Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor eu sunt tare bine dispusa, m-am trezit la ora 8,30 si imi incep cele 9 zile de vacanta ( vb fie vacanta ca am o multime de trebuie administrative prin casa si doua lucari de acut dar totusi ) . De azi incep si o dieta daca iese ceva va dau dieta dupa ca oricum vreau sa o adaptez, mi-am comandat si ceva dvd cu Zumba pe wii si ceva centrura de monitorizare si de maine cand vine vreau sa incep mi-am dat seama ca sunt dupa Zumba mie care imi place sa dansez .
Cosmina am inteles cu comisia pai atunci clar era nebunie . Cu mersul la balta nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate dar poate se calmeaza si copiii si isi gasec activitati. Cu ex meu nu ma gandesc ca nu il iau dar e dificil totusi nu e de gluma ca eu care am comasat 2 ani intr-un an am alte conditii, colegii mei stiu ce au meniu eu nu o sa stiu va fi meniu surpriza si mi-e frica sa cad peste ceva ce nici nu am auzit ca au francezii la denumiri se sosuri si mancaruri .Plus ca mai e tehnologia cuinara, partea teoretica care nu e de gluma am vazut niste subiecte de anii trecuti si mi-am zis ca trebuie clar sa revizez tot, vreo 10 sosuri si ingredientele principale langa sa le asociezi, nu stiu cate supe creme cu demumiri ciudata sa le asociezi, etc o sa vad ca am timp destul.
Gio ce mai faceti voi, am vazut niste poze cu voi pe facebook, tare frumusei . Parca si tu erai cu Zumba la un moment dat nu ?
Maraki pai ai mare dreptate cu prietena lui R spune-i sa vezi ce zice oricum ei ii ramane sarcina usoara . Eu cum ziceam nu as putea never sa lucrez la un resto cu orarul meu, pot eventual sau la o firma de traiteur cineva care face meniuri si dulciuri pentru consumat acasa sau pentru evenimente sau pot sa lucrez jumate de timp la un resto sa imi fac ceva experienta, sa vad....Poate in timp mi-as face eu ceva ca si traiteur cand as avea spatiu adecvat, complicat tare o sa vad eu ce fac.
Va las ca intru in programul stabilit nu trag chiulul 15 min de sport si apoi dus si program de cumparaturi si ssco copilul in oras, azi si maine sunt 2 zile fara ploaie din lunga serie de vreo 50 de zile de ploaie si nu exagerez si dupa astea 2 zile prognoza pe zece zile arata vesnic ploaie facem cu nervii aici in Nord
cosmi1975 spune:
salutare....
eu cu treaba prin casa ca maine suntem plecati toata ziua..am fost ieri la pescuit si gratartare balamuc tinand cont ca am fost vreo 20.Maine gasca se mareste asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ce si cum.
papan a fost mortal ieri...unul din baieti i a facut o undita dintr un bat si l a pus sa dea la peste, asta pana savuram noi o bere si o tigare..La un moment dat ne uitam spre el , se chinuia sa traga undita..si da i si trage , si iar chinnoi crezand ca s a agatat undita sau ca va scoate un bat ceva.....fetelor , trage papan si scoate ditai broscoiul(cel mai mare vazut vreodata) si cand il vede se uita catre noi incepe a tipa si fugea cat il tineau picioarele ...avea o fata de ziceai ca e Kevin din singur acasa cand s a trezit dimineata fara parinti.Ne am prapadit de ras dar el saracul tremura din toate cele...nici ca s a mai apropiat de balta(am scapat de o grija).
SIlviisa inteleg ca zilele astea esti pusa pe treababravo , sa ne zici dieta daca da roade.Despre bucatarie stiu ca te vei descurca. Nici mie nu mi place vremea ploioasa...
revin
silvi_2005 spune:
Cosmina vai ce am ras la faza cu broasca , e de comedie dar imi imaginez ce s-a speriat piticul tau
G_I_O spune:
la ceas de miez de noapte.
de cand cu caldura, stam in casa, doar la somn si atat...in res afara cu noi.
