Fumatul in locurile de joaca pentru copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

In Romania se fumeaza si in BENZINARIE
Eram odata cu niste americani ...au ramas ingroziti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am vazut si eu si erau angajatii benzinariei..............cei care fumau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu am fost la un cabinet privat de ginecologie in cluj...dr fuma in timpul consultatiei in cabinet...am fugit cat de repede am putut cu pantalonii in vine

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca nefumatorii ar avea mai mult tupeu si ar lua atitudine, poate s-ar mai schimba situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

In Romania se fumeaza si in BENZINARIE
Eram odata cu niste americani ...au ramas ingroziti

nu ma pot opri...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

in Romania am vazut loc de joaca chiar langa benzinarie...nu mai tin minte in ce oras...parca Pitesti...dar or mai fii si altele.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ciinii de o anumita talie(uite ca nu stiu sa spun cu exactitate de unde incepe granitza)TREBUIE sa poarte botnitza si sa circule in lesa!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

De fapt cainii agresivi de ORICE talie tebuie sa poarte botnita. Alaturi de anumite rase (ciobanesc german, pitbull si metisii sai, tosa inu, rotweiller etc, ii gasiti pe net.) care sunt considerate by default cu potential agresiv.

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

la caini cred ca depinde de rasa, ca sa vezi un pechinez cu botnita ar fi prea hazliu

Ar fi, dar n-ar fi hazliu sa iti composteze de glezna copilul. Indiferent daca e cat un iepure sau cat un bou, un caine agresiv trebuie sa aiba botnita. Prin agresiv se intelege cel ce ataca sau incearca sa atace neprovocat oameni sau alte animale. Prin "provocare" a nu se intelege "stiti, copilul dvs purta galben si cand era mic si-a luat un sut in cur de la un om rau cu trivou galben". Singura provocare admisa prin lege la care un caine e indreptatit sa raspunda agresiv este daca el sau stapanul sau sau proprietatea sa sunt atacati fizic. Adica daca te pui cu parul pe unul din acesti trei factori. Altfel, nu. Nu conteaza daca "lasati doamna ca numai gura e de el", nu conteaza daca "se face numai asa, sa va sperie". Nu se pune.

Am simtit nevoia sa fac precizarea asta pentru ca mereu se face asocierea caine mare - caine rau, caine periculos, botnita, tata.
Cainele care a omorat japonezul acum cativa ani era cu cativa cm mai mare decat obisnuitul "pichinez".

Deci sa incercam sa ne ferim copiii de orice caine care pare agresiv (use your common sense for this one), indiferent de talie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aseara, in parc, langa Palatul Copiilor. Se fumeaza la greu in spatiul de joaca. Am numarat 8 fumatori, dintre care, din pacate, 7 mamici. Tot tartan d-ala pe jos, tot scrumat pe jos...
Dupa exemplele date la subiect, mai e mult pana departe...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

in Romania am vazut loc de joaca chiar langa benzinarie...nu mai tin minte in ce oras...parca Pitesti...dar or mai fii si altele.

michelle

Sunt si prin alte tari, nu doar prin Romania!
Ma refer la Europa!
Sunt puse in ideea ca pana alimentezi tu , copilul sa se dezmorteasca un pic la topogan! Sau pana bei o cafea ....(sau pana fumezi o tzigara:))))
Ca benzinariile sunt practic mici popasuri pe care le faci pe traseu..cand calatoresti mai mult evident....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

eu am fost la un cabinet privat de ginecologie in cluj...dr fuma in timpul consultatiei in cabinet...am fugit cat de repede am putut cu pantalonii in vine

hahahaha....si eu am patit!
Se immpla acu vreo 9 ani..si era in spital, cabinetul de consultatii!
Respectivul era seful de sectie!
Eu nu eram pacienta lui, dar fiind seful de sectie a vrut el sa consulte toate femeile internate ....brrr

Mergi la inceput