Bobocei de sept-oct 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
anne`mary spune:
neatza gravidutze scumpe . eu ma bucur de o cafeluta si apoi ma apuc sa fac un pic de ordine.
Andreea, fii precauta cu laptele de la tara. E f bine daca proprietarii sunt curati, dar laptele este contaminat de ceea ce mananca vaca pe camp. Ai facut vreodata iaurt din lapte de la tara? E ff bun dar eu il evit in perioada asta. Am avut o discutie cu o asa numita "prietena" care mi spunea ca daca nu o sa am lapte, pot apela la socrii sa-mi trimita lapte de vaca sa hranesc copiii. Degeaba i-am spus ca laptele de vaca nu e bun pentru sugari ca ea o tinea una si buna.
Ramona nu a mai intrat daca inca ma tine memoria. Apropo de memorie, cum se prezinta concentrarea, atentia, memoria la voi? Eu mi-as pierde capul daca nu ar fi atasat. Si sa vedeti cum vorbesc greseli peste greseli, dezacorduri
daca suferi de migrene inainte de sarcina, atunci in timpul sarcinii acestea dispar dar daca nu ai inainte de sacina, atunci se accepntueaza in timpul acesteia. Dar ar fi trebuit sa apara pana acum, deci Morok tind si eu sa cred ca este de la ochi sau chiar de la tensiune. Cu 1/2 de paracetamol ar trebui sa treaca.
+ 15 Tudor si Stefan
patricbebe spune:
Buna dimineata!! Va invit la o cafea/ceai/suc de dimineata.
Anne Mary nu esti singura la probleme de memorie si eu uit de la mana pana la gura. De o saptamana ma chinui sa cumpar un amarat de fir pentru telefon si trec zilnic pe langa magazin, o sa incep sa fac liste ca altfel nu vad cum o sa reusesc sa fac ceva.
Azi si eu am in plan ordine si curatenie dar tto astept sa vina cheful de munca, poate trimiteti ceva avant muncitoresc si la mine.
Pupici
19+ cu
ramona7575 spune:
Neata dragutzeleor cu cosuri si fara
Am facut amniocenteza luni la Iasi... am fost prost impresionata de doctor (deh, poate nu ar trebui sa judec dupa o singura vizita dar consider ca trebuia sa fie mai amabila) pentru ca nu m-a lasat sa vb.deloc, deloc (asistenta imi facea semn sa tac), inca de cum a intrat pe usa, eu am incercat sa ma prezint iar ea mi-a zis repezita "stiu cine esti, nu e nevoie sa-mi spui, nu-mi spune nimic, ridicati bluza, intinde-te pe pat, mainile la sub ceafa si gata vorbaria..." , am ramas interzisa... m-am conformat, am stat cuminte aproape fara sa respir NUMAI cu ochii la ecograf (mi-a fost teama sa privesc seringa)... a decurs destul de repede si bine... nu am apucat sa-i strecor nici un ban pt.ca a plecat repede iar geanta mea ramasese pe hol...
Mi-a prescris antibiotic 5 zile , nu am avut dureri doar putine intzepaturi. Daca tot am fost in Iasi, am trecut si pe la Cuvioasa, era sarbatoare si am lasat un acatist
Cu bioloaga am vb.la telefon (isi inscria fetitza la scoala si era busy), mi-a zis ca azi dupa 16:00 imi da rezultatul FISH (cica lucreaza cu 5 cromozoni) iar daca=l vreau si pe celalalt sa mai platesc inca 8 mil. iar rezultatul peste 2-3 sapt.... I-am spus ca ma opresc a FISH... Voi care ati facut amniocenteza l-ati facut pe toti cromozonii ?
Deci, mai am de asteptat cateva ore pana la rezultat, sunt speriata, obosita dar sper ca pedeapsa Domnului sa se opreasca aici
Va mai scriu mai pe seara, ma duc la cumnata sa pregatesc un tort, maine ii fac ziua baietelui meu , face 3 ani (de fapt e vineri dar nu se lucreaza atunci la gradinitza). Sper sa primesc vesti bune, sa ma bucur de petrecere
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14
patricbebe spune:
Ramona7575 la multi ani pentru puiul tau, sa creasca mare, sanatos si voios.
19+ cu
Olivette spune:
Anne Mary si eu sunt praf cu memoria in perioada asta. Sa-ti zic numai cateva faze: 3 prieteni in vizita pe la noi, dau sa plece, ne pupam de la revedere si cand sa iasa ii zic primului: "pleci asa fara sa ma pupi?" se uita toti la mine si amicul imi zice: "te-am pupat acum 2 minute". Eu contraziceam de zor pana m-au convins toti ca asa fusese. Sunt praf!
Alta faza: plec ieri de acasa cu sotul si imi zice: "sa nu uiti sa luam nu stiu ce cand ajungem la birou". Ok. Ajungem acolo si ma intreaba ce era, si eu... Pauza. Stiam ca era ceva ce nu trebuia sa uit, dar mi se stersese memoria! Eu fiind genul cu memorie de elefant!