Edi ma dispera la maxim, atat se catara, fuge in strada, sun permanent in priza din cauza lui.
Silvia profita de vacanta si spor la dietta. eu am mers o luna la Zumba acum un an....e fain, dar e cam departe si fara mule sedine nu prea faci mare lucru....asa ca am renuntat.
Lasa mai ca esti tanara, macar faci ce-ti place si nu se stie ce va fii in viitor, poate chiar vei lucra intr-un resto chiar si part time.
sa sii ca in vremurile astea e mai sigur sa fii angajat decat angajator. macar un angajat sie ca ii vine salariul lunar, nu isi face probl ca nu are cu ce plati angajaii, pe cand invers e jale....
Eu sunt convinsa ca voi v-ai facut niste calcule cand ati luat casa si masinile, asa ca nu sunt probleme, din moment ce le aveti, facei fata. stii vorba aia...fiecare se intinde cat il tine plapuma.
Nimic nu e sigur, daca e sa o luam asa mai in amanunt....dar......
Cosmi sa inteleg ca atti mers la pescuit pana la urma. tare de tot Stefan cu broasca lui.
Hai mai ca Bianca e o fetia silitoare, eu cred ca sunt emotiile de dinaintea examenelor.
SDtiu si eu ce naspa sunt puse examenele, pe urma pana dau rezultaele, pe urma inscrierea la licee....si uite asa se duce si luna iulie.
Nepoata a luat la nu siu ce simulare la romana un 8,70 si cumnata era cam dezamagita, ca putea mai mult.....of...of....
Maraki eu pe multi bucatari i-am auzit ca nu gaesc acasa...si astia de la master chef au zis la fel...R e exceptie. poti sa-i spui Andreei sa vezi ce va zice.
Maine mergeti la piscina? nu e rece apa?
disttractie frumoasa maine!
maraki spune:
hello in miez de noapte,
Cosmi o sa tina papan minte toata viata lui faza cu broscoiul Super ca v-ati relaxat la baltaMie una mi-a placut foarte mult sa merg la pescuit, ma ridicai de pe balta dupa o gramada de insistente pt ca as fi stat pana seara Am si noroc la peste De ce spuneam de Stefan ca nu va uita broscoiul ala? Eram odata cand aveam vreo 5-6 ani, la curte la o matusa de-a mamei. Singura prin curte, deodata vad un pajanjen urias la picioarele mele Mai si atat de fraiera am fost si m-am speriat atat de tare, incat nu mi-am dat seama ca pot pasi peste el si sa fug in alta parte Eu ma cracanam din ce in ce mai mult, paianjenul avansa dar in linie dreapta de la piciorul meu stang spre cel drept...mai aveam putin sa fac sfoara dar nu ma ducea mintea ca po fugi de acolo Si plangeam si o strigam pe mama Faza asta nu o uit toata viata mea
Fetelor, Robert nu gateste acasa decat pt Andreea In general nu mare lucru: orez cu legume, mai snitzele, piure, salate,legume trase la tigaie cu sosul care stie el sa-l faca si eu habar nu am.... Eu ca mama de baiat nu sant de acord cand vad ca ea este in camera, doarme, si Robert se apuca sa-i pregateasca mancarea. O mai duce si la ea pe tava Astazi am facut ciorba de perisoare si pt ca era ora cand trebuia sa manance Angelo, am pregatit carnea si a facut Robert perisoarele ca era timpul sa fie puse in oala.In timpul ala eu mancam cu Angelo; a contat totusi si ajutorul asta.
Astazi am cumparat cutii din alea dreptunghiulare mari pt balcon, pamant si plicuri cu flori. Le-am pus acum seara cand am ajuns acasaa: daca ma vedeati cu lanterna in gura turnand pamant in vase si punand bobitele Noroc ca am vb cu soacra-mea si m-a invatat cum se pun pt ca eu eram in stare sa pun 2-3 plicuri la un vas Am cumparat 8 pliculete si au ajuns 3 pt 3 vase mari de 1 m fiecare.
