Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Pety, eu merg la Doru Campean. E in Bucuresti la Municipal, Regina Maria, Sanador (parca) si are si cabinetul lui. Pana acum este exact cum mi-am dorit.
Bubulici, eu schimb luni, dar jur ca eram convinsa ca schimbam in aceeasi zi sau eu la o zi dupa tine bine, hai, fii tu un pic mai mare

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

he he, Almy, chiar ca m-am scos!oe 16 mai avem si noi eco pentru translucenta, o-hoo, mai e o luna pana atunci, sa vezi ce creste strengarul (sau strengaritza), cine stie ce figuri de gimnastica mai vedem:) atunci

Loreley, multa sanatate, ce-i cu tine, de la raul de sarcina ti se trage, sau ai papat ceva ce nu ti-a priit?

Valicutza, ce bine ca ai mai aparut pe aici!Hai ca nu mai e mult pana marti, rabdare, nene Iancule, rabdare! O sa vezi ce iti rasplateste galuscutza toata asteptarea si toata emotia!

Onutz, ma urmaresti indeaproape,-imi place! te pomenesti ca nastem in acelasi timp, ar fi una!
Hai cu cifra schimbata!

Camitu, cum e cu injectiile, cum merge, te obisnuiesti, incet-incetisor?

Alina, hai cu rezultatul!
Si linisteste-te, au sa fie ok analizele, nu te mai speria pana nu le faci.asteapta rezultatele si fii cumintica si pozitiva.

9 sapt +

Mergi la inceput

Kriss, eu am facut preconceptional pe langa hemoleucograma, glicemie etc Ag HBs, Ac Anti-HCV (hepatita B si C), toxoplasmoza, rubeola si TSH recomandate de primul doctor. Acusi am alta distractie, recomandata de doctorul nr. 2: hemoleucograma bla bla bla si: toxoplasmoza IGG si IGM, CMV IGG si IGM si listeria doar IGG. Rubeola nu trebuie sa o repet, pentru ca la prima analiza mi-a iesit ca am anticorpi.

Onutz 8+

Mergi la inceput

hi,hi, Onutz,hai incoace sa te pup!Ce sa fac,daca bebele la eco de ieri avea 8 sapt si 6 zile?Hai ca luni e ca si aici!si lasa-ma si pe mine sa fiu mai motzata, ca imi place, azi avocatii mei au scris pe hartie ce bebe cred ei ca o sa am -fetita sau baiat-si au pitit-oHmmm,o sa aflu eu daca au ghicit,one day.Ce-o fi, numai sanatos sa fie!Insa sigur daca i-as face o fetita cu fundite omului meu, ar innebuni de fericire,insa cand scriu asta sunt cu gura pana la urechi,ca oricum o sa se topeasca si daca e baiat, la cat e de fericit!

9 sapt +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Valicutza, ce bine ca ai mai aparut pe aici!Hai ca nu mai e mult pana marti, rabdare, nene Iancule, rabdare! O sa vezi ce iti rasplateste galuscutza toata asteptarea si toata emotia!

9 sapt +

Bubule, nu mai zice de galuste ca acusi ma pun pe facut supa

Onutz 8+

Mergi la inceput

Citat:

hi,hi, Onutz,hai incoace sa te pup!Ce sa fac,daca bebele la eco de ieri avea 8 sapt si 6 zile?Hai ca luni e ca si aici!si lasa-ma si pe mine sa fiu mai motzata, ca imi place, azi avocatii mei au scris pe hartie ce bebe cred ei ca o sa am -fetita sau baiat-si au pitit-oHmmm,o sa aflu eu daca au ghicit,one day.Ce-o fi, numai sanatos sa fie!Insa sigur daca i-as face o fetita cu fundite omului meu, ar innebuni de fericire,insa cand scriu asta sunt cu gura pana la urechi,ca oricum o sa se topeasca si daca e baiat, la cat e de fericit!

9 sapt +

normal ca esti cu gura pana la urechi

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

[quote]citat din mesajul lui Bubulina42

Onutz 8+

Eu vreau galuste cu prune !

Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Hai mai Almy, te mananca undeva, de ne faci de-astea? galustele cu prune nu sunt greu de facut, ca aici sunt prune tot timpul..Mie imi plac doar calde, insa acum zau ca m-a zapacit Onutz si trebuie sa imi fac si eu azi supa de galuste, ca e una din pasiunile mele, usoara si gustoasa!
Fie, Onutzule, m-ai pus la treaba

Oricum, eu vreau diseara si un orez cu lapte si cu dulceata de visine, ca mi-a trimis cumnata dulceata de visine:), e singura pe care nu am gasit-o aici!

9 sapt +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui almy

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

[quote]citat din mesajul lui Bubulina42

Onutz 8+

Eu vreau galuste cu prune !

Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Dac-ai stii, Almy, de cand ma gandesc si eu la ele...

Onutz 8+

Mergi la inceput

Citat:

Hai mai Almy, te mananca undeva, de ne faci de-astea? galustele cu prune nu sunt greu de facut, ca aici sunt prune tot timpul..Mie imi plac doar calde, insa acum zau ca m-a zapacit Onutz si trebuie sa imi fac si eu azi supa de galuste, ca e una din pasiunile mele, usoara si gustoasa!
Fie, Onutzule, m-ai pus la treaba

Oricum, eu vreau diseara si un orez cu lapte si cu dulceata de visine, ca mi-a trimis cumnata dulceata de visine:), e singura pe care nu am gasit-o aici!

9 sapt +

Orezul cu lapte e in plan pentru maine :)))))

Onutz 8+

Mergi la inceput