LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 27

Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI! Eva mica! Sa fii sanatoasa, la fel de frumoasa si fermecatoare, sa ai o viata minunata si sa fii mereu inconjurata de iubire. Un mare pupic pentru mami
Am citit pe diagonala si retin asa:
MONN, multumesc de sfaturile cu goanga. Unde m-ai vazut tu carierista?
In momentul asta (si nu acum, de cand am revenit la serviciu), pot spune ca o invidiez pe INA (Ina, in sens bun
) ca poate sta acasa. Fac scenarii cum as sta, ce as face, cum mi-as pune hobby-urile in practica, cum mi-as deschide boutique floral. Ma despart doar vreo cateva mii de euro si niste rate de visul asta
Nu, nu, intre cariera si mine nu e prietenie, deloc deloc.Sau cel putin nu in cadru cunoscut de mine pana acum, adica cel corporatist.
OLGA, nici eu nu sunt prietena cu preze, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc. Eu nu mai folosesc nicio metoda de vreo 5 ani cred. Si la noi nu e pericol, noi suntem pe invers, vrem si nu iese
FLORIC, tu zici ca nu semeni cu mine la rabdare. Presupun ca la lipsa ei, nu?
Cica 30 aprilie e liber pt bugetari, restul fiecare cum hotaraste conducerea. La noi probabil vor hotari ca nu
Eu nu stiu exact cu cine nu ma aseman deloc deloc de pe forum, am gasit puncte comune cu multe fete. O sa ma mai gandesc.
Mami de minune mica

bebe_shtrumf spune:
da kg joooooooooooooos:
ieri m-am urcat pe stepper dupa ce am facut pauza 3 ani, pana sa ramn insarcinata 3 luni l-am folosit atat: 3 luni, si deic ieri am rezistat eroic 25 min, plus dans cu fi-mea, plus alergat pe dealuri.
aseara la cina si desert: pass.
si eu am in comun multe chestii cu multe fete, insa si diferente cu altele, cate un pik de la fiecare as lua, n-as face o lista.
dau de baut: azi sor-mea e Georgi, asa ca un suc fresh si fursecuri, sau apa plata recewww.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

simplyana_m spune:
Tema:
Cel mai putin ma aseman cu Novus. Daca ma consider un fel de cameleon care poate mima mecansime sufletesti din cele mai straine mie, pentru spiritul organizatoric si comercial imi lipseste cu desavarsire un element cheie (banuiesc ca o parte din creier) si nu le pot patrunde cu niciun chip. Si am toata admiratia pentru oamenii care pot!
http://www.lucamic.blogspot.com/

simplyana_m spune:
Imi place propunerea Municai cu filmul-tema, numai ca nu intelesei, care e ala?

simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Avem o lista provizorie de caracterizari: Denisa, Dodo, Pisik, Chatonel, Curea, Ilinca, Novus, Simply, Monnvas, Bebe, AlexAndra, Anca. Se mai simte cineva si nu e trecut pe lista premiantilor? ![]() ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Dyana

olishka spune:
Pisik Eu zic ca o sa se intample minunea. Trebuie
Si mie mi-a placut f mult tema lui Moon. Eu zic sa propunem pe rand cate un film. Cine incepe?

inapreda spune:
Ne-am intors de la plimbare, parc, terasa cu spatiu de joaca, curte Unii bem lapte, altii=s lihniti de foame si total ne-pofticiosi la salata din program.
Il culc si revin, sa nu plecati
Puuuuuuuuuup.
PS, Pisigri, sanatate, sa-ti treaca toate durerile. Hai si tu-n povesti ca ieri, desi promiteai mai pe la amiaz, ai fost tare tacuta.
PPS. Io ma bucur tare ca, un pic, seman cu Mitzagri.

Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI alaturi de clasicul "si pe aceasta cale" MINUNATEI EVA, ghiocica avansata, trendy, cocheta si muuulte alte adjective ii pot fi alaturate!
(io mi-am dat seama in ce privintza e mai avansata Phiphi decat alti copii- nu, nu dpdv al olitzei, desigur, nici al vorbitului, desigur...ci al faptului ca se uita la greu dupa baieti de 16-20 de ani, nu exagerez, efectiv flirteaza cu ei, uneori ma sperie:)))
Tufete, m-ati dat gata cu parerea cam unanima despre dragul meu prezervativ!:)) Io traiam cu impresia ca afirmatiile de genul "incomodeaza/ se simte/ taie farmecu'/ e un plastic ce se interpune in iubirea nostra etc) sunt pretexte pentru adolescentii naravashi sa nu-l foloseasca
Auuuch, daca noi, adultii, avem o parere asa proasta despre prez, imi inchipui ce-i in randurile adolescentilor, mai ales cum sunt ei mai stangaci, a-tehnici etc, cum se sustrag de la acest cumplit obiect de tortura:)) Ioi, io o sa-i bag in cap lui Phiphi ca "caciulitza" e sfanta, mai bine decat o gonoree/blenoragie/herpes/hiv sau alte splendori
Ca la noi, de bine de rau, lipsa prezului se poate solda "doar" cu o sarcina (si uitandu-ma la Sophiphi zau ca ma bucur din suflet ca n-am fost fan prez intotdeauna!!:)))
Eu cred ca problema mea cea mai mare e ca citesc mult prea in amanunt prospectele oricarui medicament; dupa ce am nascut m-am dus cu retzeta de la doctor sa iau Cerazette dar n-am rezistat sa nu cer prospectul sa-l citesc...l-am citit, am multumit frumos si am plecat acasa cu o cutie de prezervative:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

simplyana_m spune:
Dau si eu niste pe spinarea Matzeigri, sa fuga durerea! Daca nu fuge, cre'ca tre sa-ti faca Motanul frectie deseara!
Ilinca, inafara de "coitus interruptus" (denumirea asta mereu ma face sa-mi amintesc de "Life of Brian", ca tot vb de filme, si sa ma rad de numa'"), si la noi prezervativul e singura metoda de contraceptie acceptata, desi il "simtim", si vad ca inca mai zdrangane ceva in cutia de Durex (de 4 bucati) cumparata anul trecut....