Ne-am facut planurile de vacanta: plecam la sfarsitul lunii iulie in Grecia Nu avem bani sa plecam separat eu in Ro si Angelo cu Giorgos in Grecia. Este mai bine si pt Angelo ca sant cu el, ma credeti ca va fi prima vacanta facuta toti 3 si de fapt prima facuta cu Giorgos? In Ro nu se pune ca am stat in Bucuresti cand mergeam iar cand ne-am casatorit, am fost doar 3 zile plecati la Fagaras. Vom merge si in Thessaloniki la matusa Maria care a stat aici, o vom vedea si pe nasa lui Angelo, vom fi si la mare o sapt iar in rest la taranica in Kalampaka unde voi cunoaste o gramada de neamuri pe care le stiu doar din foto si telefon.
Silvi te-ai gandit bine cu organizarea meniului la diverse ocazii Este super ideea
Giova super ca stati numai afara Mie mi se pare buna nota nepoatei Eu nu cred ca voi fi exigenta si foarte, foarte pretentioasa cu notele lui Angelo.
maraki spune:
Uitasem sa scriu: ieri am fost la zoo si maine avem in plan sa ne ducem la Fruhlingfest. Astazi am gatit, am bagat doua masini de spalat iar cand a venit Giorgos ne-am dus sa cumparam covor pt balcon, alea pt flori si putin in kaufland. Nu am avut timp sa mai merg cu Angelo la piscina pt ca a trebuit sa gatesc.
cosmi1975 spune:
neata gagici....dau o cafea
suntem la cafea cu prieteni(cei din craiova)si ne pregatim de marea operatiune de 1 maisuntem gasca mare si la 9 ne intalnim la mine la bloc.
Silvii are papan ce povesti
Gio e nazdravan Edar nu pot sa fie amandoi baietii la fel.Bianca n a dat inca simularile...note la romana are foarte mari sper ca asta sa i fie nivelul ei.
Marakino super ca mergeti in vacanta....Grecia vrem si noi dar sa vedem ce si cum.
fetele ce faceti?? Ana ce ti fac e puiul??
andiaroro spune:
Deciii...
Fuseram ocupati ca ne-au venit neamurile sa-l vada pe Mickey. I-a plouat de le-a iesit pe nas (pe mine ma dor toate unghiurile in vremuri de genul asta, asa ca am avut o forma si un chef...teribile), dar verisorii (uff...) s-au inteles bine. Mai ales Anastasia cu corespondentul ei, ca-s doar la un an de diferenta.
Eu, la educatie civica (cred ca la materia asta s-ar studia chestia asta), as merita nota mare. Ca a ajuns Alex sa stie toti candidatii la presedentia Fr. Ne-au trimis astia un plic (oficial) cu o foaie despre fiecare candidat (moaca, numele, sloganul si o bucatica de program) si o hartie cu numele (exact ca alea de le bagi in plic). Cand sa le arunc, mi-a venit ideea sa le folosesc in scop pedagogic (sa ma alse in pace si pe mine ceva timp, ca vroiam sa spal baia), asa ca l-am pus sa cupleze foaia cu numele cu aia cu moaca si programul ca doar acolo isi scrisese fiecare numele utilizand alt stil+ ca era pus in alt loc in pagina. Dupa ce le-a asezat cum trebuie, am si citit impreuna corect fiecare nume (unele sunt complicate). Asa ca dupa primul tur ne-a lasat masca, ca retinuse (nici nu stiu cand a cascat gura la jurnal) scorul fiecaruia si locul in clasament. Iar acum e plin de nerabdare si ne innebuneste sa-l lasam sa vada ce zic ca fac aia care au ramas in cursa ca sa ne spuna el cu cine sa votam.. Iaca, ce pasiune descoperim
Altfel, Anastasia s-a apucate de ....chineza. Cu Kai Lan http://www.youtube.com/watch?v=spyaR1S-MYM&feature=related
Cosmi- Super patania. Amintirile de genul asta din copilarie marcheaza. Sunt convinsa ca Bianca va fi la inaltime, dar de emotii nu puteti scapa.
