Relatia cu pediatrul

Relatia cu pediatrul | Autor: marijana

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Sunt stundenta la masterul de Psihologie si realizez un studiu de cercetare. Pentru aceasta am nevoie de raspunsul d-voastra in ceea ce priveste tema urmatoare. In ce mod s-a schimbat relatia cu medicul d-voastra pediatru dupa folosirea acestui forum?

Va multumesc pentru timpul acordat!

Si eu sunt mamica. Apreciez mult raspunsul d-voastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nu pot sa zic ca s-a schimbat, eu in linii mari sunt multumita de medicul fetelor, doar ca, citind forumul, am acumulat multa informatie, mule sfaturi, chestii la care sa fiu atenta, si astea m-au ajutat si in diversele probleme medicale cu copiii. Eventual i-am mai putut pune intrebari suplimentare doctoritei

Stii cum se spune: un om informat face cat doi.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriananton spune:

buna . in cazul meu nu s-a schimbat deloc . poate cateva intrebari suplimentare dupa cum zicea si monicabo .

numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Nici in cazul meu nu s-a schimbat. Oricum pediatrul ma rugase ca atunci cand stau acasa si am vreo curiozitate legata de bebe sa imi notez si sa vin cu listuta cand mergem la consult.
Pe forum am aflat raspunsurile la unele intrebari mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Nu s-a schimbat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Nici la noi nu s-a schimbat, a fost si este fff buna...singura legatura intre forum si pediatru, este ca aici pe forum am citit despre el cand eram insarcinata,si asa am ajuns la el.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Eu pot spune ca s-a schimbat usor in bine. Citind pe forum am devenit mult mai informata si astfel inteleg mai bine sfatul medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Hummmmm. Si ar fi trebuit sa se schimbe pentru ca?

Mergi la inceput