Clubul "babelor" FIV-oase 30
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
Si eu la fel. Dr. U si dr. A. Abordari total diferite.
Dr U nu sta la discutii, dar mi se pare mai precauta. Dr. A explica f frumos, dar are ea niste tipare din care nu iese.
Nici eu nu ma pot declara multumita de niciuna din abordari.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
MeAlex spune:
Sincer, eu am simtit ca o iau razna cand dr. A mi-a zis ca incercam cu Aspenter si vedem...nu prea imi convine acest incercam la a 4-a sarcina, la 35 de ani...as vrea ceva mai multa siguranta, chiar daca nimeni nu poate garanta nimic, logic.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Brigit spune:
Daaaa, cunosc atasamentul #351;ansei de aspenterr. Ca ea voia sa scot Clexane dupa ce termin estrogenii.
Iar la fundeni , stilul asta de spital anii '60 , de vine dr si zice : fa cum zik ca va fi bine, nu mi se potriveste deloc. Vorba aia, daca e sa se intample ceva ai tu reteta, parafa de acolo? Mie mi se pare gestul suprem de neasumare de responsabilitati
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
MeAlex spune:
Brigit, total de acord, in situatia asta sunt eu acum: tratament fara reteta + ceva mailuri...si nu uita si tratamentele recomandate de asistente. Eu le apreciez, fac mult in plus fata de ce ar trebui, dar nu este in regula...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Brigit spune:
Asa e, le respect pe asistente dar nu e domeniul lor de expertiza.
Īn plus, anul trecut cand am fost la dr U am asistat la niste scene de am zis ca nu e adevarat. Si am a#351;teptat vreo trei ore dupa rezultat. Ce mi-au vazut ochii si ce mi-au auzit urechile īn timpul asta nu se poate reproduce.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT