Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Almy, da' ceapa rosie o suporti? ca tre sa recunosti ca ciorba aia groasa de fasole cu ciolan si cu ceapa rosie e mor-ta-la! eu vreau sa fac next week.

Onutz, pofticila, fugi la nani, pariu ca visezi numai galuste in noaptea asta
pup!

9 sapt +

Mergi la inceput

ia sa dai reteta, ca nu ii strica deloc ceva noutati caietului meu de retete! De facut-cand i-o veni randul, hi hi:)
De papat migdale-mancam din astea crude, asaaaa,ca viitoare mamici carora le pasa hi hi

9 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Almy, da' ceapa rosie o suporti? ca tre sa recunosti ca ciorba aia groasa de fasole cu ciolan si cu ceapa rosie e mor-ta-la! eu vreau sa fac next week.

Onutz, pofticila, fugi la nani, pariu ca visezi numai galuste in noaptea asta
pup!

9 sapt +

Ceapa si usturoi - NU!!! Nici mirosul macar.

Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Buna! Deja am ramas in urma muult... Tot citesc de vreo ora si abia am reusit saajung la ultimul mesaj.
Multumesc pentru urarile voastre. Le urez si eu celor nou-venite (inclusiv taticului gravidut) sarcina usoara si sa ne auzim cu bine pana in saptamana 40.
Baiatul meu se numeste Petri si are 6 ani.

Nu mai vorbiti de mancare!
Desi am avut mari probleme cu greata si mai ales cu voma, de vreo doua zile ma simt mai bine. Am ramas cu greturile, dar "bobocesc" mai rar: o data la doua zile!

Silvia [ gravi ] 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42
Oricum, usurel cu cioco neagra, ok? papati cioco alba, ca e mult mai permisiv..

pupaceli la pofticioase

9 sapt +

Stii care-i chestia? eu am tensiunea 9 cu 5 de cand cu greturile si voma non-stop. De obicei am 11. Si cum cafeaua n-o mai suport, ceai negru nu-mi place, ciocolata neagra e singura care ma mai aduce cu picioarele pe pamant, ca-i rau tare cand iti scade tensiunea. Ametesti, n-ai vlaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Si noi am facut o groaza de analize. Am aflat ca, desi nu-mi amintesc sa fi facut vreuna din bolile copilariei, am anticorpi pt. rubeola si varicela. Nu-mi explic, dar cum lucrez cu copii m-am simtit obligata sa mi le fac caci e perioada epidemiilor.
Voi la ce doctor mergeti? Si pe unde aveti de gand sa nasteti?
Eu prima data am nascut la Giulesti si am fost extrem de multumita. Acum m-am orientat catre un spital privat (nu stiu daca am voie sa spun numele). Tot aici mi-am facut prima eco la 8 saptamani si am simtit aceeasi fericire pe care si voi ati descris-o in mesajele voastre. Urmatoarea, morfofetala, la 13 saptamani sper sa ne spuna ca suntem sanatosi si daca suntem fetita sau baietel. Si sper ca pana atunci sa mai scapam de neplacerile primului trimestru de sarcina!

Silvia 11+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Silvia, felicitari pentru eco si inimioara si sa fie bine si sanatate pe mai departe!Sarcina usoara!

Almy, la mine e invers, eu aveam tensiunea mai mica inainte si acum e perfecta.Anyway, ai grija, ca tensiunea trebuie controlata si tinuta in frau.Papa cioco usurel, ca tie se pare ca iti trebuie cu adevarat..
Pacat ca nu mai ai acces nici la ceapa, mai ales ceapa verde cu branza telemea e atat de buna..eu as manca non stop, de cand am descoperit telemeaua de vaca la un magazin langa noi,- f putin sarata..

Fetele, ce stiti de Alina, nu trebuia sa vina cu ceva vesti?sper doar ca a fost mult prea obosita sau ca nu s-a putut conecta..

va pup, somn usor burtici din Romania!Almy, noi mai stam de taclale, din cand in cand:), ca noi suntem in verva si sunt tare incantata ca ti-e un pic mai bine.Se simte, prin insasi prezenta ta, ca mai aveam putin si iar dadeam alarma!

9 sapt +

Mergi la inceput

Dupa-amiaza trebuia sa aiba ecografie. Poate a fost obosita si ne anunta maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ciocolata neagra este mult mai sanatoasa decat cea alba...cu cat mai neagra cu atat mai bine...oricum din aia nu poti sa mananci mult...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna dimi...fetele....va invit la o cafea, cioco calda sau ceai(dupa gust).
Ieri am fost la doctor la eco si control...bebe este bine, in grafic si era intr-o agitatie continua. Peste 2 sapt ma chemat la ecografia morfofetala(parca asa ii spune)...la 13 sapt.
Nu este prea devreme? voi ce stiti cand se face prima eco morfofetala in sarcina?...va pup dulce...aaa si mi-a dat o lista "superba" de analize.

10+

Mergi la inceput