Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, si la mine exact la fel cu tusea... si pofte mai apar din cand in cand...si daca mi-e pofta de ceva nu ma pot abtine, ca simt ca mi se face rau. Trim. 2 a fost mai linistit, intr-adevar.

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

fetelor, am ajuns si eu acasa. mi-a mai trecut un pic starea aia de rau, desi sunt tot ametita si palida :( am mancat un pic de ciocolata de am avut curaj sa plec cu masina. v-am zis eu ca ciocolata le rezolva pe toate
am plecat mai devreme de la birou, ca m-am saturat de colegii mei pana peste cap. am inceput sa calculez, mai am doar 2 sau saptamani pana intru in concediu, o sa o las mai moale si gata, ca nu are rost sa ma enervez toata ziua.

stiu ca s-a mai discutat chestia asta, dar cat de des ar trebui sa il simtim pe bb? am citit pe net ca daca nu se misca de 10 ori in 2 ore e f grav, dar la mine are doar cateva momente din zi cand se misca, in rest nu. o fi ok?

23+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Citat:
citat din mesajul lui niccostea

Zizou si fetele care mai aveti pisici: ce o sa faceti cu blanoasele dupa ce se naste BB? Eu ma gandeam sa nu le las in camera lui BB (de renuntat la ele nici nu se pune problema), dar multi se uita la mine ca la o nebuna, cica firele de par zboara si pot fi inhalate de BB si i se opresc in plamani, etc. Eu stiam ca organismul are capacitatea de a elimina in mod natural firele de par prin tuse sau fecale, dar simt cum imi "palesc" argumentele cu fiecare binevoitor care imi explica vehement sa dau matzele afara din casa

27+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Nici eu nu renunt la blanos, in definitiv el a fost primul si e ca si un copil pentru mine. Eu voi face camera separata pentru bebe si voi sta 1-2 luni cu el acolo si voi lasa sotul cu matosul ( peste noapte ). Desi la cum se tine dupa mine ca un catel ma indoiesc ca voi putea. Voi fi mult mai atenta la curatenie.
Eu deja m-am certat cu cateva persoane care au auzit ce am eu de gand. Cat despre aspirat parul hmmm, nu prea cred. Bebeii nu sunt obisnuiti sa respire pe gura, iar pe nas e imposibil sa aspiri parul in plamani din cauza perisorilor care retin tot (par, praf)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur stau la casa

bumbitza sunt sigura ca de la ei provin acei purici.nu zic ca si au facut casuta pe ei dar sigur ei ii transporta.cum spui tu ca in ceva parc era cuibul lor asa e la ei acasa.casa lor e cuibul si ei saracutii ii transporta de colo colo.
si eu mareeee nevoie de chiloti si sutiene ca toate ma strang

balanta nici eu u mi am masurat de mult tensiunea cu toate ca mi a spus medicul sa o masor in fiecare dimineata.bine ca mi ai mai amintit...cat despre dulciuri eu nici nu m am lasat vreodata de ele

Laura32 e bine daca ai pofte dinastea sanatoase.eu as manca numai porcarii

iuli eu zic sa nu iti faci griji ptr ca fiecare are ritmul lui da miscare asa cum il are si de crestere.unii sunt mai activi altii mai lenesi.

chiar ca sunteti curajoase sa mai plecati in concediu cu burticile asa de mari.

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Iuli, da stau acasa. Sunt in concediu de risc maternal. De plimbari si vorbit la telefon m-am saturat. Mi-e dor sa merg la serviciu, sa interactionez cu oamenii, sa simt adrenalina la fiecare decolare. Uf...

Tensiunea mica se rezolva cu multa, multa apa, un pic de cafea, ciocolata, putina cola.
Nici al meu bebe nu misca toata ziua. De obicei dimineata si seara. Peste zi foarte putin.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Iuli, uite aici:
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/babysmovements

Eu stiu ca nu trebuie neaparat numarat miscarile, ci mai degraba observat ritmul zilnic somn-veghe, ca fiecare bebe il are pe al lui propriu. Daca se schimba ceva in sensul ca nu am sesizat mai mult timp miscari, poate fi stimulat in diverse moduri, scrie acolo, au mai scris si fetele si eu pe aici.
Eu procedez asa: beau ceva foarte rece (apa de obicei, cu gheata) si ma lungesc pe canapea pe partea stanga. In general imediat isi face simtita prezenta cu batai din manutze sau picioruse in partea aia (asa ca un ciocanit foarte rapid).
Dar metoda asta am aflat-o recent, pe la 21 sapt. cred ca eram ca tine, imi faceam griji.
Depinde si cum e placenta, daca e in fata (anterioara) normal il simti mai slab.
Maximul de miscari e pe la 28-33 saptamani, dupa aia nu prea mai are loc de dans.
A, si cand vrei sa-l stimulezi, indiferent de metoda, trebuie sa stai f. linistita si relaxata.

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Diana multumim de sfaturi
Delia nu trebuie sa iti ceri iertare de la nimeni ptr cu nu ne strezezi deloc.suntem aici la oricand doresti sa te descarci si daca putem sa te ajutam chiar si numai cu o vorba sau un gand bun eu zic ca ,conteaza.e mult mai bine sa iti poti spune off ul cuiva decat sa stai sa suferi in liniste.

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor sa va zic ce am facut. Am sunat-o pe doctorita si i-am zis ce simt, durerile de abdomen inferior si apasarea, si cum era la clinica mi-a zis sa nu mai astept pana marti sa vin la ea sa ma vada, ceea ce am si facut.
Mi-a facut si ecografie, bebe e bine, in grafic, are 840 grame, sta cu capul in jos, misca intr-o veselie (azi a avut o repriza de o ora jumate de miscare, e cea mai lunga de pana acum).
Mi-a zis ca probabil durerile mele sunt de perete abdominal, de la efort, pt ca eu nu prea ma menajez, umblu la fel ca inainte de sarcina. Mi-a dat cateva zile de repaos, Uscosin si Duphaston de 2 ori pe zi, si mi-a zis sa imi cumpar chiloti cu centura de sustinere, aveti idee de unde?
Maine merg sa recoltez culturi de col ca nu mai facusem din ianuarie si sa repet urocultura si sumarul de urina, sa excludem si vreo infectie. Ceea ce ma bucura mult este ca in continuare colul este lung si inchis, iar lichidul este suficient. Sper ca dupa cateva zile de repaos sa imi revin de tot, ca deloc nu-mi place sa stau in casa, mai ales primavara, vreau sa umblu prin parcuri, prin magazine, de-astea...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , eu la Rococo in Afi am vazut o gamaaaa ft larga de chiloti de toate felurile daca ai drum pe la ei , poti incerca .

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, bine ca e bine colul si cantitatea de lichid. si fetita, bineinteles
probabil ca dupa cateva zile de repaos si tratament usor, o sa te simti ok.
asa e, statul asta in casa si mai ales in pat e f f greu si cred ca nimeni nu isi doreste asa ceva. dar unele din noi nu avem de ales

Mergi la inceput