Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Si eu pe-aici! V-am tot citit da' n-am avut chef de scris.

Tatiana bine ai revenit pe-aici!Felicitari pentru realizarile copiilor.(oau..sah!.. super! chiar am vazut dimineata un final de reportaj despre sah).Super ca ati rezolvat si cu scoala asa cum va doriti.

MARAKI - distractie placuta in vacanta la rudele din Grecia. Super ca mergeti toata familia. Sper sa te simti bine, inclusiv la taranoaia.
Spor la decorarea balconului sa ne faci poze cu plantele cand vor creste

ANA - refacere rapida balerinului tau. Numai de patanii va tineti . Si zici ca te-apuci de educatie civica la frantzuzi?

SILVIA - ati fost de belea cu botezul. Cu asa aventura nu aveti cum sa uitati momentul in veci. F. tare! Totul este bine cand se termina cu bine, no?
Vacanta placuta si spor la invatat . Nu prea mi-as face griji pentru tine in privinta examenelor ca mie mi-ai dovedit de mult ca esti buna in ceea ce faci.

GIO - imi pare rau ca a trebuit sa luati o hotarare atat de radicala pentru Edi.. pentru voi. Te inteleg ca nu te simti prea confortabil din pricina asta insa .. capul sus... mergem inainte n-avem ce face. Orice s-ar intampla ... sa fie bine pentru Edi si pentru voi!

COSMINA - mare "tambalau" la voi 2 zile... ce mai gasti frateeee... Eu dadeam in benga cand se-adunau la mine max. 15 adulti si 5-6 puradei.. da' s-au dus de mult vremurile alea... nu mai fac fata acestui gen de intruniri . Sa stea fiecare in banca lui ca vad ca-i mai bine.
Ehe... s-au dus vremurile "bune"... si prietenii de conjunctura si-au gasit "alti fraieri" ca intre timp ne-a mai venit si noua mintea la cap.

Gata.. piua... mai revin...

O zi frumoasa tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Teolinda o sa fac poze dar sa vedem cand cresc floricelele Soacra-mea a spus ca intr-o sapt trebuie sa se vada ca rasar din pamant dar nu stiu cat dueaza pana vor creste ca lumea ca am pus si din alea care se revarsa ( adica din alea crescatoare, cu firul lung care atarna ) Hai ca ma pierd in explicatii ca nu gasesc cuvantul potrivit Deci asa cu " prietenii " Santeti buni cat aveti, dupa....decat asa,mai bine te lipsesti de oamenii astia. Voi santeti in castig, va raman doar adevaratii prieteni.
Am intrat aseara in arhiva sa caut perioada cand eram in 5 luni pt ca prietena mea este gravi si i-am mai dat cateva info despre perioada asta de sarcina. Moooama ce activa era Toanca Cred ca erau vreo 4 postari pe fiecare pagina de la ea
Astazi am fost si i-am facut pe loc pasaportul lui Angelo costat 14 euro si este nemtesc.Pe el l-a trecut neamt dar pe alta hartie a completat ca are 3 cetatenii. Urmeaza sa aleaga el cu ce ramane cand implineste 18 ani. Parca vad ca ramane roman ca sa scape de armata pt ca si nemtii si grecii sant obligati sa o faca.vedem ce legi mai apar pana atunci. Asa frumos a iesit in poza Am fost aseara sa faca foto pt pasaport, noroc ca am prins deschis ca ne.am hotarat in ultima clipa. Trebuie pass-ul ca sa poata cumpara socra-miu biletele pt vas si avion. la dus merge cu vaporul, vor avea cabina si dureaza 15 ore, iar la intors vine cu noi cu avionul. Va fi totul nou pt el, prima data cu vasul, prima data cu avionul
Dati-mi si mie pls idei de o cina pe baza de racituri. Avem invitata maine o nemtoaica, este vegetariana si a spus ca vrea brotzeit pt ca doua mese calde pe zi este prea mult pt ea. A cerut doar cascaval cu paine; voi pune si rosioare cherry, castraveti, si mai ce spuneti voi? pe langa cascaval ce merge la vegetarieni?
merg sa ma imbrac ca plec la sv...

Tatianaaaa revin cand am timp, bine ai revenit mamicut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

si eu v-am mai ciit dar fara chef de scris.
Noi pe acasa, iesim catre seara in parc....e are cald...cica de azi vin ploile....

