Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
cosmi1975 spune:
neata gagici
Cristina...la multi ani!!!
fetelor multam de comentariile de la pozeau fost toate fetele frumoase iar baietii adevarati cavaleri
am fost la serbare la papan ...a fost dragut, el activ ca intodeauna n ai zice ca poate sa cante asa tare cand il vezi. Ne-au dat diplome de absolvire si toate fisele,caietele pe acre au lucrat anul asta.
o sa pun poze si cu lupul...
voi???
Silvii tin pumnii...da-i pe spate
silvi_2005 spune:
Salutare la toata lumea si multumesc de urari si incurajari, au functionat si am scapat cu bine, ieri am avut ultima proba care s-a derulat f bine, sunt multumita de mine. Sunt inca extrem de obo, ieri parca pluteam , am avut 16 pagini de intrebari, scheme, retete, calcule de facturi in vajaia capul cand am terminat bine ca a trecut si gata sunt in vacanta !
La noi e o vreme de mori, ploua nonstop, faci cu nervii ....si tot asa o sa o tina.
Dia, poate ca reactia ta de posesivitate este legata de noul bb la care ii acorzi atentie si simti nevoia sa faci la fel si pt Adriana. Eu ce sa zic ca sunt de zece ori mai protectiva si posesiva, nu l-am lasat nerev pe Alain sa doarma la cineva sau sa merga in excursii de o zi cu ei dar fac asta nu ca mor de dorul lui ci ca e asa de neastamparat si toti baietii din anturajul lui sunt la fel si cand aud zilnic de dinti rupti, tablouri picate in cap etc zau ca nu pot sta linistita. Daca as fi avut o fata era alta treaba oricum nu te mai culpapiliza si fa cum simti sunt etape si faze , trebuie sa iti acorzi timp.
Cosmina vrem poze cu lupu felicitari de absolvirea lupului a cui zi era? Cristina Astery ? sau cine ?
Gata merg ca azi am zi de gatit si relaxat, merg sa cumpar niste fructe de mare sa fac un risotto cu fructe de mare pt cina si lasagna cu ciuperci si sos alb voi face ( vine si soacra mea)) si la pranz steak de vita cu sauce au poivre ( sos piperat ) si cartofi fierti in aburi si o ciorbita de perisoare care am facut-o ieri cu toata oboseala ca aveam o pofta nebuna de asa ceva
cosmi1975 spune:
salutare...
eu am facut un pic de curat, mai am aragazul si dupa fuga la scoala
SILVIsunt sigura ca te ai descurcat fff bine si sper sa ai o vacanta cu liniste si bucurii.
cosmi1975 spune:
Dianu cred ca aerul e de vina
noi am fost la sf de sapatamana plecati la tara...am intrat in linie dreapta cu perioadele de examen.Inca il mai duc pe papan la gradii ca nu am cu cine sa l las .
pup si vb
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Sunt, dupa un lung scandal la munca, oficial in concediu.
Pana pe 2 Iulie nu mai vreau sa aud de ei
Vineri dimineata la ora 7 avem avion spre Turcia.
De operat nu mai m-a operat la dantura pentru ca a zis chirurgul ca dupa 10 zile trebuie sa imi scoata firele si cum nu sunt in tara...am amanat pana pe 6 iulie.
Matei e si el acasa ca nu l-am mai dus la gradi.
Miercuri avem serbarea, joi o sa fac bagajele si gata.
Pe 29 iunie mergem la o nunta undeva in afara Bucurestiului si o sa il iau si pe Matei sa vada "mireasa si miresu"
Nu va imaginati cam cat am ras cand l-am auzit cu miresul.
Pe aici vad ca e liniste si pace...
Poate mai intru si eu pana plec...
maraki spune:
Hello,
Toanca cred ca numeri zilele pana plecati( cum le numar si eu)
La mine e o situatie de tot rahatul cu sv Lucrez pana la sf lunii iunie dupa care....incep tocmai pe 1 octombrie Se tot plange austriaca ccc ca nu-i merge bine cantina, ca nu sant clienti si uite asa trebuie sa platim noi pt paguba ei. Ne tine acasa 3 luni neplatite. Sa mai zic de cafea ca nu mai imi face de cateva saptamani bune? Toate isi fac singure fara sa ceara voie, eu ma simt ca un rahat cand vad ce diferenta face cu mine Este ciudata, plina de toane, sant pusa la toate muncile nasoale si nu sant platita de 2 luni pt orele extra adunate. Se face ca ploua si eu nu-i spun nimic pt ca mi-e sa nu imi spuna sa nu mai vin deloc la sv. Asta ca tot o laudam la inceput ca este corecta cu banii....
Noi am fost ieri la piscina, a fost super Trebuie sa facem economie ca nu stiu cu ce bani vom merge noi in Grecia De mama v-am spus ca i-am luat biletul? Vine pe 2 septembrie si sta pana pe 4 noiembrie Vineri am fost la Englische garten unde s-a tinut sommerfest cu gradinita; a fost frumos Au avut teatru de papusi, parintii au adus fiecare ce s-a putut: dulciuri, fructe, sandwich-uri, sucuri, cafea. S-a inchiriat o cladire cu 100 euro de la orele 14.00 pana la 20.00 Au acolo tot ce trebuie, vase, pahare, bucatarie, toalete, sala de festivitati. Conditia este sa o lasi asa cum ai gasit-o, facut curat si toate puse la locul lor.
In sfarsit este si la Munchen caaaldddd Am dat colegei mele ( fosta croitoreasa, iesita la pensie ) sa imi modifice doua rochite pt ca erau mari de mine. Una o aveam cumparata acum 7 ani de la H&M, nepurtata niciodata, cu eticheta pe ea Acum sant buna de platit 30 euroi pt modificari dar macar le port cu drag pt ca imi plac foarte mult
Silvi ma bucur ca ai terminat toate examenele Felicitari sefa bucatar De ce a trebuit sa faceti si facturi? Doar bonurile vin din casa de marcat, nu ai nicio treaba cu calcule...voi cand plecati?
Angelo a ajuns sa poarte la picior 33, inca mi se par fixe unele..depinde de model.Trebuie sa o luam de la capat cu cumparaturile, acum 2 luni i-am luat 2 perechi 32...de unde sa stiu ca brusc o sa-i creasca piciorul?
Florile mele gata cumparate si puse in jardiniere sant aproape uscate Asta e...n-am noroc la flori
maraki spune:
Cosmi am vazut pozele de la banchet Foaaarte frumoasa este Bianca si Stefanel la fel E o figura in poza de la masa Ai organizat superrrrr banchetul,felicitari Foarte bine a spus Ana: creatoare de amintiriMi-a placut expresia, eu nu imi gaseam cuvintele
maraki spune:
Astazi am invatat un truc pt gene pe care-l voi aplica din seara asta. Incep sa ma dau cu ulei de ricin ca sa mi se indeseasca