FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

eu sunt bine greturi toata ziua, somn si ameteli doar dimineata, in rest obosesc f. repede, acasa doar lucruri usoare si absolut necesare, iar la munca totul ca inainte (credeti ca ma menajeaza cineva?) Nu-i nimic, noi sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

m-am crizat un pic deoarece nu sunt numai pentru mine medicamentele; sambata cand am obtinut retetele am avut surpriza sa gasesc farmacia inchisa si in alte farmacii nu aveau.

Mergi la inceput

e lumea rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna seara,
ne alaturam si noi grupului vostru.
Astazi am primit programarea la Reprofit, pentru 05 septembrie. Nu ne asteptam atat de repede, ne-a luat prin surprindere, insa mergem inainte pentru ca asa simtim ca a fost sa fie. As avea rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari: cu cate zile inainte de punctia donatoarei se va face diphereline-ul? cu cate zile inainte de punctie se fac ecografiile necesare pentru masurarea endometrului? (pun aceste intrebari pentru ca deja am achitat avansul pentru concediu din vara, nestiind ca va veni programarea atat de repede si as avrea sa stiu daca se va suprapune cu ecografiile), ce mijloc de transport este recomandat (masina sau avion), cazarea este de preferat sa fie in brno? Desi ma gandesc ca Viena e doar la 130 de km si deci foarte accesibil.. ar fi probleme de vama?
Deocamdata atat.... sunt bulversata,,, atat de repede s-a derulat totul...dar suntem ff entuziasmati.
Felicitari gravidutelor, sarcini usoare si muuult mult succes celor cu proceduri in derulare!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

buna noi2
schema ti-o stabileste in functie de ciclurile tale.
de ex eu am avut dipherelin in 12.03, ciclu in 22.03 si eco in ziua 12 si 14. punctia in 23.04 si ET in 28.04
mijlocul de transport ti-l stabilesti pur subiectiv; noi suntem mai "plimbareti" si deci dependenti de masina. cazare am avut in brno (in 22.04 si 27.04) iat in intervalul dintre punctie si ET ne-am plimbat. vama nu exista decat in romania.
sper ca iti sunt de folos informatiile, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Multumesc frumos Smaick, Doamne ajuta sa fie cu lipici!
Noi am prefera avionul pana la Viena si de acolo sa megem cu masina pana la Brno. Insa ma gandesc daca presiunea cu avionul afecteaza sau nu bibicii? Sunt si reusite la fete care au mers cu avionul?
Pup si petrecere frumoasa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Noi2 linistiti pleca cu avionul,vin multi din Italia,Anglia cu avionul si nu e nici o problema...ei stau cuminti acolo,si cu masina poti la fel de bine....Eu dupa o jumate de ora de la transfer m-am urcat in masina si am facut 600 de km pina acasa decit pauza pt alimentare,si bb tot sa prins.Eu intrebasem Dr in ziua punctiei daca la ET trebuie sa raman in Brno in hotel,raspuns categoric NU,ei se prind dupa circa 24 de ore de la tansfer si atunci e bine sa fii acasa sa stai linistita 2-3 zile.
Smaick ce faci gavidut-o te simti bine,as beta mare si de la tine,stii nu
Amalia tu ce faci micii?
Fetele eu inteleg ca ne-am gravidit aici toate dar totusi pe unde umblati,toate sunteti la mititei
Eu ma apuc de mici,pt. lui ie pofta de mustar cu mici
Hai mai intrati si voi din cind in cind
La toate fetele si o zi frumoasa de 1 Mai cu bere fara bere Eu zic ca un pahar merge si pt azi ca e cald.

Looana +12

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Looana esti haioasa tare cu micii tai, eu nu suport nimic cu carne de vreo 10 zile, de fapt nu pot sa maninc mai nimic. De nevoie maninc fructe, iaurt, brinza, mamaliga.
Ai grija cu micii, nu sunt indicati pentru gravide, sa-i prajesti bine, sa nu fie cruzi.

Eu fac gratarul mai pe seara, pt. sot, eu nu cred ca suport nici mirosul.

Distractie placuta!

Mergi la inceput

Noi2 bafta multa pe drunul pe care l-ai ales.

Mai ai 5 luni, poti sa-ti faci linistita concediul, vei avea doar o injectie de facut (poti sa o iei in bagaje, cu reteta la tine o poti face la un cabinet) restul sunt pastilute, le iei oriunde.
In privinta transp. are dreptate Looana, pacientele din SUA folosesc doar avionul.
Vei primi schema de tratament cu suficient timp inainte ca sa te pregatesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BUNA 1 MAI FETELOR

Eu nu stiu ce se intampla inca nu am primit raspuns de la reprofit, mi-au zis ca atunci cand vor gasi embrioni pt mine ma vor contacta dar deja a trecut aproape 10 zile si nimic, eu stiu ca grupa mea sanguina e mai rara dar chiar asa sa nu gaseasca embrioni? e posibil???

SMAIK felicitari pt embrion sa dea DD sa creasca mare la tine in burtica

fetele

Mergi la inceput