelegi ca vremurile s-au schimbat bine, dar daca ai impresia ca le stii tu pe toate doar pentru ca ai crescut 3 copii atunci stai acasa". A facut mama niste ochi mari la mine dar stie ca eu nu glumesc.
+ 15 Tudor si Stefan