FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bichi Felicitari pt ,sarcina usoara si sa fie cuminti acolo la tine pina la termen
Smaick hai ca mai un pic,astept un beta frumos si de la tine
Trebuie deschis subiectul nou si cind se va face vreau sa va intreb daca sunteti deacord cu o lista in care toate care suntem sa apara frumos,eu zic ca toate de aici suntem decit au mai ramas 2-3 fete pe care le asteptam sa ni se alature.La lista noastra scrie suntem in focuri dar noi am trecut de mult de focuri acuma suntem in greturi
O zi frumoasa va doresc.

Looana
+12

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Apalina felicitari pentru cuculet!
Cocolino de ce te mai duci la serviciu, nu poti lua medical pentru sarcina indusa si cu mare risc?
Smaik sunt sigura ca embrionasul tau s-a cuibarit la caldurica! Tine-l bine pana la termen!!!
Looana ai cel mai frumos avatar pe care l-am vazut!
Ella 43 trimite un mail si la Clinica Unica Brno unde am facut eu donatia de ovocite, poate au ei disponibili embrioni compatibili cu grupa ta sanguina.
Eu locuiesc in Umbria, o zona frumoasa si foarte linistita!
Irilac frumoasa, felicitari!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna fete!

Looana frumoasa ideea ta dar sa o asteptam si pe Alina cu vesti bune si capitol nou.

Mergi la inceput

Bichi sa-ti traiasca bebelinii Felicitari pentru gemenashi! Sa fie sanatosi si puternici. (am scris copii in italiana dar imi modereaza cuvintul ca fiind reclama)

(am doi medici incuiati: dr de familie nu-mi da pina la 12s, iar gineco zice: care riscuri, nu e cazul de CM.
Este incredibil cum ma duc astia cu vorba cind am obtinut prima sarcina in 24 ani.)

Mergi la inceput

Ella stiu din auzite ca prima sarcina cu RH neg. se tine cu un tratament special pt. asta. Iar la prima nastere, daca stii ca mai vrei si alte sarcini se face o singura injectie (vaccin) care va rezolva problema pt. urmatoarele sarcini.
Deci tu vrei gemeni. Doamne ajuta sa-ti indeplinesti dorinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Kalispera!!!
Pupa matusica burticile voastre jucause asa va vreau ca prea e liniste pe aici sa va vad vrednicite

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fetele nu stie niciuna din voi sa faceti capitol nou Alinutza nu are net

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

COCOLINO ce o vrea DD.daca vrea gemenasi atunci asa sa fie, daca nu macar unul, eu vreau doi embrioni pt a avea mai multe sanse. eu acel vacci l-am facut si in 2010 dupa ce am pierdut o sarcina la mine nu ar fi prima sarcina, in fine vad eu ce si cum.

BICHI am sa incerc sa trimit si acolo un e-mail sa vedem daca i-mi raspunde, multam fain.

LOOANA si eu sunt de acord ca ai cel mai frumos avatar pe care l-am vazut vreodata.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetele si felicitari noilor gravidute !
Cocolino , tu cati embrioni ai pus ,?
Eu mai am o saptamana pana la transfer si ma toto gandesc cati sa pun .Te intreb pe tine ca esti mai apropiata de varsta mea
Va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teli

Buna fetele si felicitari noilor gravidute !
Cocolino , tu cati embrioni ai pus ,?
Eu mai am o saptamana pana la transfer si ma toto gandesc cati sa pun .Te intreb pe tine ca esti mai apropiata de varsta mea
Va pup

Teli pe noi ne-a intrebat dr. citi embrioni vrem sa transfere si eram pregatiti pt. doi. (la clinica asta nu transfera mai multi de doi daca asta este intentia ta)
La rez. beta erau amindoi in evolutie dar pina la eco cel mic s-a oprit (dr. nu-mi dadea sanse pt. cel mic)
Acum avem un bebe puternic care creste frumos.

Iti doresc multa bafta. Esti foarte aproape de indeplinirea visului. Doamne ajuta
Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput