Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Histamina, bravo pentru dioptrii

Alice, nu mi se pare ca Mara a ramas bebe

Cris, imi pare rau ca trebuie sa va operati, dar cred ca mai grea va fi perioada asta de tragere de timp pana la 3 ani, ca operatie in sine nu mai e ce era, e usoara recuperarea si nu va fi mare bataie de cap.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

eu fara chef, vremea super naspa, acu tuna, s-a intunecat, ma doare capu... noapte semialba azi noapte, Filip e cu muci si tuse...plansete, nu putea inghiti secretiile, nu stia ce sa faca, de la plans veneau mucii...beton...vineri ar trebui sa mergem la Geoagiu, la scaldat...sa vedem daca se va imbunatati situatia lui sau nu...

nicole, imputita rau situatia cu medicamentele...mama lor de ticalosi...ce tara de rahat... n-ai pile undeva mai sus?

bumble draga mea, tin pumnii pt o acomodare super rapida si usoara...

rodi, sanatate Isei...uf de cand va chinuiti...nasol...

victo, sa scapati si voi rapid de bubite...uf, cred ca e f naspa...
(daca cauti tanti la curatenie, ti-o recomand cu drag pe a mea...f harnicuta, rapida, f de treaba...si la Ilinca merge...)

vazut si frumusete de Larisa... ce sa mai zic, io ma inscriu pe lista pt nurori...

nu mai stiu ce-am vrut sa zic...sunt in urma cu cititul..

va tzuc!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Racusor pai eu ma gandeam la petrecere cu copii la 2 ani...e prea devreme, crezi?!?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Noi vom face petrecere cu copii ca pana la urma e ziua lor si sunt destul de mari sa se bucure de locul de joaca si de copii. Chiar in martie am fost la ziua unui baietel care a implinit 2 ani si l-au serbat la un loc de joaca ...A fost super pentru copii...S-a inchiriat locul de joaca pentru 3 ore, trebuai un numar minim de 10 copii (sau plateai pentru atat chiar daca nu erau ,,,,adica 20 lei/copil) iar langa locul de joaca era o camera special amenajata cu un geam mare sa vezi copii unde stateau parintii. Au cumparat 2 pizza mari , sucuri si prajituri...A fost super. Ei deja sunt fericiti la locurile de joaca si cauta compania copiilor si de ce sa fac o petrecere de adulti la o terasa si sa mai stau si cu ochii pe el in loc sa se distreze 3 ore intr-un loc special amenajat?

Rody multa sanatate Isei

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+

Mergi la inceput

ref. la petrecerile de ziua copiilor - noi am facut inca din primul an... la amandoi...asta pt ca toti prietenii nostri sunt cu copii de varste apropiate, si uite asa mergem de la unul la altul...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eladeea,stii care-i cea mai idioata faza?
ca lucrez in sistem!chiar in sistemul care decide!!!!!!!!!!!!si pile am,slava Domnului multe si cat de sus s epoate,dar......................daca e cineva cu monopol, ca Unifarmul, poate doar dl presedinte sa ii convinga,ca la cei subordonati lui, deja am apelat.....................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eladeea,stii care-i cea mai idioata faza?
ca lucrez in sistem!chiar in sistemul care decide!!!!!!!!!!!!si pile am,slava Domnului multe si cat de sus s epoate,dar......................daca e cineva cu monopol, ca Unifarmul, poate doar dl presedinte sa ii convinga,ca la cei subordonati lui, deja am apelat.....................

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

aoleu, cat se paote de romanesc... cum naiba nimeni nu-i poate scutura putin??? si de ce alte farmacii nu aduc?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Oana, am fost azi dimineata la Real, in Galati ca in Br nu este, am vazut pantofiorii dar cum azi au fost 29 grade C am spus sa ii iau sandalute cu varful acoperit, ca ar merge si cu o sosetutza.

asa am luat si eu sandalute, cum trebuie sa stam si in casa incaltati, imi era mila de el in ghetute si am trecut la sandale, tot din alea acoperite si in varf la degete sa nu se tot loveasca

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea.

Mai fetelor deci pana la urma sa ne organizam sa ne vedem in mai? Vreti in Bucovina?

Pe P l-o fi apucat dorul de voi nu stiu ce are, ca ieri imi tot zicea ca atunci cand mai mergem la o intalnire sa facem nu stiu ce....si nu stiu cum..... Nu stiu de unde si pana unde trasese el concluzia ca mergem la intalnire, ca nu i-am zis nimic. Si l-am intrebat daca vrea sa mergem, evident a zis da, vorba lui: "ai zis tu vreodata sa mergem undeva si eu sa zic nu?". Iar azi de dimineata m-a sunat ca el se duce la meci pe 9 mai si daca e in w/end sa am grija sa nu ne intalnim atunci cu motatele

Hai ca e asa comic P, fix cand va scriam m-a sunat sa imi zica ca asteapta pe cineva la o intalnire langa o gradinita si ca sunt copii afara, ii invata cineva sa danseze Meniaito si ca ce dulci sunt fetitele, el e topit, ar sta acolo sa se uite si sa le filmeze , ca deabia asteapta sa o vada pe fiica-sa asa. e un sentimentalist barbatul asta al meu.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Crispro, nu puteti merge undeva unde sa nu asteptati? Ma gandesc ca daca va veti duce si e aglomerat sa nu mai ia si altceva de pe acolo acum cand sistemul imunitar e scazut dupa atatea episoade si mai ales ca iti ai seama,la ORL vin si copilasi raciti

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Zicea med de fam ca e musai sa mergem la stat, ca ala ne da ceva bilet si daca tb sa ne intoarcem la med fam, e musai sa fie bilet de la stat, ca sa il poata inregistra (ceva de genul). Dar vom merge la acelasi dr ORL, la privat, unde sper ca se pot face programari. Iar daca e cazul de acel bilet, cred ca ni-l da din cabinetul lui de stat, fara sa mai car pruncul dupa noi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163949" target="_blank">Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pai am obtinut sa aduc printr-o alta farmacie,dar acela ,domn director imi cere de 6 ori pretul unei cutii.
adica, eu ,as plati 40 de euro, 100 de pastile,acum, ia rprin farmacia domnului respectiv X 6.

ideea e ca, de ex, acum mai am 2 cutii.
e f nasol sa stii ca vine maine si ca de maine incepe iar calvarul cu respiratul si mancatul...............si tu nu ai pastila aia nenorocita, adica cele 4 /zi......
e suficient ca am renuntat la cele din austria, caare ma ajutau sa pot manca ceva cu histamina.
am renuntat si la alea romanesti f scumpe, le-am inlocuit cu unele mai ieftine,ca nu mi-am permis in ultimul timp.

acum trebuie sa reiau iar schema standard,dar e extrem de scumpa.
ok.
dau banii,dar , in acest context sa nu am unde sa ii dau???????????//cum sa iau acel medicament,de la farmacia x?

Mergi la inceput