FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 17
Raspunsuri - Pagina 16
Brigit spune:
Fetelor, am întrebat eu la babutze pr topic si tanoo zice ca mami e acasa!
Doamne ajuta în continuare!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Smaick, succes mâine la transfer, sa ai puiutzi puternici si endo primitor!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit Smaick, succes mâine la transfer, sa ai puiutzi puternici si endo primitor! Multumesc, Doamne! _ C677T HETEROZIGOT Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg |
multam
Looana spune:
Smaick sa ai maine o zi norocoasa si bb lipiciosi,iti tin pumni si iti doresc din suflet sa vii cu beta mare in 14zile.
Brigitt eu am incercat sa sun la mami_Laura dar are mobilul inchis,probabil vrea un pic de liniste acuma acasa cu ,ma gindesc ca e prinsa numai in vizite acum find acasa.Noi o asteptam cu drag cind va avea putin timp liber sa ne scrie citeva cuvinte despre ei.
Fetele ma refer celor care sunt inaintea mea cu sarcina(Apalina,Brigitt,) eu sunt acuma in saptamana 11 adica 10 saptamini si 3 zile dupa ultima ecografie a crescut mai mult si deci ecograful il vede mai mare de data asta ca pina acum cu 2 zile in plus,intrebarea mea este cum ati scazut voi treptat medicamentatia din saptamana 11 implinita adica pt mine cind intru in saptamana 12 de fapt de atunci le reduc treptat pina sa implinesc 12 si intru in a-13.Mie gineo mi-a zis ca sa merg mai departe cu ele ,dar eu ma vad cu el cind am deja 13 implinite intrata in a-14 ,atunci face sangele si masuraorile acelea la cap,git (asta ati fscut-o si voi recent)
Brigitt mai iei dupfaston incontinuarie sau ovule de Utrogest pt col ceva ?eu inca mai iau Crinone8, si Utrogest 8 ,deci mie mi-au dat la greu cind am avut progesteonul mic.
O seara frumoasa va doresc la toate fetele gravide si cele in devenire grsvide
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
apalina spune:
buna seara fetele .sunt baietel si va salut pe toate.SDmaick bafta pe maine ,iti tin pumnii sa decurga totul bine .Noi suntem ok ,va pup
minunea mea are 14 saptamani
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina buna seara fetele .sunt baietel si va salut pe toate.SDmaick bafta pe maine ,iti tin pumnii sa decurga totul bine .Noi suntem ok ,va pup minunea mea are 14 saptamani |
ooooooo
felicitari
Looana spune:
Apalina felicitari pt baietel cred ca e fericit viitorul tatic,felicitari si sarcina usoara mai departe.Astept si eu la urmatoare ecografie sa vedem ce e ,pe atunci vom avea 13 saptamani implinite si facem prima ecografie abdominala,poate il prinde intr-o pozitie buna mi-a promis Dr.
Bafta multa Smaick sa fie ziua ceea mai norocoasa pt tine maine
O seara frumoasa fetele
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)