Maraki din pacate daca vrei sa intri la un liceu bun, trebuie nota mai mare....aici e vorba de ex. de capacitate, nu de notele propiru zise.
Am inteles acum...dar daca tot gatestte pt ea, sa faca pt toti, nu?
Ma bucur enorm de mult ca plecati toti in concediu. se va bucura si Angelos si poate se mai destinde si tensiunea dintre voi 2.
Daca nu ai pus mult paman, vor iesi repede florile.
meniu prr vewgetariana? pai de care e? mananca lactate? oua? peste?
o salata poti face, un platou caprese(mozzarella, rosii, ulei masline si busuioc), niste rosii umplute cu orez si legume la cuptor, salata de vinete, paste cu un sos bun sau cu legume....
Ana pai ce sa faci daca e oferta acum la Disney? uauu ce am veni si noi, bani sa fie!
asadar, Alex e un mini politician.....
Cosmi mama ce acivitati pe voi....si ce gasca numeroasa sunteti!!!
eu am facut schimburile la baiei mai de mult. acum mi-am scos mie hainele, asa ca am spalat si am calcat zilele astea de mi-a venit rau.
Intrebai de telefoane: eu nu as da iphonul pt niciunul. dar depinde ce vrei tu de la el? la ce-l folosesti mai mult...daca vrei sa stai mai mult pe net, clar ti-l recomand. daca ai nevoie pt business arunci blackberry. de celalat nu stiu nimic.
Tatiana ma bucur ca ai scris. si pe mine ma bate gandul sa-l duc pe marco la aikido, poate din toamna, merge si un prieten de-al lui.
ce fain ca e scoala pe sist. waldorf la voi. pe mine ma incanta putin mai tare montessori. Gradi e foarte scumpa la noi, undeva la 400 euro/lunar, scoala am auzit ca e putin mai ieftina, dar nu prea primesc din afara.
te asteptam mai des pe aici! pupici!
Lili ce ati facut cu scoala? vad la tv ce nebunie e la centrul de inscriere...e numai unul in ttot Bucurestiul?
mda, e nasol....dar sa speram ca se vor aranja lucrurile intr-un fel.
m-a cam dat peste cap vestea ca incepe scoala in 1 sept., speram ca mai tarziu, ca sa se acomodeze Edi cu noua grupa/gradi. acum voi vedea cum ma impart.

fug sa ermin curatenia, profit ca suntem inca in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

vrea cineva zumba ? e un clip mic din jocul zumba de wii care mi-a venit azi. Sunt super incantata, ai diferite nivele, de lectii sua de dans dupa un model,o centura in care bagi maneta si iti monitorizeaza rezultatele, in functie de timp si cat de corect ai executat esti clasat si iti arata caloriile consumate nu va zic ca face si Alain in rand cu mine pana pica lat ma opresc din cauza lui ca nu mai poate si nu vrea sa se lase dansam toate stilurile salsa, reggaeton si merengue dance. E tare fain de asta si bicicleta 15-30 min pe zi ma tin si eu .
Gio am inteles cu zumba, stiam ca facusei, in oras nici eu nu stiu daca as ajunge desi m-am tenta macar asa de iesit putin din mediu. Cu ratele si cheltuielile noastre nu am plangeam ca nu avem bani doar ca acum pentru prima data de cand suntem in Franta suntem atenti la ce cheltuim pe bune, bine ca baietii esapeaza la greu cu jocuri wii si filme dar chiar suntem mai atenti. Daca vrem toate asea, vacante, drumuri de Ro undeva trebuie sa economisim ca nu am castigat la loto Doamne da ca am luat bilet azi ca era report mare. Asa cum zice mama draga de ea ca nu mai stie ce e 100 de lei ca o schimba si nu-i, asa e la noi cu euro ca intru sa iau mancare si nu iau cu plasele si tot se aduna la greu la casa , cred ca asa e la toata lumea nu stiu cati bani ar trebui sa ajunga In fine sanatosi sa fim poate o sa imi gasesc si eu ceva job si platesc macar masina mea.
Tatiana ma bucur sa aud de voi, poate ne pui si niste poze.
Lili lasa cu prietenii de conjunctura ca aia nici nu merita mentionati, never nu am avut asa ceva ,in Ro eram prea parliti noi sa se lege cineva de noi pt avantaje si aici am stat 2 ani fara prieteni, apoi ne-am facut un cerc mic si drag de prieteni cu care chiar daca nu vad zilnic stiu ca sunt adevarati macar. Oameni care se bucura cand iti merge bine, vin sa vada ce ti-ai luat nou sa udam sa mearga bine, se ofera sa te ajute inainte sa ceri, astia zic eu ca-s prieteni care merita chiar daca ii numeri pe degete si chiar daca nu sunt langa tine. Plus ca sincer in anii astia de stat aici ne-am invatat sa fim noi mai sudati si uniti ca familie plus ca eu sunt genul care daca am pb nu vb cu mama ce sa zic de prieteni...imi rezolv singura ce si cat pot si gata, nu e bine dra asa sunt eu. Anul trecut am avut cateva luni tare proaste si am tinut-o mereu la tel cu ai mei ca am colica biliara ca erau sa vina sa ma duca ei la dr ca nu mai rezistau sa ma auda cu asta. Sanatosi sa fin si cu pace in fammilii ca altceva nu trebuie. Chiar cu scolile ce ai rez ?
Cosmina pe unde esti ?
Maraki habar nu am ce o sa fac ce firma de piei de closca sincera sa fiu sper sa gasesc ceva job si jumate de norma dac anu fac ceva PFA din ala frantuzesc fara bataie de cap si birocratie, nu stiu ca norocoasa cum ziceam nu am fost eu never sa astept sa sara iepurele, sa termin scoala sa fac vacanta si apoi vad eu din aug ce fac. Ti-ai mai cautat masina ?
Gata fug ca incep nevestele disperate sez 8 si nu ratez termin si de calcat sper, ca ma tota uziti cu calcatul raportez ca am calcat 50 de tricouri lui JP 20 de bluze si tricouri lui ala mic, tot asa mie ....ca sa vedeti de ce ma tt auziti cu asta nu ca-s eu lenesa dar am cu tonele frate ca pot tine un sat mai mic cu dulapurile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....eu pe aici prin casa . imi beaua cafeau si peste ceva timp fug spre gradii

