LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Desi am mancat ca o purcica zilele astea, am schimbat prefixul la kilograme Chiar nu inteleg cum |
Of-of-of! Vorbesti de funie in casa spanzuratului! Tre sa ma potolesc, ca m-am ingrasat IMENS in ultimele 2 saptamani... mi se pare ireal...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
ilink, e clar ca pt copil e mai bine acolo unde e, la bunici, decit linga o mama denaturata... caci natura pune instinctul in mama sa-si protejeze puii, iar aceasta mama nu il are... mi-e teama ca tocmai din cauza copilariei ei nu e in stare sa se ataseze de puiul ei, probabil ca a fost trauma atit de mare incit ei i se pare normalitate ... si de aici refuzul a tot ce ii spune lume: " sa isi creasca copilul singura etc"
Ea o tine una si buna, ca ea are nevoie de spatiu personal (parca cine nu are!!!) indiferent de consecinte. Si asta e grav, caci si noi avem aceasta nevoie, dar trecem peste ea, ca peste multe altele, ca sa ii fie bine copilului. Avem rabdare cu el sa creasca si uite ca vine o perioada apoi cind copilul e asa bine detasat, asa de sigur de iubirea parintilor, ca le da el "liber", cum ti-a dat fie-ta ieri
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Si daca tot vorbim de vacante, va propun locatia aleasa pt intalneala din luna mai : INTALNEALA ANIVERSARA 3 ANI GHIOCEI 11-13 MAI 2012 SIBIEL http://www.sibiel.ro/galerie_ro.html Camera dubla costa 125 ron , apartamentul 150 ron , micul dejun fiind inclus Pt cina si pranz mi-a trimis doamna niste variante, vom discuta mai tarziu aceste detalii Va rog sa-mi confirmati din noi participarea voastra la intalneala, sper sa ne strangem cat mai multe !! |
CONFIRMAM!
Cu parere de rau ca nu pot veni si Pisiciiiiii!!!!!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da, putem discuta pt sambata seara eventual |
Poate da! Poate kiar asa!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
CONFIRMAM! Cu parere de rau ca nu pot veni si Pisiciiiiii!!!!! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Atunci pune motanul sef sa-mi faca si un virament de 150 ron ca sa fim siguri ca nu va razganditi si pt ca trebuie sa-i virez un avans saptamana viitoare dnei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Noi inca nu stim sigur daca mergem. I-am dat si eu mail lui Cristi, sa vad ce zice. Problema ar fi ca este cu o saptamana inainte de botez. Dar 70 la suta venim.
Curea noi am renuntat de mult la biberon. De fapt a renuntat singur. De dormit 4 ore la pranz nu mi s-a intamplat, dar mi se pare tare Cred ca Rares doarme atat.
Multumesc de aprecieri Zic si eu ca si Ina, mi-am camuflat kilogramele, ca de fapt sunt cam pufoasa
simplyana_m spune:
Salut!
Olishka, ce frumosi sunteti! Si ce poze frumoase!
La multe lunite, Leon!
Vad ca e serioasa pasiunea lui David pt Angry Birds, i-ati procurat si prastie uriasa, wow!!! Luca deja s-a calmat, n-am apucat sa achizitionam decat pasaroiul rosu, cu care acum jocam fotbal prin casa, dar s-a apucat de Mario Bros .
Bebe, Ariana este o dulceata!!
Chato, lasa-le incolo de oo, era o gluma nereusita, nimic incriptat. Spor la bagaje!
Ilinca, eu si unghiile, si parul broscului, le tund in somn (somnul lui), nu m-am gandit ca ar fi ceva in neregula.
Ina, n-as putea spune ca ne-am confruntat cu problema voastra, dar am avem si noi hachitele noastre (cum ar fi refuzul de a se aseza pe oala inainte de fix momentul in care are de facut ceva in ea, n-a stat niciodata peolita goala, parca il musca, dar dupa ce a facut, pe ea plina, ar sta cu orele). Dar imi dau cu parerea: cred ca ar ajuta daca l-ai convinge pe Ian sa nu ma faca caca din picioare. Si convinge-l sa probeze wc-ul (fara reductor), eventul aseaza-l fix in momentul in care se lanseaza in productie , pozitia il ajuta sa faca in 3 secunde, fara efort, Luca a fost fascinat cand a constatat asta . Bafta!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Tema:
Descrieti, caracterizati, si fizic, si psihic, ghiocelul din dotare (ca pentru cineva care nu l-a vazut niciodata).
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Curea, nu am vazut locatia live dar din review-uri pare ok, locatia e aerisita si are mult spatiu , sa speram ca va fi bine !
Inapreda, cum e Ian ? de dimineata tot vreau sa intreb
Olga, sper sa puteti veni si voi !! off complicata alegerea perioadei optime
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)