Pentru cei care au pensii mai mari de 740 lei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sanziana se primesc 1.2% la trei luni timp de x ani pana se acopera suma castigata in instanta.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

"Greseli au fost greseli sunt inca, si-or fi cat neamul romanesc .." nu ia masuri sa le remedieze si pe vinovati sa-i sanctioneze!
www.jurnalul.ro/special/pensie-mizera-pentru-un-chirurg-legendar-138233.htm" target="_blank">Pensie mizera pentru un chirurg legendar

Citat:
Reputatul profesor Dan Gavriliu, primul chirurg din lu­me care a reusit, īn 1951, īnlocuirea completa a unui or­gan inventānd procedura de reversie a tubului gastric, traieste astazi, la 93 de ani, cu o pensie de 749 de lei pe luna. Dupa o cariera de sase decenii si vreo 50.000 de vieti salvate, ar avea dreptul la mult mai mult. Asta pentru ca pensia profesorului nu a crescut deloc de mai bine de trei ani, īn ciuda majorarilor succesive acordate de Guvern tuturor categoriilor de pensionari. O eroare de calculator. Semnalata, recunoscuta, dar neremediata. De luni īntregi, functionarii Casei de Pensii Sector 1 nu īsi gasesc timp sa repa­re greseala. Sesizarile marelui chirurg zac nemiscate pe acelasi raft si aduna praf. De la Protectia Consumatorului a primit doar consolarea ca nu este singurul pensionar īn aceasta si­tuatie. Se pare ca, pentru a īnvinge indiferenta birocratica, e nevoie de mai multa tenacitate decāt pentru a revolutiona chirurgia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Deceneus,pentru ca m-ai infuriat o sa contactez pe cineva de la casa de pensii a sectorului 1 sa-mi spuna ce e de fapt cu chestia asta.Te apuci sa denigrezi fara sa stii.Am lucrat 12 ani la casa de pensii si stiu mai multe decat stie un neavenit ca tine despre programe sidespre legi.
O sa te rog sa nu faci afirmatii fara o documentare exacta prealabila,exact ca la tribunal.Nu acuzi fara sa ai acte si dovezi.

Madalina si Eva-Maria

TE IUBESC FLOAREA VIETII MELE....ALFA SI OMEGA MEA.

Mergi la inceput

De ce te-am suparat? Eu am citat un articol din Jurnalul.ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Eumada: Te apuci sa denigrezi fara sa stii.Am lucrat 12 ani la casa de pensii si stiu mai multe decat stie un neavenit ca tine despre programe sidespre legi.

Cum iti permiti sa jignesti asa omul? Te-am raportat la moderatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu astept sa aflu raspunsul celor de la casa de pensii.
sunt foarte curioasa!

Mergi la inceput

Citat:
Umileste-i
Asist uimit la situatii pe care nu le-am crezut posibile niciodata. Si exemplul cel mai recent este cel al retinerii CASS-ului din pensii. De cateva zile, intreaga suflare a administratiei publice transmite intr-un glas o idee simpla: "nu va mai puteti lua banii inapoi daca nu aveati deja depusa o cerere in instanta pana la data publicarii in Monitorul Oficial a Deciziei Curtii Constitutionale". Asa sa fie? Noi avem un articol care sustine altceva. In Forumul Avocatnet.ro exista multe discutii care dovedesc faptul ca un astfel de punct de vedere nu poate fi corect. Si totusi, dincolo de opinii, ramane important modul in care Puterea alege sa comunice cu Pensionarii. "Mars acasa!", "N-o sa primiti nimic!", "Nu mai incercati!". Asistam la scenarii dupa scenarii, toate menite sa spuna acelasi lucru: "Renuntati!".

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_28469/M-am-saturat-de-Romania-Si-ce-mi-spui-mie-partea-a-doua.html#ixzz1tLaDQL5k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

trebuie sa asteptam 30 de zile ca sa aflam rapunsul?
sau nu il vom afla niciodata ? ce zici, eumada?

Mergi la inceput