n am intrat ca ieri am cam bantuit, m am dus sa mi iau ceva de incaltat dar n am gasit nik sa mi placa.

ieri cand m am dus sa iau papanul de la gradii , doamna educatoare mi a zis ca ne felicita pt modul in care l am crescut pe papan, ca eun copil tare bun si cuminte, ca n o sa avem probleme la scoala si ca nu si aduce aminte de cand n a mai avut asa baiat...am ramasdar tare m am bucurat , iar el se emotionase tot.Adevarat ca daca aluatul este bun iese si painea buna.Acu sa si speram ca va ramane asa , G este sceptic.

Marakinoosa vina concediul...ce ma bucur pt tineti am mai zis ca esti intr o perioada buna a vietii, si ca usor usor se vor rezolva toate.
Gio hai mai des pe aici ca ne lipseszti.La Buc scoala Waldorf nu mai e asa cautata.Au fost ani in care era mare batalie la inscrieri.
Silvii ai mers cu masina decopatata'?? super zumba...abia astept sa inceapa si la noi DH

revin

Mergi la inceput

Salutare, intru la voi la cafea inainte de sport
Cosmina la voi ce sezon de DH incepe ? Aici e deja la 8, 7 il am cumparat pe dvd si ma tot uit la el. Cu rusine zic ca eu la volan o singura data am mers cu masina decapotata ca insista Alain si am mers pana la Cora, pe cand ajunsesem incepuse sa picure de ploaie si am mai mers de 2 ori cu Jp ca vroia el sa testeze masina asa, daca pui incalzirea pe maxim, cu incalzire in scaune si geamurile ridicate poti rula si iarna decapotat ca nu simti frigul in fata ....dar eu cum am aproape mereu pasager in spate pe Alain daca nu e soare si cald nu deschid masina, oricum faza tare e ca de cand am luat masina ploua nonstop JP luase masina sub imboldul lunii martie cu 25 de grade si soare ca daca era tot asa vremea nu aveam eu asa masina . O sa mergem cu masina mea in vacanta sa o avem la mare acolo o sa isi faca meseria, oricum eu ma bucur de ea ca e tare confortabila si mai mica decat 406 si ca am sensor in spate si nu mamai stresez cu parcatul, oricum aici in luneta din spete nu vezi nimic deci nu ai putea fara. Vai ce fain sa il laude asa pe Papan cred ca si eu ca ti-a crescut inima , foarte bine daca merita si e cuminte. Voi cu concediu ce v-ati hotarat?
Maraki chiar ca am uitat sa itizic ca ma bucur din suflet pt tine pt vacanta, Grecia, soare, toti trei o sa fie minunat pt voi parca va si vad pe plajele frumoase de acolo sa mergeti in Halkidiki cu manina sa faceti peninsulele era activitatea noastra preferata, e superb acolo. Cred ca Angelo o sa fie in extaz
Gata am fugit la sport mai revin eu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Salutare!
De cand cu bebe mic, mai greu cu netul... (si inca e mama aici...habar n-am cum va fi dupa ce pleaca)

Avem si noi anunt important: dupa 5 saptamani si ceva de cand se misca , in sfarsit astazi s-a hotarat si primul dintisor al Adrianei ca cada.
Asa ca de azi am o fata striba (si desigur dulce foc).

