Clubul "babelor" FIV-oase 30
Raspunsuri - Pagina 18
Lara27 spune:
maria, mea culpa..pupic special, acum
Brigit, intotdeauna mi-am dorit "neamuri" in capitala..me happilica, chiar daca sunt.. virtuale, "sister-ule"
le: sabi, eu sper, sa nu-mi ratez sansa mea, la tine, ever..hai, acu' chiar fug
to be continued..
Brigit spune:
Lara sister, stii cum e vorba aia ca fiecare vrea ce n-are
Eu sunt fermecata de ardeal si mi-as fi dorit sa copilaresc acolo, mi-a placut f mult cum ai povestit tu.
Ahaaa, deci te-am ghicit sister, tot pe pk îl lasi sa te gravideasca. Eu zic ca iese acum negresit. Si am si vaga banuiala ca o sa mergi pe o schema de sustinere proprie, pk va asigura doar suport logistic si de laborator. Hai ca nu mai dau mai mult din casa.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
anaasta spune:
Cris, ce multi embrionasi ai!!! Iti tin pumnii, draga mea, ca sa fie totul ok si sa evolueze cum trebuie mititeii.
Lara , bag seama ca si tu esti adepta facutului de limonada din lamaile trantite de viata asta. Faine planuri ai.
Pup toate fetele si sa aveti o zi frumoasa.
Huh, am uitat sa va spun. M-am tuns scurt (mai sus de baza gatului) si cu breton. Acum arat ca o frantuzoaica de 18 ani.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Am reusit sa ma programez maine la dr Strohmer la ora 14, am asa emotii....azi merg la eco sa vad daca ovarele mele au mai produs ceva luna asta(ele oricum produc in fiecare luna, numai ca nu sunt de calitate)
Alex ai reusit sa te programezi?
Cris felicitari pentru embrionasi!
Lara sper sa reusesti cu planul A sa nu mai fie nevoie si de restul!
O zi frumoasa!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Brigit spune:
Ana, sa iti fie de bine noua freza! Si eu sunt adepta stilului asta!exact asa imi pare si mie cand ma tund, ca sunt o liceeana.
Miky, bafta multa azi!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit Ana, sa iti fie de bine noua freza! Si eu sunt adepta stilului asta!exact asa imi pare si mie cand ma tund, ca sunt o liceeana. Miky, bafta multa azi! Multumesc, Doamne! _ C677T HETEROZIGOT Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg |
Multumesc mult! o sa intru mai tarziu sa va spun ce am facut.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
MeAlex spune:
Ai dreptate, Lara, legat de Clexane si recomandarea in exces. Dar stii de schema Aspenter+Clexane+Prednison, cred ca ea are efect si fara Prednison, si atunci, poate ca sunt fete care facand tratamentul asta, au invins problemele imunologice si nu trombofilia neaparat.
Nici eu nu sunt lamurita daca a fost OK ca am facut Clexane si daca doza de 0.4 a fost OK. De asta caut hematolog cu experienta in trombo&sarcina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Brigit spune:
Alex, daca îl gasesti sa ne zici si noua.
Pe hematolog. Mie mi se pare ca toti o iau cam pe incercate.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
MeAlex spune:
Brigit, asa e...Pana acum am fost la Uscatescu si la Avram...si mai caut. Ma gandesc sa merg la Ciochinaru, la Medlife.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)