Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...bineinteles ca nu ma dezic de ora 6.30cu trezitul . dar azi chiar e ok ca am multa treaba....ziceam sa va zic maine de ce ,,prostioare ,, ma tin , dar ....asa..
m.am gandit ca pentru Bianca sa incerc sa fac ceva sa tina minte toata viata ei aceasta petrecere. Eu am fost un fel de organizator asa ca de 3 zile muncesc fara ca fata sa stie ce planuiesc: am ,,furat ,, din p.c o fotografie cu toti copiii din clasa si facut un mareeee poster (120. cu 120..cred) pe care o sa.l duc azi la restaurant , apoi am copt niste turta dulce in forma de inimioare si am pus cate un mic ravas personalizat pt fiecare copil si profesor , am dat comnada de tor si ce credeti ca am scris pe el??? ATENTIE LICEU!! ...VENIM , am reusit sa fac si un caiet special in care ei sa.si lase gandurile ca peste 10 ani sa.reciteasca , le.am suerat copiilor sa le faca o scrisoare de multumire profilor ....aaa si pt profii, am vb cu o fetita de la scoala care canta dumnezeiste la pian si cu voceadar din pacate nu vede sa vina sa le cante cateva melodii...cam cu astea m am ocupat eu...o fi bine , o fi rau???

fata???eset plina de emotii...ieri s.a pensat pt prima data in viata eiazi incepe mareaaa ,,nebunie,,...coafor , machiaj ..party

eu??? sunt praf...imi vine sa plang cand o vad acum am reailizat cat e de MARE...sper sa reusesc sa i dau(nu bani) mai mult decat am primit eu

mda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina vai ce figura esti cred asa o sa fim si noi cand o sa ii vedem pe asti mici mari, gata de Liceu. Super petrecere ai organizat tu acolo , abia astept sa vad poze esti o super mama
Dia, off ce povestesti tu acolo deci inca nu ati scapat cu astea asta iti mai lipsea tie acum stres cu noua locuinta. In Belgia e chiar horror si la inchiriat si la cumparat va tin pumnii sa va vedeti aranjati la casuta noua.
Iuliana ce iei pentru nevralgie ? E tare nasol stiu a am patit o data si imi doream moartea. Ce zici tu acolo ca 55 kg nu e asa rau lasa ca faci dieta dupa vacanta. Sa faci sport in vacanta ca atunci o sa te mentii in forma.
Eu m-am apucat de sport intensiv bag Gilian 20 min pe zi( zilnic sper ) si simt ca mor, pe langa mai fac zumba si am zis ca de marti incep sa si fug aici intre sate la noi. NU ma plang nici de greutate nici de celulita ca stau super ok dar as vrea sa vad un pic de renforsare musculara si asta numai cu sport se poate. In rest noi inghetam de frig aici si ploua nonstop e suuuuper aiurea vremea sper macar in vacanta sa avem soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ieri v-am scris toate prostiile si am uitat sa povestesc taman despre dinti. Alex a pierdut 6 si are vreo 3 care se misca serios.
2 de jos au picat anul trecut in febr. Unul crescuse cum descrie il Silvia pe al lui Alain (lung prilej de discutii in fam). La o luna dupa ce s-a decis (intr-un final) cel de lapte sa cada, s-a aliniat ce-l nou ca nu te prinzi ca are 2 dinti noi acolo.
Acum noi avem alta problema. I-au picat 3 din fata (de sus) in ac timp si 2 noi au fost mai rapizi si au ocupat tot spatiul. Cel de-al 3-lea incearca sa iasa peste unul dintre cei 2 noi si nu stim care-i treaba acolo, dar nu-i reuseste si gingia e vanata. Oricum nu-i bine, nici cu 2 dinti noi unul peste altul. Pe 26 o sa-i facem o radiografie sa se lamureasca doctorul care-i treaba si ce-i de facut ca e clar ca ce-l de-al 3-lea e "in suferinta" (parerea dr). Noi i-am mai facut o radio in februarie (e un control gratuit si obligatoriu pt toti copii la 6 ani), dar atunci nu s-a vazut nimic ca inca nu picasera, dar dr ne-a avertizat de cand la vazut ca are o dantura superba, dar ca s-ar putea sa aiba pb la schimbarea dintilor pentru ca nu avea spatii deloc intre dintii de lapte si pana se dezvolta si maxilarul, definitivii nu au spatiu suficient de iesit. In sf, va mai pov eu dupa ce-l vedem din nou pe dr. Altfel, parerea lui e ca aparat se pune numai de pe la 13 ani incolo (daca e nevoie), ca pana atunci ar fi chin degeaba,ca gura e intr-o continua transformare.

