gradinita 22 din brasov

gradinita 22 din brasov | Autor: dddd

Link direct la acest mesaj

cunoaste cineva gradinita 22 de germana cu program redus din brasov? e de stat. acolo as vrea sa-mi dau fetita de la 1 aprilie cand implineste 3 ani, nu stiu in schimb daca o pot primi in mijlocul anului. astept vesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

dddd, daca intrebi de gradi de pe strada cerbului, esti sigura ca primesc copii de la 3 ani? eu stiam ca de la 4 ani, dar au mai trecut ceva ani si ori am uitat ori poate s-a schimbat politica...acu citiva ani era ok, cred ca cel mai simplu e s-o vizitezi si sa intri frumos in vorba cu mamicile care isi iau copiii de la gradi, te vor lamuri ce le place si ce nu; cea mai mare problema oe care au avut-o cunostintele mele cu gradile in germana e ca nu se vorbeste germana la singe , adica o iau si pe romina, cam multisor, si nu invata prea mult, si apoi apar probleme la intrarea la honterus, de asta zic c-ar trebui sa te interesezi si cum stau cu procentele de admisi...daca vreti si honterus, bineinteles;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

stiu ca se mai vorbeste si romaneste, dar pe de alta parte e bine pentru ca o cunostinta de-a mea a avut fetita la gradi in san petru unde numai germana se vorbea si a fost cam nasol, pana la urma au abandonat gradinita, fetita nu se intelegea de nici o culoare iar educatoarea nu se sinchisea prea mult sa o invete germana, doar ca se vorbea numai germana. eu am pe cineva care dupa gradinita o sa o ia la ea acasa impreuna cu inca cativa copii tot de la aceeasi gradinita, le da sa manance si ii culca iar de vorbit vorbesc germana pentru ca doamna e nemtoaica. eu din cate am inteles ar fi pe strada lunga intr-o curte in care mai e o gradinita sau chiar doua, n-am inteles prea bine. multumesc oricum pentru raspuns.

Mergi la inceput