Bobocei de sept-oct 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Anne Mary multumesc mult pentru raspuns, eu doar sforai, mucozitati si altele nu am experimentat. Cat despre batranete, eu sunt tinerica din casa asa ca ma tin tare pe pozitii si dau vina pe sarcina.

Despre mancarea libaneza daca pofteste cineva ceva anume sunt gata sau dau retete, eu am tot gatit cu soacra si am avut timp in 5 ani sa tot fur mici secrete din bucataria libaneza. E adevarat sunt unele care de una singura nu mi-ai iesti din cauza de tehnologie gresita dar si asa cer sa-mi faca daca imi e pofta. Oricum ne trimite mancare cam de 4 ori pe saptamana sau mergem noi la ei si mancam in deplasare. Acasa fac foarte multa mancare romaneasca sau fusion cum imi place sa imi numesc inventiile.
Va pup

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata fetelor
Ce harnicute sunteti cu scrisul
Eu am mancat si tot ce am poftit: icre, pateu, mici, am baut si cateva guri de bere si de vin si bag fructe la greu....mai nou imi fac la blender morcov cu mar si banana sau banane cu capsuni sau mar cu biscuite si o lingurita de miere este mncare de bb dar este asa buuunaa...
Ieri mi sa-u umflat picioarele si nu am tensiune mare si nu mananc nici sarat...
Lulutza- ce tare sti ca nu te-ai ingrasat, eu am aprope 6 luni si am luat 9 kg

lalu85 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Humous simplu sau cu carne sau cu muguri de pin,labneh,tabouleh,falafel,kebeh,sambusec,fatoush,mai e o salata de vinete care nu stiu cum se cheama si un fel de branza in lipii si pusa la grill apoi....
E delicioasa mancarea libaneza.o sa visez la noapte

Si sotul zice ca sforai,dar eu am si nasul infundat...am citit ca e oky.Nu e nimic de speriat.Nu e raceala...

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Neata, bulinici !

eee, discutii despre mancare De o saptamana (sau mai bine) mananc ca o vrabiuta. Fara sa-mi propun sa tin la silueta, pur si simplu nu am apetit. Uneori ma si ingrijoreaza asta, abia astept luni sa merg la doc sa vad ce face beib pe acolo. Misca zilnic in cateva reprize, nu zic nu, dar bulinica e mica, nu rup frigiderul, nu poftesc mancare. Ma reped la salata verde, rosii, telemea... Nici lapte/iaurt nu beau

Contractiile sunt prezente mai mereu, macar 1/zi. Le dreg cu no-spa si stau cuminte, nu fac efort niciodata.
Maine trebuie sa merg cu tata sa-si faca niste analize, cred ca repet si eu Toxo, ca am tot amanat-o.

Pup,o zi frumoasa sa aveti !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna fetelor !
Lalutzaaaaa esti o fericita!!!! Cum nu te-ai ingrasat deloccccccc?????? in 5 luni??? Vai ce fericita esti...dar la ce am vazut ca papi...e si normal:P.....
Eu mananc cate o ciocolata pe zi..asa mancam si inainte.efectiv de la orice ma pot abtine, de la ciocolata si prajituri nuuu
Aveam glicemia buna cand am ramas insarcinta, dar si tatal meu si bunicul meu si chiar si o matusa au avut diabet.
Diabetul asta gestational cum se manifesta???:D:D pupiccciiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Daniela eu zic ca nu e o nenorocire sa iti pui pe o felie de paine putin pate din comert.Numai ca ar fi de preferat sa mananci foarte rar ca are multe E-uri si numai el stie saracul din ce e facut.Din ce resturi,sorici sau mai stiu eu ce

Anne`mary...nu stiu ce sa zic.Oi vedea pe 15 la morfo de trim2 daca e tot baitel.Ca aici e mai concludent raspunsul.

