Bobocei de sept-oct 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

In sfarsit am ajuns si eu acasa.V-am citit si de la serviciu putin.

De intretineri nu stiu ce sa zic...noi nu avem asociatie de locatari...scara noastra.Am renuntat.Fiecare isi face curatenie in fata usii,etc.La gaz platim cat consumam,lumina la fel ,apa citesc apometrele si platesc cat consum,lumina pe scara e in jur de 2 lei pe luna,cablu si netul abonament...iar despre gunoi habar nu am.Noi stam in bloc cu soacra mea si cred ca ea plateste si pentru noi.E bloc de 12 apartamente deci...fara lift.Astea sunt costurile la noi.

Cu kg luate pana acum , eu ma ascund pana se incheie acest subiect

Ramona
ma bucur pentru rezultatele bune.Eram sigura ca totul o sa fie oky.Petrecere frumoasa maine.Ai 2 motive de bucurie si de distractie.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Ramona: ma bucur ca ai primit confirmarea ca fetita e sanatoasa; pacat ca a trebuit sa treci prin emotii suplimentare. La multi ani pentru baietel, sa fie sanatos si un fratior dragastos pentru fetita care e pe drum!
Eu pana acum am slabit 3 kg, din care am pus la loc un kg deocamdata. Cat despre par si ten, pot sa spun ca al meu inainte se ingrasa imediat, dar acum am remarcat o imbunatatire vizibila. Cat despre cosuri, mie imi apareau si pana acum cateva inainte de CM si inca imi mai apar din cand in cand.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare gravidute,

Legat de burtica rece si eu am observat-o pe a mea de cateva ori. Nu am mainile sau picioarele reci de obicei, nu ma stiu cu probleme de circulatie, dar mi s-a intamplat de cateva ori sa ma trezesc noaptea si sa am burtica rece, cu toate ca dorm intr-o bluza grosuta si invelita. A, si inca ceva, de cateva ori m-am trezit si cu frisoane, tremurand de frig, cu toate ca eram invelita pana in gat.

Legat de kg, am inceput cu mai mult decat vroiam, 64 si la 19 sapt am 68. Eu sunt multumita de cat am luat si dr meu la fel.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ramona ma bucur, si mi-au dat si mi s-au umezit si mie ochii cand am citit!Acum poti sa dai o petrecere pe cinste pt micutul tau, caruia ii spun si eu la multi ani!Imi pare rau ca ai trecut prin acest stres, dar pana la urma e bine ca s-a sfarsit si banuiesc ca te bucuri tare mult ca ai sa ai si o fetita...

Tzuki, multumesc pentru informatiile legate de alaptat, si tuturor celor care au scris, din fiecare mesaj ai ceva de reflectat...invatat.

Imi place ca ati umplut multe pagini, am reusit si eu sa parcurg, in fuga totul...Cea mica e f rasfatata si nu prea pot sa fac mare lucru cu ea, doar cand doarme ma ocup si eu de ale casei.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, bulinici !
Azi avem dubla aniversare: ziua mamei mele si implinim si 20 saptamani !

Ramona, felicitari penstru vestile bune !! Si fac o mica paranteza sa-mi dau cu parerea : mi se pare ca ai o abordare gresita : Dumnezeu nu ti-ar da un copil bolnav ca sa te pedepseasca. Daca asa ar functiona principiul : oamenii care gresesc cu ceva, sunt pedepsiti negresit, am vedea muuuulta lume chinuindu-se pe strazi. Necazurile nu aleg oamenii in functie de actele lor (desi daca te imbeti si te urci la volan si intri-n sant, e clar vina ta).

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

...sunt putin trista pt ca cine ma vede spune k sunt cam mare pt 6 luni fara o saptamana si ca altele care au mai mult ca mine cu o luna sunt pe jumatatea mea...

