Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Iata-ma-s in sfarsit !Hai sa va povestesc : M-am lasat pe mana prietenei mele care mi-a zis ca e un ecografist bun in Braila,Berechet in cheama.SI am plecat.Ajunse acolo,constatam ca joi e inchis,nu are program cu clientii.Sa ne cada fata! Ce sa facem?Daca tot am batut drumul pana aici,am zis sa nu ne intoarcem acasa si am plecat la Galati la doctora noastra care ne urmarise sarcina pana atunci.Dar pt.ca nu aveam programare,a trebuit sa asteptam de la 3.30 pana la 7 cand mi-a venit mie randul.Pentru ca prioritate aveau fetele cu programare,evident.Asa ne trebuie ca am vrut sa incercam si alt dr.
D-na dr mi-a spus ca totul e bine,bebe are activitate cardiaca normala ( dar nu mi-a spus niciun nr de batai pe minut ,cum va spune voua)Ca totul e bine si sa revin pt.dublu test. Mi-a spus ca avand deja o cezariana la activ,tot cezariana voi face si acum pt ca am uter cicatrizat si nu vor sa riste sa se rupa sau mai stiu eu ce.Deci voi fi programata mai devreme de 40 de sapt.Si am ajuns acasa ( ca stau in Macin) in jur de 8.30 franta de oboseala si cu o foame teribila.Iar azi ma mancau degetele sa intru pe forum dar din cauza unor traduceri care nu mai suportau amanare,a trebuit sa las intalnirea cu voi pe mai tarziu.
Azi merg sa iau rezultatele analizelor obligatorii si sapt.viitoare pe cele cu rubeola.Doamne ajuta sa fie bine !Dumnezeu e mare !
Apreciez grija si incurajarile voastre,va multumesc si ma bucur ca avem acest univers al nostru!

Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Buna fetelor!!
Ipopica, e doar o alta etapa..asa cum mai zicea cineva aici.. cand toti in jurul tau au bebei si catei si purcei si pleaca in Turcia in vacanta la all inclusive cate 10 o data.. nu o sa te mai simti tu in ordine fara sa ' nu intri' in randul lumii:))si o sa vrei si tu! si mie mi s-a intamplat asta..pana am realizat ca intr-un grup de prietene , toate vorbeau despre bebelusi, sarcini, vome, alimentatie si eu ma uitam ca matza in calendar...acum vreo 2 ani asta..si ma simteam exclusa :)) ca eu nu avema despre ce sa vb..decat sa aud;))

asa ca acum ma simt si eu in randul lumii:))

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Aaaa,si inca ceva .Mi-a dat o poza cu bebe si aceste masuratori : CRL-31,3mm , FL- 26,3mm. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari pentru eco, Alina! Acuma mi-am dat seama ca tb sa schimb si eu saptamana. Azi implinim 10 saptamani!

Andreea 10+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe

Mergi la inceput

Merci,andie. Da,azi implinim 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mai fetelor, nu se termina viata sau distractia cand vine bb..e adevarat ca in primele luni nu iesi prea mult...eu am iesit cu ea inca de cand avea 2 saptamani, la restaurant...mereu am iesit cu ea dupa mine oriunde, bine inteles o alaptam(si inca acum o alaptez)deci cand ii era foame , imediat rezolvam ...moi nu bem si nu iesim in clubs ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popics, te napadira hormonii
Adevaru' e ca acum, la inceput, cand nu avem burtici, decat colacei, cand nu simtim miscand vietile care cresc in noi (in schimb avem diverse alte simptome sau n-avem nimic), pentru noi care suntem la prima sarcina un copil care va aparea fizic si pe bune in familiile noastre este ceva inca intangibil. Ceva care stim ca e acolo dar nasterea e inca undeva departe (mie nu-mi vine sa cred ca EU o sa nasc )
Cred ca fiecare avem momente d-astea mai multe sau mai putine. Eu le-am avut inainte sa-i aud inimioara.
Noua ne-a iesit asta cu copchilu' din prima. Si cand am vazut testul pozitiv am zis "si acum ce facem?"
Pana sa inceapa simptomele era asa parca era in alt film. Pana in secunda in care am auzit o inimioara hotarata care batea la mine in burtica eu eram aia care zicea sus si tare "cum sa te busheasca plansul la prima ecografie, ca vezi doar o pata?". Si nu stiu daca v-am povestit ca la eco m-am emotionat in asa hal incat am plans pana am iesit din cabinet, n-am mai fost in stare sa gandesc si nu scoteam decat raspunsuri monosilabice.
Acum, de fiecare data cand imi aduc aminte cum batea inimioara sunt in prag de bushit plansu' da' io-s puternica si imi trece.
Si da, e o alta etapa, dar crede-ma ca nu ai trait nimic pana acum care sa se compare cu asta. Si cand o sa-l cunosti pe si o sa vezi cine se viermuia la tine in burtica, cine te trimitea la baie de 30 de ori pe zi si te inghiontea pana cand simtea mana ta sau a lui tati acolo unde inghiontea el o sa te indragostesti definitiv si iremediabil si clubareala, aventureala, tot o sa-si piarda farmecul pe langa ce o sa traiesti cand el se va uita in ochii tai si va rade jucaus la tine.
O sa-ti treaca, iubita, senzatiile astea, o sa vezi ca nimic si nimeni nu va fi mai presus de puiul tau si faptul ca jumatatoiul abia il asteapta si il va iubi ca pe ochii din cap nu-l face pe extraterestrul vostru decat cel mai norocos copilas din lume, iar asta e valabil pentru noi toate. Puii nostri au norocul sa se nasca in familii care si-i doresc si ii asteapta si sper sa reusim sa facem oameni din ei
Va las, ca ma napadira greturile, ca tot ma vaitam ca n-am

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Aaaa,si inca ceva .Mi-a dat o poza cu bebe si aceste masuratori : CRL-31,3mm , FL- 26,3mm. Atat.

Ditamai omu', sa nu-i fie de deochi

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Fiecare etap#259; are rostul #351;i farmecul ei. O data cu prima sarcina treci intr-o alta etapa a vietii. Nimic altceva nu se schimba, decat prioritatile. Eu nu mi-am intrerupt activitatea, desi alaptam din 3 in trei ore. Foarte rar am simtit ca as pleca undeva fara puiul meu. Iar dragostea de copil nu poate lipsi, chiar daca acum nu isi face simtita prezenta. Nimic si nimeni nu va conta mai mult decat el, nici petreceri, nici cluburi, nici prieteni, nimeni.
Lasa lucrurile sa se intample de la sine, nu te grabi!

Alina, ne bucuram ca ati crescut asa mult si ca sunteti bine!

Fetelor, nu mai vorbiti de mancare!

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Am uitat sa-ti spun Alina si noi tot cezariana o sa facem. Asaca si eu o sa nasc mai devreme. Poate pe la sfarsitul lui octombrie.

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput