Licurici de ianuarie-februarie 2012 (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula si cat stai tu cu Marius, Bogdan nu plange? La noi asta e o problema, lui aidan ii ia cam o ora sa adoarma dar in timpul ala sotul sta cu nadia si ea uneori plangeeeee. Uneori ii culc pe amandoi o data dar e greu si asa pt ca se trezesc unul pe celalalt. Cel mai usor este cand sotul il culca pe aidan si eu pe nadia, dar facem cu schimbul pt ca aidan vrea o seara cu unul o seara cu altul.

Saptamana asta nu o duc la cresa pe nadia pt ca e bolnava, are sinus infection si tuseste ca naiba, a primit antibiotic 10 zile si aerosoli cu ventolin. tuseste pana vomita:(((

Aidan e bine, a fost un pic suparat ieri dar per ansamblu s-a comportat minunat, extrem de intelegator, a plecat singurel in sala de operatii cu nurse.

Rox, Nadia e la fel cu papa, acum am inceput sa ii dau cereale si pot sa zic ca le-a acceptat binisor, cateva lingurite dar e bun inceputul:))

Revin ca plange

asa...da, m-am consolat cu ideea cu nemancatul, asta este, in fiecare zi in pauza de pranz, conduc 20 de min dus, 20 intors si stau la cresa cam 20 de minute, cateodata o gasesc adormita si trebuie sa o trezesc ca sa pape. nu prea ii este bine, trebuie sa gasim o solutie pentru ea, mai am 3 saptamani de concediu doar. Daca o sa continue asa cu imbolnavitul cred ca renunt la servici. Deocamdata as vrea sa imi modific un pic programul, sa incep la 7.30 si sa termin la 4.30 si in felul asta sa evit traficul de la ora 5 care imi mananca 45 de minute in loc de 15-20 cat as face in mod normal.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si azi avea 7.2 kg, a pus purcica aproape 1 kg in ultima luna, asa bolnava cum a fost, kudos to my boobies, nu imi vine sa cred ca nu a avut nevoie nici macar de o pic de lapte praf niciodata.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Irina sanatate multa Nadiei!!

Mai plange Bogdan dar pozitia preferata pentru adormit, spre deosebire de MArius care o avea la san, e in brate la tati, il plimba pana adoarme si apoi il pune pe pat. In unele seri reusesc sa il adorm pana sa ma duc in pat cu Marius, asta mai recent ca si asta mic tot tarziu se culca de obicei.
Cel mai greu e la pranz cand nu e sotul dar de cand cu gradinita adoarme Marius mai usor, uneori cu mine si atunci il las pe Bogdan in scoica sau in scaunel cu jucariile, dar nu mult ca se enerveaza ca jucariile nu vorbesc cu el.

Acum el plecat sotul su sefii la restaurant, am reusit sa le fac baie la amandoi si ma gandesc cum sa fac la somn, care si cum sa il culc intai, cred ca la Bogdan am sanse mai mari. MArius a avut azi noapte maxim 7 ore de somn si azi la pranz a dormit 4 ore . Record absolut, de obicei undeva intre 1.30 si 2.30 doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Bravo pentru greutate!!Si tie pentru ambitie. Sunt si eu taaare curioasa cat are, a mancat f prost vreo 2 saptamani, acum insa in concediu a mancat mult, cred ca a fost bun laptele din pasca cozonac si oura rosii. Sa fi ajuns si el pe la 7 kg macar sper. Tot fara lapte praf e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am inteles, IRINA.

Eu acum ma duc la culcare (02:35 la mine).

In seara asta s-a culcat mai repede, la 23 dormea deja.

Dark, a avut si zile in care a sarit peste somnul de pranz si mai devreme de 22 tot nu s-a dus la culcare, in sensul ca nu a adormit.

Pentru sanatatea ei am cerut informatii.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ledi sanatate multa la amandoi, sa va treaca bolile sa puteti iesi afara .

Andreea sanatate multa Ilincai . Cum a fost azi-noapte?

Miere si voua multa sanatate, of micuta Nadia. Felicitari pentru greutate, your boobies isi fac treaba bine . Asa sa o tineti si de acum inainte.

