Strugurasi de Sept-Oct 2011 *54*
Raspunsuri - Pagina 6
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna [ Sora mea a insistat sa intru si sa intreb fetele din Iasi ,unde-i recomandati sa faca o morfologie fetala ? Sau care e mai bun dintre : Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11) |
Eu am fost la Nemescu si am fost f multumita, si tot pe el l-as alege daca ar mai fi cazul.
claumarcoci spune:
Dbunny multumesc , acum stiu, noi facem parte din cei 1% sensibilosi. O sa lasam oul dupa un an.
Cautand despre ou am gasit ca in cazul copiilor cu DA oul se recomanda dupa un an si cica ar fi recomandat cel din comert,nr.2 , din motiv ca nu ar fi asa de gras precum cel de tara.
O zi frumoasa!!
ooka spune:
Mikka
Michella, epopeea mere mai departe, ii da un dinte sus, minim 6 treziri si de tot la 8 si jumatate. O sa'i propun sa nu ne mai culcam deloc stam si morfolim toata noaptea. Of, asa mila imi e de ea ca ii da lopatica aia noua si pare ca nimic n'o alina.
ieri i'am luat caruta de vara chicco london, Seidana tu London sau multiway ai luat? Eu am luat London, e mai mic si mi'a placut mult materialul (albastru inchis cu albastru deschis), am dat 350 ron pe el. In schimb m'am amarit ca voiam sa ii iau scaunul acela care se prinde de masa si nu se mai aduce ca nu se vinde domne.
mikka11 spune:
michella si eu am ramas putin socata anul asta cand o pustoaica de vreo 18 ani (nepoata sotului) mi-a spus sarut-mana
Kora, imi pare tare rau.
Ma-m uitat si eu pe calendar
La multi ani Teodora de lali! La multi ani T de Jade si Tudor de Ionela! La multi ani Teodor de Inutsa!
bujo spune:
Ooka sa stii ca ma gandeam si eu sa ma mulg cu protectiile.
Cat despre basici, cum spuneam, eu le lasam in pace si se spargeau la un moment dat cand sugea bebe. Am auzit mamici care le spargeau cu acul dezinfectat dar cred ca e riscul de infectii mare. Daca nu te deranjeaza eu le-as lasa in pace.
abmariana spune:
Salutare mamici si strugurasi dintosi!
Anto are 3 dintisori, al 4-lea sta si el sa iasa. Am avut si noi nopti agitate. Din ziua in care am inceput sa-i dau,in loc de apa, ceai Babycalm de la Fares a inceput sa se trezeasca doar de 2 ori pe noapte. Nu stiu daca-i intamplare sau chiar ajuta.
Anto sta bine in fundulet si se joaca singurel, ceteodata tine in fiecare manuta cate o jucarie si incepe sa le loveasca, a reusit sa sparga 2 zdranganele pana acum. Nu se ridica inca in picioruse, dar inceaca sa se agate de tot ce prinde. Plange cand sta pe burtica, nu tolereaza deloc pozitia asta, poate si din cauza ca are 9,5 kg.
Am intins pe jos o saltea si asta a devenit noul nostru loc de joaca. M-am alarmat cand am citit cati strugurasi au cazut din pat, e mai sigur asa. Cand se rostogoleste mai depaseste spatiul regulamentar, dar il redresez rapid.
Nana, Pinky poate iesim in parc saptamana viitoare. Kora te sun!
klau_ditza spune:
hello !
May felicitari pentru promovare !!! Imi pare rau ca ai neplaceri cu bona, dar poate pana la vara se linistesc lucrurile.
Kora Stiu ce inseamna sa pierzi un prieten drag.
Clau sa dea DD sa fie singurul episod de alergie .
Noi ne pregatim de plimbare, asa ca acum dimineata bucatarim de zori: salata de vinete cu maioneza, orez cu ciuperci si carne de pui si salata de ardei copti.
Pt. bebe ficatel cu dovlecel si ardei copti.
Pentru weekend pregatesc un tort dupa reteta de blat de la Hayat (la care eu as adauga si cacao). Asa ca m-ar interesa o crema... Ceva sa mearga cu un blat de nuca si cacao... De ornat voi orna cu nuca, coco alba si neagra. La crema... inca nu am idei.
Sa nu uit: mi-am comandat (de fapt sotul) o umbrela pentru carut. Abia astept sa vina !!!
It's a boy !!!
JadeJador spune:
multumim frumos pt urari
nu stiam ca este aceasta sarbatoare , de fapt nu stiam ca se sarbatoreste tudor de sf teodor
uram si noi La multi ani celorlalti sarbatoriti
_
de T 7+
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abmariana Salutare mamici si strugurasi dintosi! Anto are 3 dintisori, al 4-lea sta si el sa iasa. Am avut si noi nopti agitate. Din ziua in care am inceput sa-i dau,in loc de apa, ceai Babycalm de la Fares a inceput sa se trezeasca doar de 2 ori pe noapte. Nu stiu daca-i intamplare sau chiar ajuta. Anto sta bine in fundulet si se joaca singurel, ceteodata tine in fiecare manuta cate o jucarie si incepe sa le loveasca, a reusit sa sparga 2 zdranganele pana acum. Nu se ridica inca in picioruse, dar inceaca sa se agate de tot ce prinde. Plange cand sta pe burtica, nu tolereaza deloc pozitia asta, poate si din cauza ca are 9,5 kg. Am intins pe jos o saltea si asta a devenit noul nostru loc de joaca. M-am alarmat cand am citit cati strugurasi au cazut din pat, e mai sigur asa. Cand se rostogoleste mai depaseste spatiul regulamentar, dar il redresez rapid. Nana, Pinky poate iesim in parc saptamana viitoare. Kora te sun! Mamica de baietel minunat, Anton Daniel (7.9.11) |
niste poze cu frumosul tau nu mai pui sa ne delectam si noi
_
de T 7+