LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bebe ce frumos si amanuntit ai descri-o pe fatuca ta!

si ce cocheta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, de ce ai scris frate cu majuscula? sint cucurioasa

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pentru ca nu stiu cum il cheama, am folosit "Frate" in loc de numele propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Trimis PM. Ma apuc de cautat filmele recomandate.

N-are legatura cu nimic si nimeni: as manca salata de vinete!

Te astept pe la mine! Ieri am fost la Selgros, unde de fiecare data intru sa caut (si) salata rucola "categ a IIa" (e la jumatate de pret dar nu mi se pare deloc ofilita/stricata), si am gasit in schimb vinete cat II la vreo 3 lei/kg. Asa ca am luat 4 vinete, mai in sila, ca de multe ori am luat vinete in extrasezon si au fost f amare. Ei, nu stiu prin ce minune, astea au iesit delicioase. Asa ca.... Iasi, Str. Plantelor...:)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

mi-e foameeeeeee.....

azi am doi ucenici italieni, ii invat sa utilizeze softurile cu facem "masuratorile" la satelit. Probabil ca in curind productia se va muta la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ilinca, jur ca io credeam ca temele/chestionarele propuse de mine sint pentru "desfatarea" tuturor, nu numai a mea proprie Sorry ca am fost asa naiva si mi-am permis sa va inoportunez cu "provocari" si "animatii".

Pe de alta parte, nu cred ca la teme s-a implicat cineva "din obligatie", asa cum imi pare ca imi sugerezi tu ca ar trebui eu sa fac. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie o placere pentru toata lumea, nu un "must", o "intoarcere" a unei...favori. Si, din cite imi aduc aminte, de fiecare data a scris cine a vrut si nu s-a suparat nimeni. Nici macar atunci cint cu portretele si auto-portretele cind au mai fost "refuzuri declarate" (la cea cu auto-caracterizarile m-am sustras si eu)

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Auch, asta s-a inteles din mesajul meu? Daca da, imi apare clar ca am o problema de comunicare/ transmitere informatii sau stari, nu stiu, e clar ca e ceva la mine, imi pare rau ca ti-am putut da senzatia ca am asa o gandire meschina si prosteasca, nicio secunda nu m-am gandit la interpretarea pe care ai dat-o tu dar repet, e clar ca n-am stiut eu sa formulez de s-a putut intelege asa ceva.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Pentru ca nu stiu cum il cheama, am folosit "Frate" in loc de numele propriu.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

aham :) merci de explicatiune bineinteles ca nu-mi trecuse prin minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Vreau si eu vinete care nu sint din congelator Pisigri, ma faci sa ma dau jos din pat, sa-mi iau incaltziile si sa o tulesc la piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bebestrumpf, frumoasa descrierea printesei mov ! sa stii eu aseara am incercat sa vizualizez pozele dar nu am reusit :(

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Trimis PM. Ma apuc de cautat filmele recomandate.

N-are legatura cu nimic si nimeni: as manca salata de vinete!

Te astept pe la mine! Ieri am fost la Selgros, unde de fiecare data intru sa caut (si) salata rucola "categ a IIa" (e la jumatate de pret dar nu mi se pare deloc ofilita/stricata), si am gasit in schimb vinete cat II la vreo 3 lei/kg. Asa ca am luat 4 vinete, mai in sila, ca de multe ori am luat vinete in extrasezon si au fost f amare. Ei, nu stiu prin ce minune, astea au iesit delicioase. Asa ca.... Iasi, Str. Plantelor...:)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

vin si iooooooooooooooo

si eu cumpar "cat2", daca arata ok. la vinete secretul e provenienta. de exemplu la noi cele care vin din olanda sint scirboase, cele din spain sint ok. frantuzestile sint... dupa noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

de ce Novus de ce?
le mai bag o data: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=342740979112948&set=a.342740952446284.86493.100001311452589&type=1&theater

Chato nu te-am intrecut pe tine...ai facut niste comparatii suppeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! mai bine descrii satelitii aia decat sa-i masori? poate castigi mai binevb aia , ai cuvintele cu tine.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput