Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
almy spune:
La multi ani pentru fetita ta, Cami! Sanatate si multe bucurii!!! Petrecere frumoasa azi!!!
Bubulina, insanatosire grabnica! Refa-te bine repejor repejor!
La noi s-a spart conducta pe strada si tot cartierul n-are apa! Si suntem 6 in casa, 4 adulti si 2 copii, sa te tii cand incepe sa ne apuce toaleta!
O sa mancam in oras azi, ca nici sa gatim n-avem cum.
O zi frumoasa!!!
Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
menics spune:
camitu sa-ti creasca fetita mare!
eu cu clexaneul m-am chinuit ieri o ora sa-mi fac curaj, cu seringa in mana sa ma intep.. iar dupa.. un calvar am intepat o data si mi se lipise seringa de mana asa ca o manevra gresita si l-am scos.. dupa parca nu mai reuseam sa bag adanc acul.. cand apasam pergea putin si aparuse o picatura afara.. l-am scos ..l-am bagat iar... tot asa.. iar am bagat.. si uite asa doua trei picaturi afara si.. 8 intepaturi... sunt ca o sitadimineata am zarit urmele si le-am numarat... macar acum am vazut ca nu doare deloc...doar ca-mi era mie teama... sper ca diseara sa nu mai dureze atat.. eu fac in colacel.. ca deh doar in alea 4 kg puse pe mine.. e si un colacel...in picior nu stiu sa-mi fac, dar daca va creste burtica, voi cere sfatul unei asistente...
fetelor voi cum stati cu kg??? eu nu mananc mai mult.. si totusi 4 kg nu e mult??? mai ales ca se vad...
va doresc o duminica frumoasa in continuare!
12
silviad spune:
Menics, trebuie sa ai curaj. Iti tinem pumnii- diseara sa fie mai bine.
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. La prima sarcina la 14-16 saptamani aveam 8 kg in plus. Iar pana la 9 luni am mai pus 4-5. Dupa nastere, cand m-am intors acasa mai aveam 3. La aceasta lucrurile satu diferit. Intai am slabit 4, apoi am inceput sa iau pastile ca sa pot manca, iar acum am greutatea obisnuita. Ce s-o mai intampla pana la 38-40 de saptamani...
Silvia 11+ mami de Petri 6 ani
Camitu spune:
Fetelor.Gata petrecerea.A plecat si Spiderman (animatorul)iar Rapunzel , adica fimea, doarme dusa dupa zbenguiala de 3 ore cu emotiile de rigoare.
Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc si eu sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de fiecare gest dragut, de fiecare zambet al lor, de fiecare cuvant stalcit si sa aveti momente cand sa va simtiti cei mai fericiti parinti de pe pamant.
Menics eu am rugat sotul si el imi face sambata si duminica injectiile iar in timpul saptamanii am o colega la servici care imi face.mie mi-e greu singura si cand bag acul ma apuca tremuratul si nu ma pot conentra, eu fiind o persoana foarte tare si rezistenta.Asta se pare ca ma depaseste....
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
almy spune:
Faza cu animatorul imi aminteste cand a facut fiica-mea 4 ani si am chemat-o pe Tinkerbell, ca asa isi dorea copilul. Am contactat firma respectiva, sa ne trimita printesa. A venit o tipa traznet, inaltuta, picioare super, o frumusete. Si stiti ce costumas sumar are Tinkerbell, o rochita gen curea ashea...Ca asa-i in poveste! Spre bucuria taticilor insotitori care nu au vrut sa isi lase copiii la noi pt cele trei ore si sa vina sa-i ia dupa, ca "daca se intampla ceva si nu stim sa ne descurcam cu odrasla"?
Ca sa nu mai zic ca deodata au invatat sa faca poze. Trebuie precizat, nu prea am vazut tatici sa faca poze la zile de-astea, numai mamici am vazut pana acum, si cu camera video, si cu aparat foto, eventual si cu un bebeu in ham...
Si uite asa toata lumea a avut entertainment la petrecerea aia...
almy spune:
Mai fetelor, ciudata-i femeia gravida! Acum seara am mancat biscuiti dulci de graham cu branza sarata. Ce-i drept, mi-era lene sa-mi prajesc paine, dar faza e ca mi-au placut la nebunie!!! Iar acum mi-e rau :-(
Si inca ceva: Azi am simtit ca misca! Si nu era uterul ca pana acum, nu erau gaze, ca deja stiu diferenta perfect. Alea erau miscari de bebeu in burtica! Am citit ca daca nu esti la prima sarcina poti detecta miscarile de prin sapt a12a chiar. Si l-am simtit fiindca stateam in masina cu doua gentoaie pe burta (nu dati cu pietre!), ca eram multi si n-aveam unde sa le mai pun. Si tot drumul am simtit. Nu are legatura cu greturile, asta-i mit, ca ele trec cand se formeaza placenta si scade hormonu', desi as fi vrut eu sa aiba si sa-mi treaca.
Acum ma duc si eu la nani, cu usa larg deschisa ca de obicei, sa am aer curat si spate intepenit
Va tzuka mami de ....hm....galusca nu ca ne face pohte, fasolica nu, ca tot asa si la unele nu ne place usturoiu'...atunci .... fatulet frumos saltaret si revoltat ca mami nebuna ne preseaza peste burti!
PS: BUBULE, dupa lipsa ta de activitate cred ca ti-e rau tare mititica. Fa-te bine repede!
pety1981 spune:
Neata mamicilor si La multi ani Gheorghitelor!:):D
Eu am intrat asa de dimineata sa va intreb de greturi si stari de gravidenie .Eu nu am nici o stare de rau si greata si ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu mine...la cele 5-6 saptamani de sarcina.E normal?Vineri ar tre sa merg la doctor pentru ecograf si parca nu mai am stare,nelinistita fiind de lipsa asta de "stari de gravienie"...poop si multumesc anticipat de raspunsuri:)
4 +
IPopica spune:
Buna dimineata, burtici!
Cami, ma bucur ca v-ati distrat la petrecere. La Multi Ani! si multa sanatate don'soarei Rapunzel
Multumesc pentru incurajari; eu nu neg ca don'sorul/don'soara va deveni brusc centrul universului meu, sunt constienta ca asa se va intampla si tocmai asta ma enerveaza. Plus ca-mi dau seama ca jumatatoiul se va transforma in tatal "stie tot" si-mi va manca si asta ficatii; plus sleahta de rubedenii care deja poarta negocieri despre care-cine-cum-cand va lua copilu' (fara sa ne ceara si noua parerea, noi doar am fost informati de rezultate). Iar pe mine m-au pierdut undeva printre detalii. Si chiar n-as vrea sa fiu "doamna mama" si atat. Si ma rog, alte doua mii de ganduri mai mult sau mai putin roz, si frustrari, si incantari si temeri si scenarii apocaliptice; pe scurt: viata mea nu va mai fi la fel, iar pe mine lucrul asta momentan ma ingrozeste, la fel de rau cum ma ingrozeste ca nici macar cu o ora inainte de nastere nu-mi va putea garanta nimeni ca totul va fi in regula cu copilul.
In alta ordine de idei, primul set de analize a iesit relativ ok (usoara leucocitoza scrie la hemoleucograma; niscai fier in exces si cam atat). Mai astept secretiile.
V-am pupat, o saptamana usoara va doresc!
gogoasa hormonizata
dana0000 spune:
Neata burtici!
Alma am lesinat de ras la relatarea ta despre tatici si printeseCe tare ca deja simti ca misca
Bubu tinem pumnii sa te simti mai bine,probabil asa va fi in curand.
Popi don't worry ca va trece,e doar o faza. Cand faci amnio si unde? Azi am dus urina la analiza,maine ma duc sa imi ia sange pt cele de coagulare ca i-am zis eu ca e o nebunie cu trombofilia si as vrea sa vedem ce si cum.Sper sa iasa bine toate astea,sa ma linistesc.
Va pup burtici si La multi ani daca avem sarbatorite azi!
Geani80 spune:
buna dimineta, fetelor!
sa nu ma pripesc, dar de doua zile ma simt ceva mai bine. ieri am fost chiar ok, mai putin astnoapte cand nu stiu ce am avut, am salivat intr-una si tot inghitind mi s-a facut rau in somn si m-am foit pana dimineata. sper ca de la oboseala sa nu revin la starea de greata cu care m-am obisnuit. la ora asta sunt ok, nu am mai vomitat de vineri si sper sa raman asa. ma simt ceva mai inviorata. Doamne ajuta!
Cami, la multi ani pt fetita ta! Sa fie sanatoasa, ascultatoare si sa fiti cu totii fericiti! E fetita mare, deci intelege bine faptul ca urmeaza sa apara un fratior/surioara ;) Ce parere are?
Pety, starile de greata apar de obicei din saptamana 6. eu zic insa sa stai linistita si sa te bucuri ca nu ai parte de asemenea "bucurii". poti sa fii insarcinata cu un bebe sanatos si fara sa iti versi stomacul zilnic. am inceput sa cred ca ni se spune ca greturile sunt semn bun, ca sarcina e bine, doar ca sa ne simtim noi mai bine si sa avem un motiv de bucurie. ca altfel, credeti-ma ca eu nu am apucat sa ma bucur de sarcina asta decat atunci cand am vazut testul de sarcina. dupa ce a inceput calvarul, aproape ca am uitat ce mi se intampla, ca in mine creste o viata. abia astept sa se termine odata de tot!
IPopica, nu te supara pe neamuri ca se inghesuie de pe acum sa aiba grija de copilas. vei realiza ce mult inseamna asta cand apare bebe. eu nu am avut nici un ajutor la primul copil, umblam in pijamale zile intregi, dus faceam numai cand venea sotul acasa si daca nu dormea copilul (se trezea la cel mai mic fosnet). imi doream din tot sufletul sa o las cu cineva macar o jumatate de ora sa imi trag sufletul. m-am ambitionat sa nu iau o bona (nu-mi surade ideea sa imi las copilul cu o straina)si m-am chinuit asa sa o cresc singura. mi s-a parut extrem de greu si nu de putine ori am fost pe marginea depresiei de nesomn, stres si epuizare.
de data asta totusi cred ca voi apela la o bona daca voi simti ca nu fac fata.