Gravidute cu tromobofilie -cap 18-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, o stire "la cald" azi am fost sa imi iau scrisoarea medicala de la Fundeni si am auzit-o pe asistenta Claudia spunandu-i unei paciente sa vina la Medsana sa isi faca analizele genetice ptr ca a obtinut dr U discount de 50% fata de preturile de oriunde altundeva ptr ele. Cica s-ar face in Grecia, la Atena. Synevo stiu ca trimite in Germania probele ptr genetice.
Pup, asta vroiam sa nu uit.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, ai observat cumva daca le da ceva, o trimitere, o hartie? Inteleg ca trimite fetele pur si simplu.
Pentru ca am verificat acum pentru Mutatia Factorului XIII si la Medsana e 340 lei, iar la Synevo e 280 lei...si sunt diferente asa mari la pentru toate analizele de mutatii...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Ylari, ai observat cumva daca le da ceva, o trimitere, o hartie? Inteleg ca trimite fetele pur si simplu.
Pentru ca am verificat acum pentru Mutatia Factorului XIII si la Medsana e 340 lei, iar la Synevo e 280 lei...si sunt diferente asa mari la pentru toate analizele de mutatii...

Nu, i-a zis doamnei respective sa vorbeasca ptr ziua cand se hotara sa vina ca sa o bage la Medsana printre programari, si probabil asta e "conditia" sa beneficieze de discount.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Pe mine ma amuza situatia, pana acum cateva luni cand nu lucra la Medsana d-na dr U nu trimitea pe nimeni sa faca mutatii, tb sa ghiceasca din analizele care se fac la Fundeni ce pb are pacienta. Acum le cheama sa faca mutatiile la Medsana.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Dragelor, in 'sapaturile' mele dupa informatii legate de acele lacuri vasculare pe care le are placenta mea, am gasit site-ul asta - poate va este util si voua:
http://www.learningradiology.com/notes/gunotes/placentapage.htm

28+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

De acord, Sper! Pai ce mai...le facem pe toate...Eu sunt curioasa daca se fac reduceri, sau zice ea asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Mai mult ca sigur are un procent serios la fiecare mutatie facuta la Medsana la recomandarea d-nei dr.

A fost cineva la Medsana la consultatie? E coada mare ?? Tb sa trimit pe cineva sa-mi ia scrisoarea medicala si tb sa stiu dc se asteapta mult. Dc ajunge careva de aici si e dispusa apoi sa mi-o puna la cutia posta i-as fi foarte recunoscatoare.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Eu ma duc la medsana sambataa cum, intre ora 8 si 10 mi-a zis sa fiu acolo pt recoltari. am inteles ca dupa 10 da consultatii numai pe baza de programare si are agenda full pana in luna noimbrie. oricum nu ma intereseaza consultatia ca pot veni sa o vad si la Fundeni..ma duc sa fac si restul de mutatii la medsana ca sa fie ea impacata si o sa va zic daca o sa beneficiez si de vreun discount :)chiar sunt curioasa!

9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Mami_de2, poate intrebi de discount, ca sa vedem exact. Eventual, zici ca asa ai aflat de la Fundeni.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, va rog ma ajutati, am si eu o intrebare: prima injectie am facut-o acum 2 zile la ora 10 dimineata la Fundeni. Ieri am facut-o tot la Fundeni in jur de ora 13. Azi o fac la... Ce ora? Mi-au zis sa le fac in intervalul 20-22, dar e bine sa "sar" atatea ore? Sau ar trebui sa ajung treptat la acest interval orar? Ma rog, sper ca m-am facut inteleasa... Ieri am uitat sa intreb asta, era o nebunie acolo...
O zi frumu va doresc.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput