Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
IPopica spune:
Dana, nu am stabilit exact ce si cum cu amniocenteza. A ramas sa o discutam in amanunt prin iunie (dupa triplu test, care e pe 5 iunie). Cel mai probabil tot la Medlife o voi face.
Geani, n-am nimic impotriva sa fiu ajutata, ba chiar as fi recunoscatoare, dar as prefera sa o faca in termenii mei si nu ai lor. Adica sa-si declare disponibilitatea iar eu sa am libertatea sa beneficiez sau nu de ea, si nu "iau eu copilul pana face 3 ani si dupa aia iese ma-ta la pensie si i-l dau ei" + "cum sa duci copilul la cresa de la 11 luni?!?!?! e prea mic si sensibil, o sa devina bolnavicios", plus diverse alte balarii - si asta avand in vedere ca nici macar nu am trecut de primul trimestru ....d-apai cand s-o si naste; astea 3 babe (mama, matusa-mea, soacra-mea) o sa fie in stare sa ma si bata numai sa fac cum vor ele (mi le si imaginez calare toate pe mine in bucuresti cu "ia mana de pe copil, ca habar nu ai de nimic"
)
gogoasa hormonizata
bobocel_07 spune:
Camitu la multi ani pentru printesa ta, sa creasca mare si frumoasa (scuze de intarziere).
Popica asa mai zice soacra-mea ca o sa-l ia sa doarma cu ea,ca o sa il educam noi cum vrem s.a.m.d dar eu nu iau in seama toate astea desi uneori mai sare calul si ma apuca si pe mine gandul ca ce o sa fac cand o sa am creieri praf de nesomn si o sa vine rubedeniile sa imi spuna ca nu i-am pus caciulita bine sau mai stiu eu ce nu am facut.Mie nu imi place sa mi se spuna ce sa fac si soacra-mea este exact genul de om careia ii place sa comenteze si sa dirijeze.Dar mai este pana atunci.
Azi dimineata am fost si eu sa imi fac analizele,miercuri iau rezultatele.Maine ma duc la ginecolog de dimineata,sper sa fie totul ok.
bobocel_07 6+
tnicoleta spune:
Buna fetele si pupici pe burtici
Incerc si eu sa va citesc de vreo saptamana, dar nu reusesc. Mi mult printre randuri.
Ne primiti si pe noi in club?
UM: 3.03 DNP nu situ, nu am ajuns inca la doctor pt ca abia am aflat. Sunt in cautari unde sa merg.
Nicoleta
Ina_3040 spune:
Intru si eu sa va salut.
La noi toate bune, aceeasi foame omniprezenta in rest cam fara alte simptome. Azi am simtit un pic burta zici ca aveam o piatra in ea, probabil de la stress, am tot zis ca nu ma stresez dar nu reusesc. Urez curaj celor cu greturi, sa treaca cat mai repede!
Am anuntat azi sefii, mi-am luat o piatra de pe inima. Pe 4 mai merg la prima morfofetala. Am citit pe aici cu mutatii etc. mie nu mi-a zis nimeni nimic cum sa mi le fac, poate sa fac din oficiu si se comunica numai daca sunt probleme, habar n-am; o sa intreb medicul data viitoare cand merg.
Apropo de vopsit o sa ma vopsesc fara amoniac dupa ce trec de primul trimestru.
va pup si sanatate, sa citim numai vesti bune!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand un bb 10+
irilac31 spune:
Buna fete dragi,La multi ani celor care isi serbeaza astazi numele
Bobocel...ah parca soacra ta ar fi sora cu a mea. Nimic din ce imi fac eu in casa nu e bune, cand vine la noi imi muta diverse prin casa ca sa fie cum "stie ea" plus ca-l mai pune si pe socrumiu sa-mi zica de ceva daca vede ca nu ma conformez. Chit ca vede ca nu are dreptate in unele chestii...continua, doar e invatata sa conduca 3 barbati. Eu pana acum am rezistat si nu m-am ratoit la ea, dar daca o sa continuie si cu copilasul si o sa imi transmita stare de nervi ii zic vreo 2 sa o potolesc.
Ce analize ai facut acum...din curiozitate sa vad ce o sa-mi ceara si mie doctorita . Eu marea majoritate le am facute inainte de FIv...sper sa nu mai dau carca de bani acum doar pe analize
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Tnicoleta, bine ai venit si sarcina usoara sa ai . Si eu astept sa ne spui povestea ta
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
tnicoleta spune:
Multumesc de primire
Nu am multe de povestit. Mai am o fetita de 8 ani, ii implineste luna care vine. Ne mai doream un bb dar neavand spatiu, stam cu soacramea deocamdata, al tot amanat momentul.
La sfarsitul anului trecut ne-am luat casa noastra unde ne vom muta la vara.
Nicoleta
bobocel_07 spune:
Irilac deoamdata am facut Hemoleucograma completa,glicemia,uree,creatinina,tgo,tgp,vdrl.Am platit doar hiv,cele de hepatita si toxoplasmoza.Pe celelalte le-am facut inainte si mi-a spus medicul ca nu mai este nevoie.
bobocel_07 6+