Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

de ce cezariana , silvia???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

3XMama poti gasi Clexane oricand cu reteta gratuita
la farmacia Multifarm de la Apusului (aproape de Pacii).
Farmacista e o prietena de-a mea care lucreaza cu
producatorul direct si au mereu aceste Clexane.

CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Aaaa,si inca ceva .Mi-a dat o poza cu bebe si aceste masuratori : CRL-31,3mm , FL- 26,3mm. Atat.

Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Ditamai omu', sa nu-i fie de deochi

Onutz 8+

Adica e prea mare pt.varsta lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

hi hi,Alina, nuuuu, Onutz s-a bucurat, fiindca e super ok bebeul in raport cu varsta lui in saptamani, dar asa e ea, mai zapacila si a spus astfel de drag...

9 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Exact
Ma bucur ca aveti atatia centimetri
Abia astept sa aflu cati mai avem si noi

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Burticutelor va urez un weekend placut!!!

6+ sapt cu o minune de la D-zeu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ok, acu`sa trec si eu la vorbareala mea.
In primul rand, Alina, bine ai (re)venit, ca ne-ai cam speriat disparand asa..Bine ca toate sunt bune si ok, bravo, te-ai linistit.O sa iti spun insa ca ar trebui sa te feresti sa alergi asa, aiurea, la drumuri lungi care sa te oboseasca la maxim.Prietena aceea a ta nu putea sa dea un telefon sa stie programul pt joi,ca sa nu faceti drumul degeaba???
Cu eco..eu nu stiu cum sunt eco acolo, dar aici au pe ele o mie de info, inclusiv lungime bebe, nr de batai ale inimioarei si au si poza cu ritmul cardiac..
In fine, cel mai important e ca totul e bine si eu cred ca daca vrei sa stii si dr in cauza nu mormaie nimic, poti intreba, pur si simplu, cand asculta inima-care e nr de batai, ca doar tre sa stie!!

2. ai primit e-mail-ul de la mine? nu ai mormait nimicutza si vreau sa stiu macar daca adresa e ok sau nu.
Merci.

Iri, linisteste-te, sarcina e inca micutza sa simti cine stie ce nebunie de simptome si...bucura-te ca nu le simti uita-te la fetele care s-au imprietenit cu baia, saracutele..Sii, la inceput facusem o categorie de "nesimtitoare", toate cele care nu simteam nimic Inca mai suntem in categoria aia, dar mai apar ceva simptome pe ici pe colo, asa ca mai facem si cate un pas afara din ea

Onutz, gandesc exact ca si tine- wow, EU o sa nasc, despre mine e vorba? Il ascultam alaltaieri pe dr cum ne povestea de sala de nasteri, de echipa, de saloanele in care taticii stau cu mami si bebe pana ii iau acasa, cu baie si tot ce trebuie si ma intrebam daca vb cu mine, imi spunea sa vizitez spitalul la 25 de saptamani si eram asa si fericita si uimita si cu gura pana la urechi, o mie de sentimente se involburau in mine, dar toate de fericire absoluta!

Eu una stiu ca in clipa in care m-am casatorit m-am intrebat de ce naiba nu am facut-o mai devreme, fiindca viata cu sotul meu e super faina si amuzanta si nu in sensul ca mergeam prin cluburi sau mai stiu eu unde, insa suntem the best friends and the best lovers si el e un fenomenal si stiu ca puiul doar o sa continue nebunia asta frumoasa care e dragostea noastra...Si suntem nerabdatori si curiosi si chiar daca habar nu avem cum va fi "pe viu", cu puiul ns, am citit tot ce se poate citi si inca facem asta si vb mult(enorm!) despre asta si visam si ne impartim noaptea de schimb inca de pe acum, ca sa dormim amandoi (asta in cazul in care bebele nu are sa fie prea mare somnoros noaptea)..si cascam gura in magazine de bebe si ne amuzam si ne imaginam...

Si la fel ca si tine, cand am auzit inimioara aia mica al carui tic-tac era ca un bubuit care umplea linistea din cabinet, am inteles cu adevarat minunea care exista in mine, care se intampla cu mine si i-am multumit lui Dumnezeu si am fost ataaaaat de fericita si mi-am dat seama ca nimic nu are sa egaleze sentimentul de mama..

Iar tu, draga mea Popicica -exact, esti numai intr-o etapa, una care te trage un pic spre depresie, dar nu e anormala, e una din starile prin care trec multe viitoare mamici; si adevarul e ca nimic nu te va impiedica sa iti iei puiul peste tot cu tine si o sa vezi, ai sa simti mandria aia nebuna ca TU l-ai facut, o chestie pe care nimeni nu are sa ti-o ia ever!- si are sa iti cunoasca glasul cand vine pe lume si are sa se intoarca in directia ta si ai sa inspiri mirosul ala fenomenal de lapte si curat si ai sa fii to-pi-ta si ceea ce ai scris azi o sa fie o amintire demult stearsa din memoria ta.. Poate ca nu te-a impresionat bebele vazut la cabinet, dar AL tau si-gur are sa iti puna sentimentele sa zburde!Asta cred ca este completarea de care avem nevoie ca sa ne simtim unice:), asa cum si fiecare pui e unic...mai vorbim noi despre asta, peste cateva luni
am oftat.
Eu sunt intr-o continua stare de pluteala, zici ca am intrat intr-un norisor de fericire absoluta si imi vine sa imi mangai burtica non stop, de parca as putea sa ajung la gargaritza..(a se nota ca nu am mai spus galuscutza, daaaaaa?)

Aseara pofta de supa de galuste s-a transformat in pofta de pui la rotisor cu salata de rosii, cu ceapa rosie si multa branza.Cum am coborat din autobuz, m-a lovit un miros de pui fript de am murit instant si am inviat numai dupa ce mi l-am cumparat.
Cat credeti ca am mancat din el? aproape o jumate de copanas,nu mai mult-insa salata am inghitit-o pe toata!! Restul o sa il folosesc la pilaf:):) hi hi

Gataaaaaa, ca va ajunge ora mea de lectura pe ziua de azi!
Aveti grija de voi, sunt super fericita ca e aproape weekend..Aici ploua si e uricioasa vremea, a inceput sa ma doara si in gat, bleah!Ma tratarisesc eu diseara cu niste lapte cu miere..

pup burticile scumpe!

9 sapt +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

hi hi,Alina, nuuuu, Onutz s-a bucurat, fiindca e super ok bebeul in raport cu varsta lui in saptamani, dar asa e ea, mai zapacila si a spus astfel de drag...

9 sapt +

Deja cautam pe net masuratori pt.aceasta saptamana...

Mergi la inceput

Bubulina,si aici eco are nnnn masuratori dar dupa cum am vazut la prietena mea careia i-a dat 2 pagini de masuratori,probabil dr face chestia asta incepand din trimestrul 2 de sarcina.Mie de fiecare data mi-a dat doar poza cu bebe si de pe poza am citit si eu una,alta.
Drumul nu m-a obosit peste masura pt.ca am fost cu masina.Doar asteptarea m-a enervat la culme.Acum sunt bine.Azi mi-am luat si rezultatul analizelor obligatorii.Totul e bine.
Multumesc si pt.mail,eu rar verific mailul...POzele arata delicios iar tu esti o draguta.
p.s Dressing din ala vreau si eu! In toamna ne mutam la casa noua( apart,de fapt)si exact asa vreau si eu dressingul pe hol.

Mergi la inceput

Si inca ceva,Carmen : ai o sclipire in ochi pe care numai femeile insarcinate o au...

Mergi la inceput