Singura dilema e ca dintisorul a cazut in timp ce se spala pe dinti, si cuma cazut in chiuveta dus a fost de apa si nu-l mai avem ...iar ea isi facea atatea vise cu zana maseluta...si acum n-avem nici un dintisor de lasat sub perna; habar n-am cum o sa facem...

Gio, sper sa gasiti o solutie cu gradinita, incat sa fiti toti multumiti!

Cosmina, super sa ai un baiat asa de laudat - sunt convinsa ca merita!

Silvi, zici ca e fain zumba pe wii?
Ma stradui si eu sa-mi conving sotul...pana acum n-am reusit (dar nici nu eral capabila sa il folosesc, cu ditamai burtoiul...dar acum se schimba treaba; trebuie sa ma reapuc de miscare...

Maraki, concediu placut! (pentru meniu ma abtin, fiindca eu nu suport raciturile).

Week-end placut tuturor!
(si daca puteti, trimiteti si incoace cateva raze de soare si eventual cateva grade Celsius, daca la voi vi se par prea multe)

Mergi la inceput

Maraki pt invitatata poti face o mie de chestii,acum am vazut daca e lactovegetariana fa o tarta cu legume, un quiche, vezi ca am eu pe site cu somon si spanac tu fa cu legume, cu brocoli de ex sau ce va place voua, poti face niste verrine/paharele http://www.google.fr/search?q=verrine+saumon&hl=fr&rlz=1T4ADFA_frFR416FR426&prmd=imvnse&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=nIOjT6TIJqWL4gSNxc2FAQ&ved=0CD8QsAQ&biw=1903&bih=836 cu branza proaspata( iaurt gras stors bine si condimentat cu castarvete si mai stiu eu ce legume, poti face spuma de fasole, ca fasolea batuta dar fara ceapa numai fasole facuta cu blenderul ci condimentata cu sare, piper, ulei de masline, fa tzatziki , etc ce mai ai tu chef. Eu fac cand vin prietenele la carti sau la povesti un platou cu batonete de legume ( castraveti, conopida, morcov) cu aioli ( maioneza cu ulei de masline si usturoi si tzatziki . Mai vreiidei ? Un chec sarat cu feta si masline si o salata mare langa am si retete de chec de site la mine

Mergi la inceput

Dia felicitari pt dintisorul cazut, faceti chef ce sa zic ca Alain cred ca e singurul care nu are inca nici un dinte cazut :))) dar nu-i bai ca si asa ma sperie etapa o sa ii cada cand vine momentul. Cred ca e o super perioada pt tine, o vad pe prietema mea care are bb de 2 luni, radiaza de fericire si e tota ziua cu gagalicea mica in brate . Cu zumba ce sa zic eu zic ca e antrenanta si e ok, eu cu greu gasesc un sport de care sa ma tin si am nevoie de ceva interactiv de cineva care sa traga de mine si sa ma monitorizeze cu dvd-urile faceam dar abandonam dupa cateva zile aici inveti pasii, ai programe adaptate, iti calculeaza caloriile si tehnicitatea, e fain chiar vreau sa vad ce rez am dupa o luna. Tu cred ca trebuie sa mai stai ceva vreme dar imediat poti sa incepi cu sport lejer, cum simti ca trecut sarcina asta ? Ai ramas cu multe kg in plus? Eu dupa sarcina eram de zici ca trecuse trenul peste mine cu 75 de kg si mai mult cred si varza toata dar incet si pe treaba buna trece totul ( mai putin vergeturile dar nu-i grav ca nu pozam noi in reviste) .
Chiar citisem de Nicoleta Luciu cum a "slabit" si duap tripleti si arata fantastic, cu o lista de vreo 10 interventii laser pe ici pe colo de vreo 20100 euro, bravo ei ca a reusit si aavut posibilitatea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Silvii...nici papan nu e stirb..si nici ca s ar intrevede curand
vreun dinte cazut

Mergi la inceput