Piersicute de iulie august (30)
Raspunsuri - Pagina 5
IIuli spune:
dragelor, multumesc de raspunsuri, m-am linistit acum ca bebe a inceput din nou sa danseze si eu zic ca e ok el acolo deci nu cred ca ma mai duc la eco cum as fi zis mai devreme. multumesc nic, aruba, dar asa sunt mai agitata acum si ma sperii de la orice.
muraturica, bafta la eco, te asteptam cu vesti bune despre printesa
fleur, . sunt sigura ca o sa te descurci cu toate. stiu ca sunt doar niste cuvinte, dar eu simt ca ai potential sa le rezolvi pe toate.
delia, m-ai lasat cu gura cascata. esti sigura ca sotul tau ar putea face prostioare? nu imi vine sa cred si habar nu am ce sfat sa iti dau, ca eu sunt mai agresiva si mai fara cale de intoarcere si nu stiu daca ar fi bine. voi locuiti in orase diferite? ai mare grija si nu te stresa suplimentar, ca numai de asta nu ai nevoie acum
23+ Mihai
Delia21 spune:
Iuli,l-am intrebat cum de ea raspunde la celularul lui si daca stie ea ca el are familie?Raspunsul lui a fost NU,la a 2-a intrebare...si i-am dat azi,o zi...sa-i spuna.Mie imi pare suspicios faptul ca desi ei lucreaza 5 zile pe saptamana impreuna din august anul trecut....el nu i-a spus acest amanunt,ca are familie in Florida....ba mai mult faptul ca el nu vrea sa-i spuna;daca nu era nimic acolo,el ar fi zis ceva de genul...."ok scumpa,i voi spune....".Cand el e aici nu mai spun cate mesaje isi dau zilnic caci nu e de crezut....adica de cel putin 4-5 ori de ora bazaie celularul....si mental e ...acolo mai mult decat cu noi.M-am cam facut ca ploua si am facut pe credula...destule luni,ajunge.Daca e cu ea...sa ramana cu ea...noi inca suntem intimi...si nu m-ar bucura deloc daca ar afla ca am luat ceva de la el...acum in sarcina...pentru ca dansul se rasfata...Mi-ar fi greu sa nu-l vad lunile astea dar as fi linistita...macar din punctul asta de vedere...
Fleurdelise spune:
Delia, ai pm.
Muraturica, te asteptam cu vesti bune de la eco.
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Muraturica bafta la eco. Michelle noi am luat bilete la mare la bulgari, la sf.lui mai, nu cred ca este apa f.calda, dar vreau sa stea Ana la soare, aerosoli si sa alerge cu piciorusele in nisip. In plus cond.super, preturi ok si ne odihnim si noi.
b_1403 spune:
Ada la multi ani scuza-ma ca zic abia acum dar am avut asa o zi proasta.
Sa fii fericita si copilasii sa iti aduca numai bucurii.
Delia m-am apucat iar de bocit..off ce i-as trage una in barba..tu saraca suferi deja cu micuta si el sa isi faca de cap ar trebui schinjuit :)). Acum serios si eu am un servici unde stau multe ore pe zi adica vreo 9 cu seful meu dar cand sunt acasa sunt acasa chiar de ma mai suna cu probleme urgente e scurt si la obiect nici intr-un caz nu poate fi vorba de sms (mie mi se par asa mai imtime sms-urile) si nici nu mi-am ascuns niciodata relatia. Acum noi suntem femei compuse din alt material (Clar) dar straniu ca nu i-a zis mandrei ca e casatorit (nu poarta verigheta?) si mai ales ca are copii ma gandesc ca daca cucoana umbla in telefonul lui nu ar fi greu sa gaseasca vreo poza cu copilasul vostru sau cu voi.
Parerea mea e sa investighezi si sa faci si o vizita eventual ca am auzit ca e frumos NY primavara . Dar orice decizi sa faci incearca s ate pastrezi calma pentru micuta ta si pentru baietel.
Te pop si sunt langa tine.
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
Viairo spune:
La Multi Ani ADA!!! Sa fii sanatoasa, sa te bucure baietii si sa-ti mearga cabinetul!
Bea, nu mai lua asa aproape de suflet, voi sa fiti fericiti, restul trec ele.
Muraturica, bafta la eco, asteptam vestile bune.
Michelle, noi mergem la Mamaia la Savoy pe 11-18 iunie, e de 4* pe malul marii in nordul statiunii, a costat sejurul de 7 nopti 500 ron. Pentru ce ofera litoralul romanesc e ok. Am fost si anul trecut si era calda apa, dar nu e regula, cel putin pentru aerosoli se merita.
Delia, ai grija de tine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate.
maria0408 spune:
Delia imi pare rau ca treci prin astfel de momente. In perioada asta oricum suntem mai sensibile, iar tu oricum treci printrun moment foarte greu. Incearca sa te linistesti si sa iei decizia cea mai buna pt.copii tai si pt.tine. O discutie directa, calma si sincera, chiar si cu dra in cauza poate clarifica multe.
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Viairo Michelle, noi mergem la Mamaia la Savoy pe 11-18 iunie, e de 4* pe malul marii in nordul statiunii, a costat sejurul de 7 nopti 500 ron. Pentru ce ofera litoralul romanesc e ok. Am fost si anul trecut si era calda apa, dar nu e regula, cel putin pentru aerosoli se merita. |
Mai, dar e super convenabil pretul asta, e numai cazarea, nu? Oricum, wow!!! Chiar si la preturile si salariile din Romania mi se pare ieftin.
Dintre toate amintirile mele de Marea Neagra, cele mai frumoase sunt din Mamaia, pe locul 2 Costinestiul studentiei mele...
La bulgari nu am fost niciodata, dar trebuie sa fie asemanator, cu un plus la calitatea serviciilor si faptul ca au all-inclusive, formula de preferat cand mergi cu copiii.
Vreau si eu! poate chiar la inceputul lui septembrie anul asta daca ma hotarasc brusc, dar cred ca bb ar fi prea mic atunci ( 2 luni), sau vara viitoare.
29 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Fetelor va mai multumesc din nou ptr urarile voastre. Delia, sincer imi pare rau prin ceea ce treci.Dar, trebuie sa fii puternica si sa treci peste orice, ptr. copii.
Ada