Gio- Mie dor de tine guresha. Imi lipsesc vivacitatea si bunatatea ta. Ce fac copii?
Maraki- De tine imi place mult in perioada asta, frematand intre atatea pregatiri (aniversari, vacante)
La multi ani!
Cosmi- Tu esti creatoare de amintiri.
Iti dai seama, ca si peste ani, vei fi in gandurile tuturor copiilor, cand vor povesti despre minunatia lor de banchet. Astea sunt momente, care marcheaza. Bravo!
Iuliana- Sper ca s-a rezolvat cu nevralgia. Eu am aflat la un RMN de rutina ca am sinusurile maxilare ingrosate: sinuzita. Uite asa s-a lamurit misterul durerilor de cap si al altor chestii dubioase puse pe seama rinitei alergice... Poate ar tr sa faci si tu niste investigatii amanuntite ca tot ai div in ultimul timp.
Dia- Toata agitatia asta, e multimul lucru de care aveai nevoie acum. Sunt sigura ca veti gasi o solutie, dar.....Bafta!!!!!
Miha- Vacanta e vacanta si gasiti voi o solutie convenabila, dar mai bine ne povestesti ceva despre Tudor.
Silvia- Chiar sunt superbe florile. Sunt superbe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, intru si eu ca nu mai am chef de invatat si sa ma plang ca am o febra musculara de mor abia ma misc dupa sportul de ieri dar cu toate astea trebuie sa fac azi din nou ca daca nu maine nu mai pot misca si trebuie sa ajung la ex . Noi pana la urma ne-am ingrozit pe final de asa drum lung cu masina si am schimbat putin planul, mergem in Ro cu avionul din Paris si ne intoarcem tot in Paris de unde luam masina si ne ducem in Spania, cu oprire de o zi la intoarcere facem la fel, scutim asa 3000 de km. Respectam asa si vizitatul cu masina in sudul Frantei cum vroiam si economisim 3 zile de umblat cu masina, cel mai dur era drumul de Romania - Spania 2600 km asta chiar ne-a speriat ca initial vroiam sa orpim la Venezia si Toscana dar cum am renuntat la idee... sa vedem ce mai schimbam pana plecam Ma bucur ca va plac florile mele, daca mai apuc mai plantez pana plec in vacanta.
Ana ma bucur sa te vad in zona noi raportam ca dintele vechi se tine inca tare pe pozitii, a inceput sa miste dar nu cade si eu una nu ma apuc sa treg de el ca nu stiu il mai las sa evolueze singur. Sper sa se alinieze si rezolve si la voi dintii, uite ce pb apar nici nu ma gandeam ...
Maraki la multi ani si multe
Gio chiar asa ce e cu tine de ce nu apri in zona doar pe FB ce te mai vad ?
Gata merg si eu la datorie mai invat ceva si ma gandesc ce linsitita o sa fiu peste 2 zile cand scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