Razvi adoarme din ce in ce mai usor seara, insa dupa programul de desene. Daca pana acum 1 luna facea urat cand stingeam Tv-ul si se juca o gramada pana adormea (in pat desigur, ca nu avea voie sa se dea jos), acum ne este foarte usor. Dupa Micile Genii (de care este totalmente indragostit, l-au deturnat pe Mickey in topul preferintelor ), stingem TV-ul, se intoarce cu spatele la mine fie sa-l iau in brate, fie sa-l fac pe spate si in 15 min adoarme. La pranz il adoarme mami, la care nu comenteaza . Mami le-a facut un program destul de strict de masa si somn ca sa se poata descurca cu ei. Mai ales ca situatia e ca si la tine Paula, cand unul doarme celalalt e treaz.

A avut vreo 2 zile de muci dupa week-end-ul trecut petrecut la Rosiori mai toata ziua afara, insa e OK.

Are la picior, pe genunchi o bubita ca un fel de cos. I-a aparut una saptamana trecuta, am reusit sa eliminam puroiul si a trecut cu praf magic (aka baneocin pudra ), ieri i-a aparut alta langa. Nu-mi dau seama de la ce ar fi putut sa faca pentru ca murdar nu-l tin, in fiecare seara avem program de "baie cu puma (spuma)". Si ma mai nelinisteste ceva: merge pe varfuri foarte mult si cu varfurile picioarelor indreptate in interior.

Andruska e bine (bat in lemn), mananca si creste in ritmul ei, maine face 8 luni. E o slabanoaga (6,370kg) dar foarte activa. A inceput sa o ia de-abusilea, vrea si in picioare, in fundulet sta din ce in ce mai bine. Fix ce mi-a zis si neurologul. Si surprize, suprize - bea apa din biberon . Am zis ca nu o sa traiesc sa vad asta din partea ei, ea care uraste biberonul.

Ea nu prea vrea sa adoarma in brate, o punem in patut sau in patul mare baricadata de perne si se foieste pana adoarme cu fundul in sus. In week-end trebuie sa coboram salteaua de la patut ca vrea sa se ridice.

Cam atat de la noi, fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

crisspy, stafilococ?

Daria a avut la un moment dat vreo 5-6 "cosuri" de-astea, dar cu "cap" prea mic pentru a putea recolta puroi si a face o analiza clara.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

salut!!

ne-am intors din concediu :)

dark multumesc de emailul cu info, nu cred ca am apucat sa o fac pe pm, sa ma scuzi te rog

sdcristian trimit pm zilele urmatoare

acum sunt pe baricade la munca dar cand ma mai eliberez intru din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita bine ati revenit. Vrem poze Esti bine?

Selene a avut streptococ in gat acum ceva vreme. Nu stiu ce sa fie, nu e foarte mare ca sa pot recolta. O sa vad daca ii mai apare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Salut, fetele! Ma bag si eu ca musca'n lapte, dar nu rezist, mai ales ca se vb de programul de somn!

Dragos se trezeste singurel pe la 7.15-7.30, caci il imbracam si il duce sotul la tanti care sta ce el sau bunica'sa (dupa caz). La 12.30-13.00 este deja in pat, adoarme singur, nu are nevoie de stat cu el/mangaiat/leganat, doarme cca 2.30-3.00 ore legate. Seara insa adoarme tarziu, undeva dupa 21.30 si degeaba incerc sa mutam mai devreme ora de somn, nu merge. La Braila, 3 nopti am dormit toti 3 in pat: el pe jumatate, parintii pe cealalta jumatate. Eu personal nu m-am odihnit deloc (de-asta ma bucur ca acasa baiatul doarme singur in patul lui, camera lui), s-a foit, s-a dezvelit, dar au fost cele mai dragi nopti impreuna.

Legat de Selene: tare ti-ar fi de folos sa socializezi cu mamici cu copii de varsta Dariei. Macar la locul de joaca. Mie chiar imi pare rau ca ajung asa de rar pe la Braila, si-acum ma uit cu drag la pozele cu copiii nostri.

Irina C, te-am urmarit cu mult drag cum povesteai din TV mamicilor de premergator.

Gata, ca m-am bagat destul in seama!

Mergi la inceput