18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_m51981

Buna fetelor !
Lalutzaaaaa esti o fericita!!!! Cum nu te-ai ingrasat deloccccccc?????? in 5 luni??? Vai ce fericita esti...dar la ce am vazut ca papi...e si normal:P.....
Eu mananc cate o ciocolata pe zi..asa mancam si inainte.efectiv de la orice ma pot abtine, de la ciocolata si prajituri nuuu
Aveam glicemia buna cand am ramas insarcinta, dar si tatal meu si bunicul meu si chiar si o matusa au avut diabet.
Diabetul asta gestational cum se manifesta???:D:D pupiccciiii

ooo, cam mult dulce, as zice eu. Inainte sa raman insarcinata eram deprimata si slabisem si am decis sa ma ingras mancand foaaarte multe dulciuri, zilnic ciocolata, briose, sucuri etc. Si brusc mi s-a luat de ele (cred ca o luna am facut cura cu dulciuri, n-am mai putut) si acum mananc destul de rar dulce. Cel mult imi iau o prajitura la 2 saptamani cand chiar vreau sau o gogoasa daca ne oprim la gogoserie. In rest, trec zilnic pe langa cofetarii si magazine si nimic nu ma imbie. Mi-am impus sa nu mananc atat de multe lucruri procesate. Singurul meu viciu este sa merg in weekend la targul de produse traditionale din agronomie si iau Lamaita (sau alba-ca-zapada).

Am gasit un articol destul de simplu si concis despre diabetul gestational aici :
"Cele mai frecvente simptome in diabetul gestational sunt setea, mictiuni (urinari) frecvente, senzatie de foame, vedere incetosata. Totusi la majoritatea pacientelor nu exista simptomatologie. Uneori simptomele pot trece neobservate, pentru ca urinarile frecvente si foamea crescuta apar frecvent in timpul sarcinii normale."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna dimineata insarcinatzelelor !!!
oi fi eu fericita ca nu m-am ingrasat ...dar nu vreti nici sa stiti de la cate kg am plecat ! ce e drept nu sunt atenta la ce mananc , e doar obisnuinta ...sunt cativa ani de cand nu mananc prajit , cu mult ulei ; gatesc mancarurile romanesti , doar ca nu cu mult ulei si nici cu ceapa prajita ....prefer sa o fierb in putina apa - si deabia la sfarsitul ciorbei sau mancaricii pun putin ulei crud ( mi se pare mie mai gustos ) .

sa nu credeti ca nu mananc ciocolata ( mai am putin si termin borcanul de nutella - si cu ajutorul sotului , dar nici eu nu-s mai breaza ).

deci nu mananc ca la carte , doar ca sunt chestii cu care eram obisnuita si inainte ...si credeti-ma ca nu am slabit un kg in ani de zile . am fost mereu supraponderala ! asa ca daca acum nu am luat inca vreun kg - exista sansa sa iau fff muuulte de aici in colo !!!

da ce nu fac eu ca sa am o printesa ???

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Andreea vad ca esti cunoscatoare a mancarurilor libaneze, e adevarat sunt foarte delcioase dar se si depun cu mare usurinta Daca vrei reteta dau pe mesaj privat ca sa nu incarcam aici locul de discutii despre burtici cu ce bagam in burtica de foame.

19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patricbebe

Andreea vad ca esti cunoscatoare a mancarurilor libaneze, e adevarat sunt foarte delcioase dar se si depun cu mare usurinta Daca vrei reteta dau pe mesaj privat ca sa nu incarcam aici locul de discutii despre burtici cu ce bagam in burtica de foame.

Patric, cand ii dai Andreei retete, trece-ma si pe mine la destinatari, te rog. Sunt putin cam afona in ceea ce priveste felurile si denumirile, dar ma incanta mancarea arabeasca (noi nu mancam porc de ani buni de zile si deja am cam epuizat retetele clasice de pui si curcan). Mergem destul de des la o carmangerie Halal si luam pastrama de berbecut si carnati de oaie pentru gratar si atunci bagam in noi de parca n-am mai vazut mancare.

Mergi la inceput