Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Hai mai Almy, te mananca undeva, de ne faci de-astea? galustele cu prune nu sunt greu de facut, ca aici sunt prune tot timpul..Mie imi plac doar calde, insa acum zau ca m-a zapacit Onutz si trebuie sa imi fac si eu azi supa de galuste, ca e una din pasiunile mele, usoara si gustoasa! Fie, Onutzule, m-ai pus la treaba Oricum, eu vreau diseara si un orez cu lapte si cu dulceata de visine, ca mi-a trimis cumnata dulceata de visine:), e singura pe care nu am gasit-o aici! 9 sapt + |
Aveti Food Basics in Montreal? Eu acolo am gasit gem de visine, la zona de internationale.
Daca tot suntem la capitolul pofte, eu mi-am luat azi o punga de migdale, ca m-a pocnit o pofta de greek almond cookies, kourabiedes, sfaramiciosi si dati zahar pudra. Parca vad ca iar ajung la 100 de kile pana in luna a 9 a...
Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
douradoudou spune:
eu azi am avut pofta de corcoduse si dude...am mancat ..si cioco neagra cu menta de la lindt..am mancat...acum mi-ati facut mega pofta de galuste cu prune, eu ador prunele ...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
3xmama spune:
Fetelor... nu mai vorbiti despre mancare si mai ales despre bunatati dulci....ca imi ploua de pofta....
Poate mai sunt burticute care fac Clexane pe aici... am nevoie de un sfat...
M-am bucurat nevoie mare ca primim Clexane compensat... am luat scrisoare medicala de la medicul ginecolog,am luat reteta compensata de la medicul de familie ... si... nu gasesc pe nicaieri Clexane de 0,4......
Eu am deficienta de factor V Leyden in forma homozigota si tiroidita Hashimoto... deci Clexanul si Eutyrox-ul sunt indispensabile...
Daca aveti vreun sfat ...sau stiti vreo farmacie bine aprovizionata ...
Pupicei la ...
6+
Bubulina42 spune:
:)Almy, eu tocmai am golit pungutza cu migdale,ca mi le-a pus sotul alaturi de sandwich, sa imi faca surpriza cand deschid cutia,cred ca aseara le-a cumparat!
Numai ca mie imi plac crude, un pic prajite sau bagate in maslinele alea verzi si crontanitoare:) Imi placeau si cele afumate, numa' ca acum sunt cuminte, nu mai pap din alea..
..Nu avem, din pacate, magazinul acela in Mtl, il stiu, au si prietenii nostri din Toronto unul langa ei..
La orez nu merge cu gem, mie imi place doar cu dulceata, insa la niste clatite ar fi o nebunie gemul de visine! Am luat candva de la un magazin turcesc, insa foaaaaaarte departe de noi, nu am mai ajuns pe acolo de o vesnicie, ca nu am mai avut timp.
fetelor, ce ne-a venit cu poftele astea? Onutz e de vina, eu eram cuminte pana sa inceapa ea sa viseze!
9 sapt +
almy spune:
citat din mesajul lui douradoudou eu azi am avut pofta de corcoduse si dude...am mancat ..si cioco neagra cu menta de la lindt..am mancat...acum mi-ati facut mega pofta de galuste cu prune, eu ador prunele ... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Si eu poftesc ciocolata neagra de vreo 2-3 saptamani, si mai bag cate un cubulet-doua...
Sorry cu prunele. Sper ca poti sa gasesti usor acolo unde esti.
onutz83 spune:
citat din mesajul lui Bubulina42 fetelor, ce ne-a venit cu poftele astea? Onutz e de vina, eu eram cuminte pana sa inceapa ea sa viseze! 9 sapt + |
Ieeeeeu? Eu eram cuminte pana sa zici tu ca pisoiu' lu' Valicutza e galuscutza
Onutz 8+
almy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui onutz83
Ieeeeeu? Eu eram cuminte pana sa zici tu ca pisoiu' lu' Valicutza e galuscutza Onutz 8+ |
Drept pentru care nu ne vom mai referi la bebei cu apelative alimentare, gen galuscuta, fasolica...
Si fasolica daca-i spunem, mie mi-e pofta de fasole facaluita, dar nu suport usturoiul acum si fara usturoi n-are fason....
Bubulina42 spune:
Tuuuuuu! - ca eu vorbeam, linistita, de galuscutza din burtica ei, nu de pufoseniile alea gustoase care se rasfata in supa! ahhh! daca nu imi fac supa cu galuste cand ajung acasa-si mor!!
Eu, din fericire, nu ma omor cu cioco, imi place intr-adevar cea cu menta, din cand in cand-, insa prefer bubulinele alea albe imbracate in nuca de cocos si cu aluna in mijloc, cand mi-e pofta de cioco..Oricum, usurel cu cioco neagra, ok? papati cioco alba, ca e mult mai permisiv..
pupaceli la pofticioase
9 sapt +
almy spune:
citat din mesajul lui Bubulina42 :)Almy, eu tocmai am golit pungutza cu migdale,ca mi le-a pus sotul alaturi de sandwich, sa imi faca surpriza cand deschid cutia,cred ca aseara le-a cumparat! Numai ca mie imi plac crude, un pic prajite sau bagate in maslinele alea verzi si crontanitoare:) Imi placeau si cele afumate, numa' ca acum sunt cuminte, nu mai pap din alea.. |
Da, tu esti cuminte si le-ai mancat crude, dar eu le-am luat ca sa fac cookies de-alea grasoase si zaharoase de se topesc in gura. Dau reteta cu mare drag. Sunt o nebunie.