LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***420**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Recomandati-mi un film fain, am chef de-o seara cinematografica. Am vazut acum doua zile filmul asta si mi-a placut mult: http://www.cinemagia.ro/filme/el-secreto-de-sus-ojos-467091/

pe "il postino" l-ai vazut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
N-are legatura cu nimic si nimeni: as manca salata de vinete!

si eu as minca, cu rosii :) si as pune si niste brinza de oaie pe linga

ps
ce-are salata cu "legatura"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Monnvas, tare mi-a placut portretul pe care i l-ai facut Injinerului

Inapreda, si din punctul meu de vedere chestionarele tale au fost pt entertaiment-ul general si nu al tau personal
Mi-am notat si eu recomandarile de filme, in wkd le fructific

Chatonel, off imi pare rau ca te dezamageste tocmai familia , eu zic sa nu te mai enervezi pt ca sigur gasesti o solutie de venit de la aeroport, daca tot s-au oferit fetele sufletiste sa vina sa te ia iar cu fratele tau poti avea o discutie cand ajungi in tara, asta daca crezi ca ajuta la ceva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Chato, lasa-le incolo de oo, era o gluma nereusita, nimic incriptat.

mie mi s-a p#259;rut reu#351;it#259; gluma

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

hm, atunci poate o mai citesc o data in week-end, odihnita

Mergi la inceput

Anaan, cum s-a terminat seara ucenicului ? sper ca nu face aspiratorul cafea acum

Sa stii ca fix asa este si Pisi,de fapt cred ca e o trasatura generala a barbatilor sa incerce sa rezolve/repare ei ce e defect prin casa chiar daca nu se pricep , norocul lui ca a reparat masina de spalat cand s-a stricat, eu deja vorbisem cu un mester sa vina sa o vada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, off imi pare rau ca te dezamageste tocmai familia , eu zic sa nu te mai enervezi pt ca sigur gasesti o solutie de venit de la aeroport, daca tot s-au oferit fetele sufletiste sa vina sa te ia iar cu fratele tau poti avea o discutie cand ajungi in tara, asta daca crezi ca ajuta la ceva

Novus , si io zic sa nu ma mai enervez ca nu rezolv nik, dar crezi ca pot? am la draci pe mine incit pot da gratis vre-un milion

Iar cu frate-meu, ce sa mai discut? Atita il duce capul, atita face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, te vei descurca, vei vedea; ideea Biancai de a-ti "livra" un taxi la o ora pre-stabilita mi se pare ok. Nu merita sa-ti strici vacanta si aleanul cu o suparare pe Fratele tau. Iar "valiza cu cadouri" eu zic ca ar trebui sa fie ca o sursa de bucurie, nu una de nervi si stres. Optimism iti doresc si te invit la o cafea buna, buna.

PS. Si pe Novusel -ca vazui ca-i deja la datorie- si pe toate fetele care vor

Mergi la inceput

Inapreda, multumesc pt cafea !!

Chatonel, stiu ca e greu , asa sunt si eu cand ma raneste/dezamageste cineva apropiat
Dar gandeste-te ca se apropie vacanta si nimeni si nimic nu ti-o poate strica

Mergi la inceput

ina, de ce ai scris frate cu majuscula? sint cucurioasa

novus, da, asa e, sint tare suparata cind ma dezamageste cineva apropiat... noi sintem cam surori in simtire :)

vacaaaaanttaaaaa, vineeeee vacantaaaa, o sa ma coc cu atita draci pe mineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Hola de dimineata!
azi m-am trezit asa: http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts&ob=av3e
va place?
la tema e musai sa si-o faca toti elevii may, dc nu avem profe care va cheama la toamna sa dati restantele

Ariana= Neghinita(asa i-am zis din burtica, deci asa i-a ramas...ca-i mai spun ghiocica, floricica, pushi sau ursuletz...dupa cum face mutritele)

Numele ei i l-am ales dinainte sa ma marit sau sa raman insarcinata, dintr-un film extraordinar ce mi-a ramas infipt in corazon, si acttrita f frumoasa si filmul.

Piele alba ca zapada si okii albastrii, exact ce mi-am dorit, par usor carliontat, greu de pieptanat, ca nu sta...papusica si minunea din viata mea; delicata si puternica in acelasi timp, esta ea, fata mea.

Ii place sa doarma de mica, cand am ajuns acasa de la spital a dormit 6 ore, fara sa se trezeasca, normal ca am sunat pediatrul-cika a schimbat mediul, buuuuuuuuuuuuun, imi conveneadar apoi si-a intrat in program; a suportat bine si caldurile , e calduroasa, asta mi-am dorit sa fie calduroasa nu ca mine, vesnic cu picioarele si mainile sloi. Seamana cu tac-su si aici, la fel ca el e fixista, locul ei din pat, la masa, in masina,peste tot stie unde isi are jucariile, ce bibelouri are voie sa mangaie, la care frigider schimba desing-ul, care are magnetii mai frumosi etc...

Mereu ii place la baie, acum face baie si cu personajele din poveste, cu piticii, eu sunt mai des printul Filipt si ea Aurora, este atrasa de mov si printese, imparte greu jucariile cu altcineva, drept pt care, cand vine vreun copil si ca sa cedeze jucarii ii spunem ca cine e musafir are prioritate, adica hai sa-i facem pe plac, sa-i dam voie sa se joace cu jucarii si doar atat, nu le ia acasa; acum spune:"si eu sunt musafir!"
E disperata dupa rujuri, sa le tina in mana , apoi tot le scoate se manjeste sau le rupe, sau le rujeaza pe matusi, bunici ce prinde...

Ii place sa picteze, sa scrie cu creta, sa coloreze, o imita pe Andreea Mantea la microfon:"bine ati venit la petrecere, doamnelor si domnilor, buna seara, eu sunt andreea mantea"

II plac miresele, doar asa sta sa-i prind parul, sa-i fac coc de mireasa.deja imi ia pantofii prin casa la probat, sa fie cu toc, clar.

E ambitioasa si rabdatoare(cand vrea), mereu dc radem de ceva o calmez, cum ar fi cand o scol din somn, ca ea ar dormi pan la 10 dimineata, sau cand ii spun ca seara nu e de dulciuri, are un moment de razvratire, insa cu lugu lugu, reusesc zic eu sa o atrag in alta parte, ca sa nu boceasca aiurea, sa inteleaga.

Acum si l-a isusit bien pe "te iubeste" sau ma "iubestex" si asa ma bucur ca face conexiunile excelent.

Aseara m-a amuzat ca zicema de cineva, ea"wow ce prenume"- zic d eudne stii tu de nume/prenume? o fi de la desene.
Mai nou se uita pe Disney la filmele cu copii, ca verisoara ei cea mare, deci nu ne mai lasa sa dam pe alt canal..

cand am zis de masina ca are nu stiu ce, ea tot"wow ce prenume", deci repeta fraza si eu care ziceam ca stie Ariana de prenume, dusa si eu cu pluta, na.

Ariana este copilul ideal, nebolnavicios, mananca de toate, la mancare spune dinainte dc vrea sau nu/ dc e sos vrea orice...

Ariana este frumoasa si dulce, este innebunita dupa copii, si este o rasfatata de tot neamul.

O iubesc si o ador, este o peshtoaica care sper sa-si croiasca un drum frumos, sa si-l creioneze mai bine decat am fost eu sau tac-su, sa se distreze mai mult, si sa fim mereu prietene bune, sa se bazeze mereu pe mine, sa nu o dezamagesc niciodata.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput