Bv Haydee,Marci,nelli!Hai JD,danaela,titi! - 53
Raspunsuri - Pagina 5
happylica spune:
felicitari marci, bine ai venit bianca!
anca, protectis ii dai zilnic? cate picaturi/zi?
la multe lunite Matilda de Tala!
de JD stim, dar walli???
sa aveti o zi minunata
Mirela, mami de Alexia
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 Irina, mi-a venit bluza ca turnata....o sa o pastrez si cumpar ca e prea faina.Sper sa se comporte bine la spalat si sa nu iasa rosu in alb e modelul asta : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=260968070655444&set=a.256675294418055.60404.155738667845052&type=1&theater Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012) I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand. |
Super! Ma bucur pt tine si ma oftic pt mine . Oricum, mi se pare o idee f buna si cred ca imi cumpar si eu, dar mi-as dori sa pot proba.
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kovacsc Nici mie nu imi plac mucisorii pe care ii aud, eu tot stau ingrijorata ca nu ii aspir cu nimic, am mai pus ser si mai bag pompita dar care nu cred ca trage nimic. Bubu este ce BB-ul pe care il folosesti pt nas. Abia astept sa mergem luni la pediatru poate il convinge pe sotul meu ca mucisorii aia trebuie aspirati, ca lui ii este frica sa tot punem ser pana acum nu stiam ce aspirator sa luam...vedem ce ne recomanda. |
uite exact din asta am http://www.dinobebe.ro/igiena-si-sanatate/aspiratoare-nazale/aspirator-nazal-pisze-tip-batista-bebelusului.html
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
dara76 spune:
Pediatra a zis sa aspiram ca fornaie si folosim http://www.e-apoteca.ro/product_info.php?products_id=2750
Am mai luat si rezerve suplimentare, dar se poate pune fata in loc de filtru.Iar aspiratorul de tras cu gura nu intra in nasuc, trage de la intrarea in nara, dupa ce punem ser.
Cica kk verde e de la lapte praf.
mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)
Tala spune:
Dara am citit pe grupul pt alaptare pe fb ca poate fi caca verde si de la prea multa lactoza (parca...). Pe mine ma speriase o asistenta cand era David mic ca inseamna foame - ceea ce nu era cazul.
Cristina liniste-l pe sotul tau, serul este acelasi lucru cu lacrimile (care circula oricum in nas - am limbaj de lemn dar sunt cam obosita si grabita acum). Plus ca mai omoara posibili microbi de pe acolo.
Arcadia multumesc
fug
SuperMami_1 spune:
Caca verde mai poate fi de la supliment de fier luat de mama. Eu iau Maltofer din maternitate mi-a dat...si o data pe zi Vlad face caca verde.sper ca nu-s pe dinafara cu postul asta, ca nu stiu cine a intrebat de caca verde si in ce context
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
amy25 spune:
Si mie medicul de fam mi-a zis ca face verde de la foame, dar nu-i adevarat. Dupa ce am acos LP face galben, moale.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
ronina spune:
Buna fetele!
Felicitari Haydee! Bine ai venit bebe Elena!
Sovi: frumoase poze, sunteti o familie frumoasa si fericita Ma bucur ca ai nascut asa repede, in pozitia potrivita si nu te-ai rupt. Refacere super rapida iti doresc si multa putere sa distrezi atomicii
Lady_X: de rezistat rezista vigantolul 6 luni dar pediatra mi-a explicat ca nu mai e steril/eficace dupa cam o luna. Eu am ascultat-o, nu e musai sa faci si tu la fel.
Happy: 5 picaturi pe zi scrie pe prospectul de la Protectis, eu asa ii dau. Se tine la frigider.
Dupa ziua crunta de azi (mi-a plecat soacra, si e greu tare cand e sotul la servici, eu singura si vomita Bianca de nu mai stiu pe ce sa pun mana) ma bag la un somn bine meritat
Ah, sa nu uit: avem 8 saptamani si 4 kg fix