Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Hello!!!

La multi ani pentru cei ce poarta numele Sf. Gheorghe!!

Crissy, inca o data multumesc!!
Am vazut si eu delfinasii, pe unii ii cunosteam , pe altii i-am vazut prima oara.Sper sa-mi fac timp sa pun si eu poze.

Gina, ce nastere ai avut.Felicitari pentru bebe 3. Iti doresc sarcina usoara si nastere la fel, dar la spital.
Tina, Victoras are tricicleta de la DHS si e foarte incantat de ea.Noi nici nu i-am mai cumparat carut de vara ca l-am plimbat in ea inca de la un an.Acum insa a crescut si i-a coborat sotul suportul de pus picioarele ca statea cam cu genunchii la gura.In rest se manevreaza usor.
Si Victor a inceput sa faca crizute cand vreau sa-l iau de la joaca sau daca ii interzic sa faca ceva .Sper ca e o etapa de dezvoltare a personalitatii si o sa trecem repede de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Vad ca discutati despre nasteri. Mie imi spuneau colegele si clientele ca nasc la salon. Mult nu am avut....sambata dimineata m-am dus la salon, la 13 am ramas la coafor (luni eram programata la cezariana si eram f dezamagita ca ma duc duc, ma taie si scoate copilul) si la 15 eram acasa. Nu uit niciodata ca aveam o pofta pe perumb fiert.... M-am dus acasa si am pus porumbul al fiert. Am mancat dar in timp ce mancam simteam ceva...nu stiu ce, durere de burta dar ca la o indigestie, nimic ingrijorator. Cand ma ridicam de pe scaun si faceam cativa pasi, nu mai aveam nimic.
Am stat asa pana seara pe la 23. Durerile nu erau mari, erau la intervale lungi. Aveam un obicei cu sotul, vara. Ne puneam in pat si mancam impreuna un bol mare de pepene rosu. In acea seara, ritualul trebuia sa continue....eu m-am dus la dush, sotul a taiat pepenele si ne-am intalnit in pat. Aveam deja dureri mai mari insa nu stiu daca erau contractii (desi am aflat ulterior ca da,erau contractii). I-am zis sotului ca nu vreau pepene, iar reactia lui a fost "Vai de capul meu, nasti!" L-am sunat pe doctorul cu care eram inteleasa ca vine la nastere si mi-a zis sa merg pana la clinica sa imi faca fetele un consult dar cel mai probabil ma vor trimite acasa, dar oricum pe el il vor anunta fetele de acolo daca sa vina sau nu. Ne-am imbracat, am luat kitul de celule stem si am plecat la spital. Bineinteles, cand am ajuns acolo, nu ma mai durea nimic.
Am auzit-o pe doctorita de garda spunand: ramane, e dilatata 3 cm. Apoi l-am auzit pe sotul meu vorbind cu ai mei la telefon, spunadu-le ca "nastem".
Asa ca la ora 1.30 noaptea, a venit pe lume Raisa. Nu a fost dragoste la prima vedere si nici acum nu ma pot uita la prima ei poza. Mi se parea uratica si cand venea lumea la mine si imi spune cat e de frumoasa, aveam imoresia ca rad de mine. Cezariana, taietura, am simtit-o dar nu ca o durere, simteam ca se lucreaza ceva acolo. In 30 de minute dupa ce am nascut, mi-au adus-o la san. Precizez ca atunci cand am semnat contractul, le-am spus si scris ca nu vreau sa i se dea copilului meu LP. Ei, nici nu a fost nevoie. Am stat 3 zile in spital, m-am recuperat f repede, nu regret nici o secunda ca a fost cezariana (pelviana) desi toata viata mi-am dorit sa nasc natural
Evident, a noua nastere va fi tot prin cezariana si abia astept!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA bamboletta & giorgia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Am pus cateva poze cu Victoras pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Giorgia, Bambo si Gina!!
La multi ani tuturor Georgeilor, Giorgianelor, Ghiorghilor pe care ii cunoasteti si ii iubiti!

Noi il sarbatorim pe sot, tatal meu si fratele meu .

Gina, sarcina usoara, draga mea si o nastere la fel de usoara, dar unde iti doresti.

Eu sunt obosita rau. Ajung seara parca-s calcata de tren. Am si contract de munca , trebuie doar sa fac fata si sa ma descurc.

Cu nasterile m-ati innebunit, parca-mi faceti pofta. Mai las alte curajoase inainte, totusi, sa ma vad si eu mai stapana pe situatie .
Cand l-am vazut pe V cred ca m-am schimbat pana in adancul sufletului. Nu am mai simtit asa ceva pana atunci, dar sper sa mai simt, macar o data, asa o bucurie imensa, o senzatie de plutire, nici acum nu imi gasesc cuvintele sa exprim exact ce am simtit si ce simt. Inca respir prin el si simt ca face parte din mine.
Sper din tot sufletul sa il iubesc frumos, sa ne intelegem, sa ne respectam, sa ii implinesc nevoile emotionale dar si cele lumesti si sa imi dea DD putere si intelepciune sa ii las aripile sa creasca frumos, atunci cand va fi timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ce frumos ai vorbit, Bumble, despre Victoras! Cred ca ai exprimat dorintele fiecarei mamici, dar in cel mai frumos mod cu putinta

Nu am apucat sa te felicit pentru noul job si pentru contractul de munca! Sa iti ajute DD sa te acomodezi repede, sa iti aduni toata energia si toate fortele ca sa te poti bucura si timpul petrecut cu Victoras, dupa ce faci fata cu brio la toate sarcinile la servici!

Onimir eu nu am gasit pozele voastre. Ma mai uit o data!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Intru pe fuga sa las un www.kuponiada.ro/deal-2668.html?utm_source=newsletter-Cluj-Napoca-20120423&utm_medium=email&utm_content=Cluj-Napoca %2820120423%29 Balerini barbatesti Lee Cooper la DOAR 84 lei %2F Vacanta de vis in Antalya.&utm_campaign=Newsletter-Cluj-Napoca" target="_blank">link pentru un voucher de vacanta in Antalya pentru doritoare (poate profita Cristina). Pe site apare ca ar mai fi valabila promotia doar vreo 3 ore, dar cine stie...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Onimir ce baiat frumos ai tu acolo...si pare asa de mare

Avem copii mari si frumosi....Toti delfinasii sunt unul si unul

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata delfinariu,
bumblebeee,felicitari pt semnarea contractului de munca!
ce fain ai vorbit!
eu nu mai citesc ca imi doresc si eu.............

strumfosul a fost ieri in Carol.
a urcat singurel pe topoganul al mare, apoi a dat energic cu manuta strumfii mult mai mari ca el,s-a pus in fundulet si yuhuuuu pana jos.apoi f mandru de el s euita in jur.
imi venea sa-l mananc.

avem probleme cu improprietrea tuturor jucariilor pe car ele vede,chiar daca si el le are!
voi cum va descurcati in situatii asemnantoare?
la mine urla si pune mana de parca nu ar fi vazut in viata lui acea jucarie si fara ea nu ar mai putea trai!

urca scarile fara sa se tina d enimeni si nimic.
la coborat se mai tine d ebalustrada!
baiat mare, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'

am o gramada de lucru dar parca sunt fara spor...mai beau o cafea, sper sa ma enrgizeze

voi ce faceti? e liniste in delfinariu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput