Gravidute cu tromobofilie -cap 18-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Andreea, tu ai nevoie de un hematolog bun, specializat in mutatii de trombofilie, ACUM. Nu te juca cu mutatiile tale. Daca te uiti in semnatura la fiecare din noi, nici una nu putem duce sarcina fara Clexane. Plus ca tu ai si o mutatie homo acolo. Pt tine, iti spun sincer, la istoricul tau, de oprire asa precoce in ev, orice zi fara Clexane creste alarmant riscul pierderii puiului. 15 mai este peste o sapt, prea mult, intr-o sapt la tine se poate intampla orice.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Musette, eu am facut de 0.6 clexane in sarcina, dar la mine tot tratamentul a fost dat de medicul ginecolog. In momentul cand am ramas insarcinata stiam numai de mutatia homozigota, iar pentru aceasta mutatie dr U nu da heparina de la inceput, numai prin trimestrul al treilea, nici mie si nici Danei nu ne-a indicat clexane hematologul, ci ginecologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Andreea felicitari pentru sarcina si asa cum ti-au spus si fetele nu mai sta ca nu e de joaca, mergi la hematolog sau macar ia legatura cu ginecologul prin telefon sa il intrebi de clexane, e un risc foarte mare si ti-l asumi daca stai si astepti.
E bine ca ai ramas, gandeste-te ca noi suntem multe care nici nu ramanem gravidute, te rog mult ai grija de tine.
Eu am tot C677T homozigot si factor XIII heterozigot si medicul ginecolog mi-a spus ca doctorita Uscatescu nu prea da clexane merge cu aspenter la inceputul sarcinii dar la mutatia C677 homozigot e foarte periculos si ea o sa imi dea clexane de la test pozitiv ca sa nu riscam nimic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Mihaelafalt, ai aceleasi mutatii ca si mine.

Eu fac clexane de 0.4 si vroiam sa ma duc maine sau zilele astea la analize sa fac Anti FXa, si vroiam sa va intreb ce analize de hemato credeti ca ar mai fi bine sa mai fac (am ramas fara hematolog ca vad ca nu-mi mai raspunde la mail , dr A ).
Cer oricum hemoleucograma completa, dar din restul nu stiu ce ar mai fi util acum.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
9+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor cunoscatoare, va rog spuneti-mi si mie cum e cu clexane la nastere. Stiu ca trebuie oprit cu o zi inainte, dar daca te apuca nasterea pe nepsa masa ce se intampla?

27+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172242&nm=Gravidute-cu-tromobofilie-cap-19

Mergi la inceput