LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***421***
Raspunsuri - Pagina 24

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ina pai la tine atunci nu-i problema cu contraceptia, daca mai vrei unul ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Da, clar nu vreau sa-l las pe Ian singur; am zis intotdeauna ca, dupa ce-l scot pe Ian sin pene, mai fac unul. Dar nu stiu de ce acum gasesc motive:
-ca sint prea grasa ca pun grasimi peste grasimi

-ca nu am un job si, dupa inca 4 ani, nu o sa-mi mai gasesc veci
-si cite si mai cite motive "care nu tin"

De fapt, eu sint ok ca si mama; ma simt implinita dar felul meu de a-l iubi pe Ian imi spune sa nu-l las singur.

Monnvas spune:
Daca nu mi-am facut tema bine, o refac. Cred ca n-am prea multe in comun cu: Floric, Dodo, Ela si Ramona. Care tot mi-s dragi
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Floric spune:
LA MULTI ANI, EVA MARIA!!!!
Sa cresti sanatoasa, frumoasa si cu multa iubire in jurul tau.
Mami de Eva sa ai o zi minunata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Astazi, fiind zi de sarbatoare, va invit la muuuulteee prajituri si cozonac, evident. Ar fi indicat si un paharel de vin insa...suntem in timpul programului si aici nu se pune art. 402
La mine la serviciu se zvomeste ca sigur 30 apr e liber. Cica a zis la tv.
La tv-ulmeu nu a zis nika. La al vostru?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

novus spune:
Neata !!
EVA
Sa fii sanatoasa fetita frumoasa !!
Anamariame, sa va bucurati impreuna de minunea din viata voastra !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Floric, si eu am auzit dimineata la stiri ca se va propune liber la bugetari in 30 aprilie, asa ca sigur vom avea si noi liber
Ilinca, si eu simt diferenta cu dl Durex
Olga, in locul tau, eu as alege pastilele lejer , mi se par super , eu la sterilet as vrea din cel fara hormoni, ce studiez eu acum e daca e recomandat in cazul cezarienei, asta e singura mea teama, pe cel cu hormoni l-am exclus pt ca nu as vrea sa mai bag nimic fara rost in mine

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fii sanatoasa fetita frumoasa ![]() Anamariame, ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
la multi ani si de la noi

neata, noi raportam o noapte furtunoasa, asteptam sa se faca 8 ca sa sunam la medic, cred ca avem o otita pe teava

novus spune:
Aoleu Chatonel , sanatate multa va doresc si sa va faceti bine repejor, doar aveti o vacanta in fata !!