Maraki- O sa fii vedeta la taranoaia greceasca. Cea mai tare. Glumesc, dar e tare bine ca ati hotarat asta. Chiar ma bucur pt voi.
E imp pt Angelo sa aiba amintiri din concediu cu parintii lui...amandoi.
Gio- No 2 gaseste super stimulare in no 1. De asat e Edy asa de agitat. Vrea sa dem ca poate si el chestii de copii mari.
cosmi1975 spune:
salutare gagici
m am apucat sa fac schimbul iarna-vara la papan ...la Bianca nu ma bag ca m-a luat durerea de cap, zici ca a dat bomba nuclearara la ea in camerae ceva de nu se paote fata asta...m am necajit si i -am transmis ca daca nu gasesc bec i le arunc toate
asa..ieri am fost la padure-pescuit intr-un loc super frumos si f apropae de casa.A fost nebunie de aglomerat , numai ca am avut loc destul si asta pentru ca 2 dintre baieti s-au dus de la 5 dimineata.A fost frumos , dar prea muti in gasca ...32de a facut G 4 ore gratarul .S au jucat copiii mici , iar cei mari s.au bronzat. S-a prins si peste..ce sa mai, o zi reusita.
Ana de asta nu ai mai intrat,...nasol cu vremea ploioasa, mai ales cand vrei sa mergi la DL. Super ca A face asa conexiuni, asta o sa-l ajute ff mult la scoala.Si noi incercam tot prin joc sa -l stimulam pe pappan si reusimacum suntem la etapa in care cu mine se joaca Fazan si cu Gabi se joaca tabinet si inca un joc de carti la care tb sa tina minte simbolurilesi se descurca foarte bine.
revin
TatianaG spune:
Salutari si de la noi ,
Noroc cu Ioana, ca m-a tras de maneca, asa am intrat sa va scriu cateva randuri. Din pacate, lipsa timpului imi limiteaza anumite activitati "recreative", dar citesc din cand in cand sa vad ce mai fac Spiridusii.
Ce sa zic, avem timpul ocupat cu cei trei copilasi si activitatile lor. De vreo 3 saptamani, mai fac si naveta la tara, adica din centrul Clujului, firma s-a mutat la periferia lui, ca atare timpul petrecut in trafic s-a dublat - triplat in orele de varf .
Edi si Dani sunt doi copii plini de viata - uneori prea plini -, au personalitati diferite, Dani fiind cel constiincios, cerebral, corect, inimos, iar Edi, cel creativ, smecheras, dorind sa fie primul / cel mai bun prin orice modalitate - daca se poate fara sa depuna vreun efort. Daca vrea, si el poate sa fie asemeni lui Dani, dar sunt rare acele momente. Chiar daca-s diferiti, se iubesc foarte mult (toti 3)
Din toamna, vor merge in clasa 1, la liceul Waldorf. Am ales aceasta scoala pentru ca li se potriveste profilul uman, nu le place rutina, regulile stricte, ei au nevoie de libertate. Au fost incantati de scoala, de doamnele invatatoare si cred ca e important sa mearga de placere la scoala. Ca sport, practica aikido de o jumatate de an, merg de 3 ori / saptamana. Sunt foarte pasionati si spera sa ajunga la centura neagra . Mai fac sah, in cadrul gradinitei, si-au ajuns la nivelul ca participa la concursuri pentru prescolari , dar mai au foarte mult de invatat.
Incerc sa mai revin pe-aici, pana atunci va doresc o primavara (sau deja vara ) plina de flori !
Multi tuturor!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006[/size=1]