Gravidute cu tromobofilie -cap 18-
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
de ce zici ca aparea colul de 36 mm dar ca era mai mic in realitate?
nospa si scobutil calmeaza un pic spasmele musculare de la nivelul uterului.
e f bine daca ridici patul, ca sa elimini din presiunea de pe col. noi am cumparat cu ocazia asta si o saltea noua si ferma, ca sa fim siguri ca nu va sta fundul meu in vreo "lasatura" din saltea.
mada81lina spune:
Stiu ca se mareste colesterolul in sarcina, dar am zis sa il testez, caci nici in slavi nu as vrea sa urce
Balanta spune-ne cum a fost la eco, cat de maricei sunt bebei ? cum e colul ?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
12+
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm albinuta, multumesc mult pt ideea cu floradix. o sticla iti ajungea cam 12-13 zile, da? iti mai amintesti la cat timp dupa floradix s-a reglat sideremia si hemoglobina? oricum, banuiesc ca mergi cu floradixul pana la finele sarcinii, da? ai comandat online sau ai gasit si la magazinele naturiste? scuze, ti-am pus o multime de intrebari |
balanta, 12-13 zile pt ca luam 2 ori/zi. Initial l-am comandat online, dupa care am descoperit ca un coleg avea parintii la Constanta si il rugam sa imi cumpere direct de la firma care importa acolo si ieseam la 40 ron sticla.
Merg cu el pana la final, hemo a inceput sa se regleze dupa prima sticla. Eu am luat o sticla / luna adica 12-13 zile, apoi pauza si luna viitoare iar 12-13 zile. Aveam hemoglobina 10.4 si sideremia 37 ( cu val min 27) si dupa prima cura am ajuns cu hemo la 11.6 si acum am 12.7 si sideremia 78.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
suzieq spune:
Ce de gravidute noi la capitolul asta. Balanta multumim de capitolul cel nou, nu am reusit sa-l schimb eu ca am botezat sambata si am fost prinsa cu musafirii. Ma bucur ca azi esti mai bine si speram sa fie numai zile dintr-astea de aici incolo.
Albinuta, eu am avut clexane facut la 12 ore, 16 mai exact, asa a zis anestezistul sa-l fac si cu o seara inainte, din punct de vedere al anesteziei nu au fost probleme, dar ginecologul a zis ca am sangerat un pic mai mult, intial s-a speriat dar cand a aspirat a vazut ca nu e grav, asa ca mai bine opresti mai repede ca nu se intampla nimic.
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suzieq Ce de gravidute noi la capitolul asta. Balanta multumim de capitolul cel nou, nu am reusit sa-l schimb eu ca am botezat sambata si am fost prinsa cu musafirii. Ma bucur ca azi esti mai bine si speram sa fie numai zile dintr-astea de aici incolo. Albinuta, eu am avut clexane facut la 12 ore, 16 mai exact, asa a zis anestezistul sa-l fac si cu o seara inainte, din punct de vedere al anesteziei nu au fost probleme, dar ginecologul a zis ca am sangerat un pic mai mult, intial s-a speriat dar cand a aspirat a vazut ca nu e grav, asa ca mai bine opresti mai repede ca nu se intampla nimic. Mami de soricel Vlad, 01.02.2012 MTHFR C677T Homozigot |
Suzie, multumesc pt info! Asa mi-a spus si gineco si probabil ca hematologul va fi de acord cu el. Eu oricum aveam o predispozitie catre sangerare-drept dovada ca nu am tolerat aspenterul si am mers doar cu clexane. O sa incercam varianta cu 24 h si sper sa nu fie nicio problema.
35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
mada81lina spune:
Rezultatul DT de astazi, masuratori de azi plus analize sange de acum 4 sapt: totul este PERFECT, riscul mi-a iesit la fel de scazut, identic cu cel de la Viena. Bebe tzopaia la fel, nici chip sa vedem ce e, pt o secunda parea a fi fata, dar doctorul nu s-a putut pronunta. Bataile erau de 145 (fatza de 152 acum 2 zile). Vad ca ambele variante de DT dau acelasi rezultat, cel putin in cazul meu. Ma refer la varianta analize sange facute cu 3-4 sapt inainte de masuratori vs analize sange si masuratori in aceeasi zi.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
12+
Mami_de2 spune:
FETELOR AM REVENIT DE LA MEDSANA.. nici urma de nici un discount..
poate asistenta Claudia s-o fi referit la alte analize atunci..cien stie... in fine...
*am dat 8 mil pt 2 mutatii (am platit si consultatia :)) (consultatia pt faptul ca mi-a zis pe care sa le mai fac..de parca nu stiam...offf )
asta e.. orice numai sa fie bine..nu mai conteaza nimic altceva!)
9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
Brigit spune:
Mamide2, uite asa ajungi la concluzia ca e mai scump cu 50% decat la orice alta clinica. ..
Imi pare rau ca te-au pus la drum si cheltuiala, dar asta sa fie paguba iar tu si bebe sa fiti sanatosi
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Mami_de2 spune:
da brigit, asa zice si sotul meu: numai asta sa fie paguba.. ca nu mai conteaza nik altceva daca bebe e ok.
PS: eu am alta nelamurire acum.. M-a intrebat azi dr.U daca mai am anemie (ca s-a uitat pe analizele mele de anul trecut si a vazut ca aveam o usoara carenta de fier) si nu am stiut ce sa ii zic pt ca eu nu le-am mai refacut de atunci dupa ce am urmat un tratament cu fier si acum cand am recoltat si pt fier imi vin rezultatele analizelor de sange abia peste 14 zile ca sa ii raspund....Mi-a zis ca tre' sa stie cum stau cu anemia..sa nu cumva sa am talasemie..nu stiu ce mai indruga acolo de B12..nu am inteles prea bine... si m-a pus pe ganduri.. ACUM stau ca pe ace 2 sapt si nu prea am chef..pt ca ma intreb: oare daca sunt iar anemica!? si vroiam sa va intreb. oare daca incep eu sa iau cate un maltofer preventiv pe zi, oare face rau?
stiu ca se ia in sarcina nu e problema..numai ca ideea era ca daca eu sa zicem nu as avea lipsa de fier (desi slabe sanse la cum ma cunosc), nu ar dauna daca iau extra fier in plus? vorba vine'plus '.. 2 sapt cate o pastiluta de fier pe zi.. pana aflu eu.. parca totusi nu as ta cu mainile in san... nu stiu ce sa fac..
9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
dara76 spune:
Fetele, imi pare rau, nu apuc sa recuperez. Musette, ce faci? Balanta, cum esti?
Eu am facut rahi la 9 ore de la clexane si cica nu am sangerat mai rau la ceza, dar eu aveam la momentul ala 108 kg cu tot cu bebe. Acum am 93.
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)