Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
dana0000 spune:
Bun venit noilor colege,fetelor va urez sa stam impreuna pana fiecare ajunge la termen sanatoasa cu bebelusul voios si sanatos!
Pety si eu am avut dureri de burtica in primele 2 sapt dupa ce am aflat,si mici sangerari...acum dupa ce am marit doza de progesteron (utrogestan) la 600mg ma simt ok. Cand am dureri bag no-spa,se poate lua maxim 6 pe zi dar eu nu am luat vreodata mai mult de 3 pe zi.
Iau si magneziu si am inteles ca relaxeaza musculatura asa ca sper sa fie totul ok.
La inceput, pana se aseaza, mici dureri eu zic ca sunt normale.
onutz83 spune:
Hello burtoase si burtos
O zi v-am lasat nesupravegheati si ati trecut la capitol nou
Sa va iau pe rand:
Bubule, m-am linistit. Asta e, nu ma mai gandesc ca ma gandesc degeaba. Sper sa fim toate bine
Bobocico, schimba doctorul repede. Cu o sarcina pierduta la activ trebuia sa-ti dea o droaie de analize, pe langa Utrogestan si vitamine. Ai facut bine ca ai luat acid folic. Zi din ce oras esti, s-o gasi pe aici cineva tot de acolo
Luciana, bine ai revenit! Ma bucur ca esti bine, prin ce ai trecut, draga de tine...
Alexa, felicitari pentru inimioara
Alina, Mami, si eu am anticorpi fara sa fi facut boala, deci mai mult ca sigur ii datorez vaccinului din scoala.
Ina, Peti, bine ati venit, felicitari!
Peti, mai stai cam o saptamana si du-te la o eco transvaginala, trebuie sa se vada ceva. Pana atunci ia no-spa, e sigur in sarcina. Ai un medic la care te-ai hotarat sa te duci pe parcursul sarcinii? Daca nu ai inca, incearca sa gasesti pe cineva cu care sa poti comunica si in care sa ai incredere. Eu, una, cred ca l-am gasit
Nu-mi vine sa cred ca mai e puuuuutin si schimb saptamana, iiiimediat dupa Bubu
V-am pupat!
Onutz 8+
pety1981 spune:
buna onutz....nu am gasit doctorul...asta e marea mea problema momentan...tu la ce doc mergi?orice propunere e binevenita...
almy spune:
Buna sa va fie inima!
Luciana, bravo ca ti-ai ascultat instinctul de mama! De multe ori trebuie sa ne luam dupa el, iar el niciodata nu da gres! Imi pare rau insa ca a trebuit sa infrunti asa un stres si Slava Domnului ca totul e bine!
Alexa1986, felicitari pentru eco si inimioara! Sa ai analize bune!
Bun venit Ina si Pety! Sarcini usoare si numai vesti bune sa auzim!
Geani80, mai avem putin cu greturile, inca putina rabdare! Si eu numar zilele, unele sunt atat de rele, cu greturi atat de violente, aproape insuportabile. Insa am inceput sa am si momente mai bune, nu 100% OK, dar mai respir si eu. Ceea ce e un semn bun, ca in momentele ala ma simt si eu uman. Prin sapt 16 ar trebui sa nu mai avem deloc, dar incep sa se domoleasca inceeeeet-inceeeet din sapt 12. Sau pt cele mai norocoase imediat. Oricum, ma bucur sa vad ca ai scris si ca esti pe metereze, ca era sa-ti scriu PM sa vad ce-i cu tine
Bubule, te-ai scos cu 2 ecografii asa una dupa alta, eu stiu ce greu obtii asa ceva in tara asta... Felicitari pentru sportivul si neastamparatul din burtica.
Eu vineri pe 27 am eco pt translucenta si atunci imi da si poza pentru albumul de familie. Si imi fac si toate analizele. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine toate si la fel va doresc la toate, rezultate bune la analize!
Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Ina, Pety, bun venit!
Pety, pitesteanca de-a mea!- ceea ce nu inteleg e cum de dr care ti-a facut FIV (care e cel mai in masura sa stie varsta sarcinii) nu poate sa iti spuna exact cate saptamani ai.. Acolo e mai simplu de calculat,sunt clare:tratament, prelevare, transfer si apoi..analiza!, cu rezultatul care iti taie picioarele de emotie
Stai linistita, ca trebuie sa mai creasca un picutz si o sa il vezi fara probleme, daca sunt doar 4 saptamani chiar e mult prea micutz ca sa aiba ce vedea..Eu am facut prima eco la 6 saptamani si 4 zile, alte fete la 5 saptamani si un pic..Fii cumintica si asteapta si sfatuieste-te cu fetele de aici de pe forum sa te indrume la un medic ok, cu siguranta are sa fie bine! Sarcina usoara si la termen!
Onuuutz, uite ca am schimbat cifra
te pupacesc
sanatate multa la burticoase!
9 sapt +
Camitu spune:
Buna burticultelor,
Bun venit Pety!sarcina usoara !
Luciana imi par rau pentru ce ai patit dar in final este bine ca s-a terminat cu bine.
A.C asteptam vesti buna de la eco!
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
valicutza spune:
bun venit noilor gravidute, sarcina cat mai frumoasa si usoara, si sa ne vedem toate bebeii sanatosi la termen
eu nu mai am rabdare pana marti, am rezistat 3 saptamani linistita si acum ca mai am doar 4 zile zici ca o iau razna de emotii.
va pup
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
11+ fericita cu dragonel de 2012
lorelay_28 spune:
Buna fetelor, cum mai sunteti? Am lipsit o perioada...motivat, sunt in spital, si azi am primit laptop-ul, am intrat sa trag cu ochiul pe la voi si surpriza mare...suntem deja peste 40 de burticoase . Asta inseamna ca o sa fim un grup destul de mare. Nu am reusit sa citesc nimic pana acum.
Vreau sa le urez bun venit noilor membre, si va felicit pentru minunile din viata voastra.
Eu sunt bine. Ceva probleme de alimentatie, cateva perfuzii si deja sunt mai bine.
Merg sa citesc si apoi ma intorc.
7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
Mami_de2 spune:
Bun venit noilor burtoase:)
Pety, chiar asa, medicul care ti-a facut FIv de ce nu iti poate spune sigur ce varsta are saricna.. si PS: si eu am patit la fel ca tine..medicul care mi-a facut eco la 5 sapt fix mi-a zis ca ce am eu acolo nu seamana cu o sarcina sde 5 sapt... am zis ca il bat si alta nu! asadar singura solutie pt mine sa nu mor de nervi a fost sa imi fac testul de sange beta hcg si sa il repet la 48 de ore, daca acesta se dubleza inseamna ca e de bine pt ca sarcina creste, evolueaza si exista.. asadar iti ramane si tie singura solutie ca sa dormi tu linistita pana vei ajunge din nou la medic peste vreo 2 sapt probabil.
8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;