FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 18

cocolino2010 spune:
Smaick bravo mami draga, ai toata increderea, morula ta de ieri va fi un bebe strashnic peste 9 luni. (si eu am avut un embrion puternic care era morula in ziua 3 si acum creste voinic in burtica mea)
pentru noi toate sanatate

amaliaro spune:
Smaick sa iti fie de bine fata draga si sa iti ti pruncul in brate peste 9 luni DD sa te aiba in paza
amalia tsakoniati(matusa)

Looana spune:
Smaick Bine te-ai intors acasa,sa fie cu noroc drumul acesta si peste 9 luni sa-ti tii in brate
Samira bine ai revenit si iti doresc din tot sufletul sa fie Dr .care sa-ti aduca norocul pe care il meriti si l-ai asteptat atita de mult timp.
Fetelor eu mai am putin din tratament va trebui sa-l reduc,i-mi va ramane citeva cutii cu Agolutin ,pe care le voi putea cu drag darui cuiva care va avea nevoie.
O seara buna va doresc si o saptamana noua cu vesti bune
Looana +12
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

smaick spune:
fetele unde a-ti disparut?
gravidutele cum va mai simtiti?
cocolino tie in cat timp ti-au raspuns la mail cei de la farmacia din brno? am facut dimineata o comanda si inca nu mi-au raspuns

sper spune:
Loona pastreaza progesteronul injectabil pana nasti, Doamne fereste sa ai vre-o urgenta si sa nu ai progesteron. O prietena de-a mea graviduta cu gemenasi cauta disperata prog injectabil la 24 sapt pt ca incepuse sa sangereze si a gasit f greu.
Speranta

cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick fetele unde a-ti disparut? gravidutele cum va mai simtiti? cocolino tie in cat timp ti-au raspuns la mail cei de la farmacia din brno? am facut dimineata o comanda si inca nu mi-au raspuns ![]() |
m-am uitat in mail: am scris joi seara si am primit raspuns a doua zi vineri dimineata de la Slava, iar in sapt urmat. vinerea cred ca le-am si primit. Ai rabdare, va merge repede comunicarea, numai sa nu fi nimerit ceva zile libere.