FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 21
miracol11 spune:
Buna fetelor...va scriu rpid din masina de pe tel...nu prea am apucat sa va citesc zilele astea....sunt busy....azi e ziua sotului si ma grabesc acasa!....
smaick...daca dr ti-a zis ca vei fi gravida...inseamna ca vei fii Clar!!!...embrionasul e puternic si sigur deja s-a cuibarit la tine in burtica!
amaliaro...vrei sa-ti faci analizele de mutatii??
pup toate gravidutele...aveti grija de voi si de burtici!
miracol11 spune:
Buna fetelor...va scriu rpid din masina de pe tel...nu prea am apucat sa va citesc zilele astea....sunt busy....azi e ziua sotului si ma grabesc acasa!....
smaick...daca dr ti-a zis ca vei fi gravida...inseamna ca vei fii Clar!!!...embrionasul e puternic si sigur deja s-a cuibarit la tine in burtica!
amaliaro...vrei sa-ti faci analizele de mutatii??
pup toate gravidutele...aveti grija de voi si de burtici!
amaliaro spune:
Buna Miracolsa iti traiasca sotiorul sa fiti fericiti si parinti
uite imi veni asa sa fac niste analize mai amanuntite ca tot nu am ce face sunt in asteptari pina termin DHEA
si cind nu ai ce face te scarpini(analizezi)
amalia tsakoniati(matusa)
smaick spune:
buna fetele
maria
miracol la multi ani pentru sotul tau, sa fie sanatos
gravidutele, mai intrati si mai impartasiti si voi cu noi ceva greturi
Bichi spune:
Buna fetelor
Nu am disparut si nici nu v-am uitat dar dupa primele analize am avut ceva treburi de rezolvat pentru ca erau ultimile zile de vacanta in Romania.
Aseara tarziu am reintrat in Italia si promit ca de maine citesc toate paginile care le-am pierdut!
Astazi dimineata am fost direct la ginecolog si se vad doua camere de 10 mm , m-a progamat din nou pentru saptamana viitoare pentru o alta ecografie.
Va pup dulce si va imbratisez pe toate!
Brigit spune:
Felicitari Bichi pt gemenasi!!!! sa fie sanatosi si sa stea cuminti in burtica pana la termen!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
ella43 spune:
BICHI felicitari pentru cele 2 inimioare si bine ai revenit in italia, in ce regiune locuiesti, eu sunt in piemonte. Sarcina usoara si bebei sanatosi.
Fetelor mie mi-au raspuns cei de la reprofit mi-au gasit un embrion dar eu vreau doi iar embrionul e AB pozitiv iar eu am AB negativ pot fi probleme?? stiti ceva?? care va pricepeti??
toate fetele