Ramona, eu nu am facut amnio, asa ca nu te pot ajuta, dar imi pare rau ca ai dat peste o doctora asa de rece. Nu-i inteleg pe oamenii astia: noi suntem cu sufletul la gura, avem 1000 de intrebari si ei sunt reci si ne trateaza ca pe banda rulanta.
Ps: azi implinim 19 saptamani!
19+
lalu85 spune:
Salutare burticute
ramona, La multi ani! pentru baietelul tau, sa fiti sanatosi cu totii.
Sa stiti ca si eu sunt tare uituca si cu capul in nori
Mi-au aparut si mie cosuri pe piept si pe spate, pe fata nu prea. Insa am observat ca pielea la nivelul fetei este schimbata, adica mai grasa si cu aspect de coaja de portocala
lalu85 23+ cu
Bob_Pixel spune:
Morning, bulinici !
Azi am mers cu tata sa-si faca niste analzie si am repetat si eu toxo daca tot eram acolo. Sunt sigura ca e tot negativa, dar nah, e bine sa fim precauti.
Andreea, ma supar pe tine daca obtii exclusivitatea retetelor Patriciei. Patric, ma gandeam, ca tot ziceai ca e posibil sa ai si retete cu poze, mai bine faci frumusel un folder in picasa de la odiseea noastra si pui acolo poze si cu text. Ce zici, ti se pare greu sau complicat? Sau tu, Andreea, daca-ti trimite tie, sa urci tu pe Picasa, ca sa vedem toate fetele. Pretty please!! N-am gatit libaneza niciodata (sau fusion cu libaneza) si sigur o sa-mi placa papa bun oriental.
Olivette, ma bucur ca vizita la doctor a fost una buna !
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !
patricbebe spune:
Bob Pixel la retete asta e si intentia sa le pun in picassa, din week end incep sa ma ocup de problema.
19+ cu
lulutza_1980 spune:
buna dimineatza insarcinatelelor !
Tzuki vad ca scrii de naturaletze ...sunt perfect deacord si cred ca la capitolul optimism sunt printre primii clasificati ! nimeni nu se gandeste ca i se poate intampla ceva "rau" ...dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa cunoasca si fata a doua a medaliei . eu una sunt dispusa sa fiu informata despre orice tine de sarcina . e bine macar sa am habar . e mai bine sa stiu ca poate exista o anumita situatie decat sa cad din pom in momentul in care ar putea fi dubii despre ceva ! e clar ca suntem "planificati" in a gandi ca noua nu ni se poate intampla ...dar daca ?
eu sunt prma care spun sa gandim pozitiv si sa fim mai relaxate si crede-ma la cum ma simt de cateva zile incoace cred ca pot muta muntii !
intamplarea face sa i se fi intamplat prietenei mele de aici ...are doi baieti gemeni si o pustoaica dar , intre cele dou sacini , a mai fost insarcinata si a facut amnio crezand ca sunt probleme ...nu stiu cum s-a intamplat , dar cand acul a intrat in placenta s-a produs o descarcare electrica si copilul a facut infarct instant .s-a dovedit dupa , ca fatul era perfect sanatos si nu ar fi trebuit sa faca nici o expertiza in plus . dar cand e sa se intample o nenorocire , se intampla !!!
asa ca revin la ce spuneam : oricat de optimista sunt , prefer sa stiu macar de ce pot eventual sa ma feresc ( daca tine de puterile mele) ; sau sa fiu informata cu ce ar putea sa se intample intr-o eventuala situatie !
19 +
nu_mai_stiu spune:
Lulutza eu eram ferm convinsa ca subiectul s-a incheiat.Are si tzuki dreptate si simonix si tu.Toate aveti dreptate in felul vostru.Nu pot sa zic ca ii dau dreptate uneia mai mult sau mai putin.Dar pana sa fie democratia asta la noi in tara toate femeile aveau lapte,toate femeile puteau naste natural.
Exact asa ati tabarat amandoua si pe mine cu cateva capitole in urma cand s-a vorbit despre haine si luat de la prieteni.Haine,patut,mergator sau mai stiu eu ce...sterilizatoare...etc...Eu multumesc lui Dumnezeu imi permit sa cresc si 2 copii odata,dar poate sunt fete aici care au un salar de 10 mil pe luna.Asa eram si eu 1 contra 2.Acum e tzuki saraca.Fiecare experienta e unica.Chiar si o mama cu 3 copii...fiecare copil e altfel,fiecare sarcina e altfel,fiecare alaptat altfel...
Cu laptele de tara nu stiu ce sa zic,daca e fiert foarte bine banuiesc ca se mai duc microbii.Am auzit ca laptele din comert e facut din lapte praf
Ramona,la multi ani pentru baitel.Sa fie sanatos!
Bob Pixel s-a rezolvat cu reteta,sa nu fii supi pe mine.Pune Patricia reteta sa vedem toate .
Ramona,Dumnezeu o sa te ajute si o sa fie bine.
18+ cu