FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Smaik de maine vei fi mamica Tin pumnii.
Apalina felicitari pt cuculetz

Speranta

Mergi la inceput

Alina esti bine? Nu ai mai intrat de pe 24, ti-am trimis un PM dar nu am primit raspuns.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

SMAIK Cred ca la ora asta deja ti-ai luat bebeii la marsupiu sa dea dumnezeu sa stea cu tine si sa fie lipiciosi. Dane de veste ce si cum esti. Drum bun catre casa.

fetelor va urez distractie placuta in mini vacanta de 1 mai si week-end fericit alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

APALINA felicitari pentru cuc sa fiti sanatosi si sarcina la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele
Sper iubita Alina nu are net
Smaick mesaj de la Alina pt tine:Doamne ajuta sa fie cu lipici si citi embrioni ai transferat

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Apalina felicitari pentru baietelul care creste. Sa fie sanatos, sa ai sarcina usoara.

Smaick te asteptam acasa cu bebeii lipiciosi. Doamne ajuta sa fie bine pentru voi.

Looana mie mi-a spus Eva (dr. nu mi-a scris) sa reduc estrimaxul si utrog. in sapt.11 la 2/zi si in sapt.12 la 1/zi, dupa care stop. Cred ca in sapt. 12 fac prog. din singe si imi va spune dr. daca mai iau sau nu.

amalia, alina, ella, sper, miracol ....si cine mai este pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...ce liniste pe aici...se vede ca a venit caldura si toata lumea a evadat pe afara...si nu mai clocim in fata calculatorului...

apalina...felicitari pentru micutul fecior...sa aveti sanatate si o sarcina usoara pana la termen! te pup

smaick...esti mamica de doi samburei???...cum esti cum a decurs totul! te pup si te asteptam cu vesti bune!

amaliaro...big big kiss...

alina_alba...ce faci? cum esti?...inca nu am primit nimic....te pup

Looana, cocolino2010, Brigit, Bichi, sper, ella43 si pe cine am uitat...sorry...va pup pe toate...
mami_vreau si Andrei...va pup...sper ca sunteti bine acasa!!te asteptam sa ne povestesti cum e sa fii mamica!

eu sunt binisor....mor de frica ca se apropie ciclul din mai si ma duc la analize....mi-e f f frica ca nu vor iesii bune si nu stiu ce ma fac...eu tot sper sa accepte doctorul sa facem o stimulare....dar ultima data cand am fost...mi-a zis sa-mi i-au gandul......eu ma rog sa fie bine totul pana la urma...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna dimmi

Miracol poop ingeras frumos pai asa ne a fost vorba ...am zis ca suntem optimiste iti dau nana ,Alina nu are net am vb cu ea aseara la tel a trimis ce astepti si la fete dar ajunge dupa minivacantza de 1 mai toate fetele Danubianus unde umbli tu fata ca te cautam ai PM de la Alinaburticile jucause

Apalina mig kiss pentru putulika mica sa fie sanatos si sa stea linistit la mami lui in burtica pina la termen

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajarile si gandurile bune!
noi am ajuns in tara, ieri aveam 4 blasto si 2 morule (3B, 1 EB si 2M); am negociat cu dr parte in parte si pana la urma m-am hotarat sa urmez sfatul lor: am transferat doar 1 embrion eu fiind operata pe uter. mi-a zis ca sunt de foarte buna calitate si am sanse 60% sa se prinda si o sarcina gemelara mi-ar rupe uterul. mi-a zis "I promise you'll be pregnant!". sunt constienta ca asa spun tuturor dar eu cred in sansa mea.
va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Smaik super!! Tin pumnii sa iasa cu ochisori

Speranta

Mergi la inceput