La multi ani, Maraki! Iti doresc tot binele din lume, sa ai o viata buna si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, la multi ani! Multa sanatate si tot ce iti doresti!
Eu arat ca ratusca cea urata. Am avut ieri niste dureri crunte! Plangeam efectiv de durere! Victor a avut grija de Matei ca eu efectiv nu ma puteam tine pe picioare.
Azi noapte am inceput sa ma umlfu iar acum arat de zici ca mi-am luat 20 de pumni in fata.
Maine dimieata ma duc la dentist desi asa umglata cum sunt nu cred ca are ce sa-mi faca. E nasol ca mai am doar o saptamana de munca si am mult de lucru, iar maine jumatate din zi mi-o voi petrece la denstist.
Cosmi, super surpriza
GIO, asa putin ai scris?
Ana, si eu am sinuzita si problema e ca ma cam deranjeaza aerul conditionat, iar la birou aerul vine direct din tavan...deci o mare bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Multumesc mult fetelor, poooop si vb maine
fug sa imi vopsesc genele si sprancenele cu ce am primit de la Andreea si Robert

Mergi la inceput

neata ....

Marakino sa ne traiesti sanatoasa , cu bucurii in suflet alaturi de cei dragi....LA MULTI ANI!!!

fetelor , petrecerea a fost de visasa spun copiii...am stat pana la 3 dimineata, s.au distrat ff tare , dar cel mai tare mau impresionat ca dupa tort si au dat seama ca drumurile lor se despart...au inceput sa planga , se imbartisau si iar plangeau au facut imbratisare de grup....pana noi parintii am inceput sa i aplaudam si sa dansam. Ce sa zic ...sunt foarte uniti si marre a fost jalea. Au fost ff aranjati , draguti...se simtea in aer ca au devenit adolescenti. Acolo la restaurant rand pe rand ne.am strans toti parintii si tare bine ne am simtit. Azi , Bianca m a sunat si mi a zis...m,, mamii copiii iti multumesc si spera ca si la intalnirea de 10 tot tu sa te ocupi,, ..n am plans deloc , dar acu asta fac...

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Maraki, LA MULTI ANI !

Cosmina, super idei ai avut - felicitari pt inspiratie si pentru ca ai pus atata suflet sa iese cat mai bine! Si din ce ne spui, a meritat!

Toanca, sper sa scapi repede de probleme si sa rezolve dentistul tot, cat mai rapid si fara dureri

Fetelor, nu-mi dau seama ce-i cu mine si daca e ok; in mod normal sunt super relaxata legat de Adri, de iesiri cu clasa etc. Am lasat-o si la bunici cateva zile, anul trecut am lasat-o fara noi vreo 2 saptamani, am lasat-o sa doarma la prietene de-ale ei peste noapte - si tot timpul a fost super ok. Dar acum am senzatia ca devin tot mai posesiva si nu stiu daca e o reactie normala (n-as vrea sa o restrictionez pe ea din cauza egoismului meu).
Acum avand si o bebelina mica primim tot mai des oferte de la prieteni sa o lasam pe Adri sa mearga cu ei (si cu copiii lor, de regula de varsta foarte apropiata si cu care ea se intelege ok) in diverse excursii ...si nu pot sa zic da ; am asa o strangere de inima si pur si simplu simt ca nu pot, chiar daca Adri spune ca i-ar place.

Teoretic mi-e teama sa nu intre intr-o faza in care sa vrea la mine si sa nu avem cum sa ne vedem; nu stiu daca i-ar fi ok in conditiile in care ceilalti copii sunt cu parintii si doar ea nu; nu vreau sa aiba senzatia ca pe Lavinia o tin cu mine si pe ea o trimit departe de mine ... teoretic gasesc o multime de motive/pretexte sa imi justific reactia, dar practic ...ma simt un pic vinovata si ma intreb daca nu o privez de momente extrem de placute impunandu-i sa stea cu mine ...si daca nu risc sa perceapa toate astea negativ, ca un fel de pedeapsa, o restrictie inutila sau o lipsa de incredere ...

Mergi la inceput

pt cine vrea....Poze banchet

Mergi la inceput