Asa ma seaca fazele astea. Sunt atatia destepti care le stiu ei pe toate. Urasc replicile alea "intelepte" gen : "vaii, dar ai burta cam mare pt 6 luni, sigur nu sunt gemeni sau..." Si "sau" ala mereu implica o insinuare nerostita ca ceva e in neregula si ei, marii priceputi deja au pus diagnosticul.
Mie mi se intampla inversul, am burta mica (acum am 57 kg la 1.72m) si sunt masurata fara rusine si ii vad cum dau din cap : "ntz ntz, cam mititica, sigur ai 5 luni?!" Nu, desteapto, nici nu-s gravida si asta e burta de shaorma!!
La birou mai am o colega care are 25 sapt si o burtica foarte dezvoltata. Si inevitabil apar comparatii, dar niciuna din noi nu iese in avantaj, ca sa zic asa : colega e mult prea mare si eu mult prea mica. Apai, sa ne ierte ca nu suntem la standardul lor !! Am filtru pentru savanti d-astia, dar recunosc ca tot reuseste macar unul/una sa ma scoata din pepeni.

Ehhh, noi sa fim sanatosi, zic !!!

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Bob ai fost comica tare .
Legat de pedepsele divine si eu sunt de acord cu tine. Nu vreau sa intru in polemici dar nici cu "copilul plateste pt pacatele parintilor" sau altele si mai si nu sunt de acord. La mine intra la capitolul "superstitii" ca sa nu le numesc altfel.

Fetelor voi va cantariti zilnic? eu am ramas socata de dimineata cand am vazut ca am 300 de g in plus fata de ieri. Mi-e teama sa nu ajung o bivolita . Ieri am mancat 3 felii de paine neagra cu icre si o rosie, 2 oua fierte cu putina branza si o rosie, un castron cu lapte si cereale de porumb, o felie de paine cu branza topita inainte de culcare si 1/2 de portocala pe la miezul noptii caci m=am trezit de foame. Ieri am facut ordine si curatenie si nu am avut timp de facut mancare dar tot nu mi se pare ca am exagerat.
Voi puneti muzica bbeilor? Eu de suparare pe kg ascult de dimineata numai Phoenix, Metallica si Nightwish in disperare.

+ 15 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

ramona, ma bucur pt tine si te felicit pt fetita scumpa si frumoasa din burtica...ce fericire sa ai pereche
Wow bob ce mamica sexy esti...in definitiv important este sa fie bebelusii sanatosi si noi pe langa ei....in rest nu mai conteaza. Kg in plus le dam jos usor...
o sa pun diseara dak am timp o poza cu mine si cu burtica bineinteles

lalu85 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!! Ramona felicitari pentru rezultat , Bob pixel la multi ani pentru mamica ta, sa fie sanatoasa si cu forte mari de rasfatat bebe.
Despre kg puse am doar 5 dar nu stiu de la cat am plecat ca rog asitenta sa nu imi spuna doar daca am pus sau nu. Eu si canatarul nu avem o relatie de prietenie ca oricum sunt la categoria elefentica dolofana dar si asa de vede ca e burta de gravida. Aici rasfata foarte mult femeile gravide si cand mergem la restaurant imi aduc prajiturica din partea casei, la aprozar imi dau un fruct, soacra sa nu mai zic parca sunt la gavaj cand merg pe la ea si chiar nu e deloc nevoie de kg multe in plus. In casa se pare ca sotul are pofte de gravida, il apuca de dulce, sarat si diverse alte bunatati

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Anne Mary eu nu pun special muzica pentru bebe, ce ascult eu adica The Doors, Janis Joplin, Amon Amarth, doar cateva dintre ele. AM si eu o suparare, in septemrbie pe 6 vin in concert aici Red Hot Chili Peppers si eu am termenul pe 14. Am zis ca merg macar sa ascult un cantec si acasa sau direct la spital, dar nu vreau sa ratez ca cine stie cand mai am ocazia.

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Eu am auzit ca bebeii reactioneaza in burtica la muzica clasica, piesa cea mai de succes la categoria bebe subacvativ cica ar fi Simfonia V a lui Beethoven. Eu mi-am luat cateva fragmente de muzica clasica sa ii pun lui bb, am descoperit ca ma calmeaza si pe mine. In rest, imi place sa topai si sa dansez pe house si dance, il zdruncin pe beib de-i clatin creierasul aaaa, si in weekend, atunci cand merg pe la ai mei, mai tragem si-o hora doar eu si bb ca mama si tata sunt fani muzica populara.

P.S. dragonelul nostru o sa aiba un vocabular taaare exotic, mami are grija sa injure colorat in fiecare zi. Azi mi-am scapat telefonul pe gresie si bietul beib a primit o lectie de cum sa ne bagam (zarzavatul in ciorba, ce credeati ca bagam?!!) fara sa ne scoatem

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput