LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 in alta ordine de idei, Novus, vreau sa fac si eu prajitura ta cu branza, ca parca prea des o faci, deci clar e si simplu de facu si gustoasa, dar nu mai am reteta Amalia |
Daaa e f simpla:
Blatul: 500 g faina, 1 ou, 1 pachet unt, 4 linguri smantana, 4 linguri zahar, 1 lingurita amoniu pt prajituri stins in putina apa
Compozitia : 1 kg branza , 5-6 linguri zahar, 2 oua, 1 zahar vanilat
Blatul il tai in doua parti egale si pui branza intre ele
E ff gustoasa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 sa va povestesc ce-a dus-o capul pe fii-mea aseara la locul de joaca Se uita ea la Tom si Jerry pe o canapeluta dar cand s-a ridicat sa vina la mine sa-i dau apa o fetita cu care s-a tot ciondanit ea i-a luat locul. Cand a vazut ca nu poate s-o mute pe fetita si nici sa se inghesuie pe canapea, s-a asezat tacticoasa pe jos langa canapea, ca doar pe ea n-o interesau desenele, evident, si a incepus sa-si ridice strategic o mana in aer cat sa nu vada nici dusmanul televizorul Am murit de ras, spre enervarea celorlati parinti care pareau extrem de enervati de situatie Ce poate sa-i duca mintea pe astia micii, ca doar de vazut nu stiu unde ar fi putut vedea asa ceva Amalia |
Suupeeeeer tare !!
olishka spune:
Salutare!!!
Felicitari Simply pentru tema
Sunt minunate toate descrierile voastre, in multe ma regasesc (pasajele cu "puiul meu e cel mai cel" )
Eu sunt pe-aici, mai bag cate-un ochi, dar de asa descrieri nu prea am timp si nici conditii
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daaa e f simpla: Blatul: 500 g faina, 1 ou, 1 pachet unt, 4 linguri smantana, 4 linguri zahar, 1 lingurita amoniu pt prajituri stins in putina apa Compozitia : 1 kg branza , 5-6 linguri zahar, 2 oua, 1 zahar vanilat Blatul il tai in doua parti egale si pui branza intre ele E ff gustoasa www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
stai, stai, stai, ca la prosti, pls
fac blatul, il pun la cuptor, il tai cand e gata, pun branza la mijloc si dupa ce mai fac?
sau
dau aluatul in doua, pun branza la mijloc si dau totul la cuptor odata?
Amalia
AlexAndra_81 spune:
am uitat sa zic ca am citit si eu descrierile ghioceilor si ca mi-au dat lacrimile la fiecare in parte, avem copii perfecti, ce mai
Amalia
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
stai, stai, stai, ca la prosti, pls fac blatul, il pun la cuptor, il tai cand e gata, pun branza la mijloc si dupa ce mai fac? sau dau aluatul in doua, pun branza la mijloc si dau totul la cuptor odata? Amalia |
Fac blatul, il tai in doua pui in tac=va cu branza intre, lasi vreo ora la foc mediu, mai verifici tu
Tip: daca branza ti se pare prea apoasa , pune putin gris in branza
anca_nicolae spune:
Chato
lasa naibii banii aia pe transport, pai venim una din noi, eu am C3 [il stii], curea are ford focus, eu stiu ca-i similar cu C3, si poate oferta se extinde. Iar noi [eu si cred ca si curea] te luam gratis, ce puii mei :). Si eu stiu si pe Metalurgiei ;)
Cum sa te enervezi tu pt transport, cand exista solutii?
Miercuri, sapta care vine, da? Ca stii ca eu eram pregatita sa sar la volan de spata trecuta :))).
Deci, sa nu uiti ca eu uit si subliniez: contactati-ma cu 1-2 zile inainte, ca sa nu uit :))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Fac blatul, il tai in doua pui in tac=va cu branza intre, lasi vreo ora la foc mediu, mai verifici tu Tip: daca branza ti se pare prea apoasa , pune putin gris in branza www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
te anunt cum iese
Amalia
bebe_shtrumf spune:
si nu se arde deasupra blatul si fundul, cand coci totul a doua oara?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
LA MULTI ANI, FRUMOSI GEMENI DE IUCA, BOGDAN SI BIANCA
Sa aveti parte de multe bucurii. Iuca, mai treci si pe la noi si sa fiti cu totii veseli si sanatosi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel