LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 26
Dodo-pui spune:
tufete,
La multi ani Eva!
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
Am dus copil la scoala,colete la posta...deci sa fiti pe faza Floric si Anca...am un chef de ma omoara ....mai am de dat la scoala:20 poze+20fondu' clasei(caci s-a terminat)+60 dansul+58 costumul popular+nu stiu cat(nu s-a stabilit inca caci nu gasim materialul cu buline (alb cu buline rosii)),costumulpt rock in roll.....in afara de acestia,mai am de deschis usa la doi dr unul e 100lei celalalt 150 lei-pe 2 mai am comisia lui Bogdi...la acestea se adauga faptul ca luna viitoare tb sa-i cumpar tratament...apoi ..nu mai spun caci incep a urla....si nu-i cazul trebuie sa ma mobilizez
O zi frumoasa tuturor!
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Alexandra, la cit mai multe kg in minus.
Si eu am inceput de ieri drumul lung al kilogramelor pierdute Nu stiu de la cite kg plec pentru ca "am pus bine" ambele cintare
Olga, slabire rapida si tie
novus spune:
Alexandra, Inapreda si toate tufetele dornice sa slabeasca, va doresc succes !!! sa dati repede jos cat vreti voi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Ma bag la munca 'telectuala, ca azi am facut numai d-aia fizica. Adica am spalat geamuri, am aranjat carti in biblioteca, am spalat podele si alte colturi unde se stransese jeg, abia acum, la 23, am terminat... |
Noi am fost plecati ieri la Tgv si dupa garda de sambata, ne-am cufundat duminik in munca pe mosie, in curte, super a fost! Am muncit si la un "pic-nic", idee cred ca de la Micky Mouse, dar care i-a placut foarte mult Adelei, kiar daca nu a mancat mai nimic... Dar tare s-a mai distrat alergand prin curte, plantand si culegand flori, construind casutza (aia pe care am retrogradat-o din apartament)... cu putzina frica de "mushte" (incluzand aici orice fel de ganganie care mishk prin iarba). Si nu, nu avem capushe! Pe seara, Adela a plecat in vizita cu mamaia, iar noi am vazut un film... ceea ce e ceva ce nu ne-am mai permis de mult...
Acum... inapoi la treaba! Si, dupa ce terminam treaba, ne cufundam in stiinta, ca azi sunt 6 zile de cand trebuia trimis articolul si 5 de cand am aflat eu kestia asta!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI scumpa Eva!!!! Sa fii sanatoasa, caci frumoasa si desteapta esti si cu siguranta vei fi si sa ai parte de mult noroc!!!
Anamariame
Da si eu sunt de astazi la cura (adica nu mai mananc prostii). Bafta la toater fetele care vor sa slabeasca
Noaptea este un sfetnic bun, asa ca am ales anticonceptionalele. Cred ca Cezarette o sa-mi prescrie dr, caci astea se iau cand alaptezi, nu?
Chato repejor puneti-va pe picioare
Noi luni plecam la munte asa ca suntem disponibili in weekend Ce facem pana la urma, unde mergem?
Haideti sa votam
-circ
-teatru
-parc
Am putea de ex sa mergem sambata la circ/teatru si duminica in parc. E prea mult?
Haideti sa ne organizam si sa facem ceva frumos si sa ne intalnim cat mai multe
O zi frumoasa sa aveti!!!
olishka spune:
Mada cand mai mergeti/ intoarceti la Tgv opriti-va si la noi, macar 10 min, caci treceti chiar pe langa noi
Dodo
pisigri spune:
La noi e in sfirsit cald si soare. Asa, ca lunea, numai ca de data asta am pacalit vremea, ca-s acasa.
Doar ca ma doare spatele;cred ca e un muschi undeva pe la "cocoasa" in dreapta. M-a apucat ieri cind m-am trezit din somnul de la prinz, probabil am dormit intr-o pozitie nasoala. Azi noapte am incercat sa am grija cum stau, dar greu am gasit o pozitie in care sa nu intepenesc din nou de tot. Am facut un pic de stretching de dimineata si parca mi-a mai dat drumul, dar ma enerveaza, ca mi-e ca daca stau un pic, o iau de la capat....
Ramona, ce faci, da-ne de stire !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simplyana_m spune:
Bon dia i feliç dia de Sant Jordi a tots!!! Mai cu seama celor ce-i poarta numele!
http://www.lucamic.blogspot.com/