Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Anitta_O spune:
Am fost de mi-am luat analizele. Fierul e foarte mic - 5 fata de 8,8-30, cat sunt valorile de referinta. Dr mi-a spus sa iau fier haussman. De aia am eu mereu senzatia ca ma scurg pe sub parchet. Hemoglobina nu e chiar mica - 10,3, orisicat si orisicum.
Virgi, imi dau seama ce naspa e sa fii la munca (si inca o munca delicata, cum e a ta), cu gynipral la bord si cafea. Dar eu sunt acasa, ma pot aseza in pat daca imi trebuie si nu iau decat de doua zile, inca mai am chef de ras pe seama mea. A, apropo de cafea, datorita tratamentului asta beau mai putina, maxim jumatate de cescuta, sa nu m-apuce pandaliile.
Onuza, cum sa doarma Virgi in maini, daca ii iese Costica pe gura?
Eu am purtat brau, dar mi se largise la un moment dat. Cred ca nu tine 100% de asta ca sa se retraga burta, ci pur si simplu de constitutie, genetica, ca si la vergeturi.
Tzuky, ce fain arata centura aia, si nici nu costa mult.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
blanca000 spune:
Joana uite ca ai zis KFC si nehalita de mine instant si-a procurat un meniu si am imbucat tot tot..acum sorb la paiul asta din pahar..bunnn..da'sper sa ii placa si fiica-mi sa nu faca show desi e cam picant ce i-am dat..
Sunt full acum si nu mai am loc pe scaunul asta de la job, o saptamana si scap si de el si revin la canapelele mele dar ioc odihna ca imi iau gaza acasa zilnic.
Sapt viitoare sunt singurica cu Eva caci J. pleaca in vizite la Lisabona, macar sa ne aduca ceva frumos..si sper sa fim cuminti amandoua, vine mama la mine caci trebuie sa vin la job sa imi predau lucrarile..apoi pleaca mama in excursie si raman full cu Eva..si apoi vine bubi mic si ma fac si mai full..hardly wait .
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
Alina, aici sunt, va citesc, dar nu prea am ce scrie. Dragele de voi, cum va ganditi voi la mine . Si iubita Ionelu m-a sunat dimineata sa ma intrebe ce e cu mine
Astept sa apara fluturasii si floricelele ca sa am si eu ce scrie!
Nu am nimic negativ de raportat, nicio contractie, nimic. Cu somnul e mai greu, dar ma mai uit la un film, mai citesc ceva, trece noaptea cumva, iar ziua sunt in priza cu fimea, care a inceput sa fie o obraznica =))))))
Ieri, pt prima oara a zis ca o cheama Amana (nu mai e nici Mimi nici Amy)
Despre centura pot sa va spun ca doctora m-a pus sa vin cu ea cand mi-a scos firele si mi-a pus-o ea. Nu am ramas cu burta, deci categoric imi voi cumpara si acum una (am luat una misto rau de la Centrofarm, cam scumpa, dar incercasem vreo 2 inainte si nu erau pe placul meu, dar i-am imprumutat-o unei prietene si acum nu o mai gaseste, vreau nu vreau tre sa-mi iau iar ) Cred ca va fi groaznic cu caldura in schimb, data trecuta era aprilie cand mi-am pus-o si pana in vara scapasem de ea.
Au fost aseara niste prieteni la noi,au un baietel de 9 luni si incerca sa vina spre mine de-a busilea, cand a vazut fimea asa, direct la mine in brate s-a cocotat si bine ca am fost pe faza ca era sa ii dea ditamai sutul aluia mic de geloasa ce era. Nici nu ma puteam uita catre baietel ca urla mandra mea de nervi. Doamne Dumnezeule, ce ma fac eu cu ea cand vine oracaitorul mic? M-a cuprins asa o frica...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+
blanca000 spune:
Andra eu pe Eva o tot instruiesc despre bebe mic..ca vine si e a noastra, eu voi si mami a ei, tati la fel..o sa aiba nevoie de noi, ca e mica si bla bla..ca o sa planga si sa sa se smorcaie...
Ea zice ca intelege, ca astae o sa creasca Clara mare...si ca abia o asteapta. De dimineata a vorbit cu burta la greu, ea vorbeste prin buric , nu ma lasat vreo jumatate de ora sa ma imbrac sa nu acopar burta..
Insa si eu sunt curioasa cum o sa reactioneze cand nu o sa mai fiu 100% la dispozitia ei..dar o sa incerc sa o implic si pe ea cat mai mult chiar daca va face gresit. Sigur ne vom descurca
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Carmen_80 spune:
Buna fetelor, sunt si eu o surioara mai mica de-a voastra de la odiseea de iulie-august, dar mai mult ca sigur o sa nasc la sfarsitul lui iunie, avand dpn pe 5.07.
Va citesc zi de zi si stau cu sufletul la gura sa vad cand apare primul fluturas.
Va scriu pentru ca noi, cele de la odiseea mea suntem inca in faza in care incepem sa cumparam lucrusoare pt bebei si tare indecise si necunoscatoare suntem. Daca aveti timp si chef, presupun ca voi deja ati cam achizitionat tot ce era nevoie, va rog frumos, dati-ne si noua un sfat pentru: carucioare, patut, sterilizator, incalzitor, pompa de san, biberoane... etc... la ce sa fim atente, ce trebuie sa nu/contina si alte caracteristici. Probabil ati vorbit si voi despre asta, insa nu va citesc chiar de mult timp si am ratat paginile alea.
Va multumesc anticipat si va doresc nastere usoara si bebei sanatosi!
29 sapt +
ella81it spune:
BLANCA si eu de 1 mai am programat un gratar,dar undeva la munte(iau geanta ptr.spital cu mine)Centura aia de la chicco vroiam sa o cumpar si eu ,dar am zis ca astept sa nasc.Miercuri am cumparat o pereche de chiloti cu o banda inalta de strange burta(gen burtiera)sa speram ca ii suport
Ma duc sa fac o ciorbita de curcan
Ella35+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
Andra_C spune:
Blanca, ea inca nu intelege, Eva e un piculet mai mare. Stie ca e bebe in burtica, cateodata ii da si lui sa bea si sa manance din mancarea ei, stie ca in camera de langa ea va sta el, dar cred ca totusi va avea un soc. Daca ea si pe Tomita este geloasa...daca vine ala sa-mi faca masaj sau sa ma pupe top si ea si il impinge pe el...si incerc sa ii explic, dar e atat de greu. Ofofof, trecem noi peste toate cu rabdare si atentie, nu?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Am rupt frigiderul ca am venit aproape lesinata de foame din oras, dar nu am avut chef sa pap pe la mall. Acum ma infrupt cu nerusinare din inghetata sotului si sunt inca in dubiu daca sa-mi iau sau nu glicemia peste o ora.
De aseara ma tot gandesc la Mirina...azi deja mi-am imaginat-o schimband pampersi.
Blanca si eu ca tine...ma gandesc pe unde sa plecam de 1 mai, dar cand ma uit la burtica ...imi dau seama ca nu trebuie sa fortez nota.
Anitta si eu trebuie sa merg sa fac analize...sa vedem daca te intrec cu fierul. Frica mea legata de anemia feripriva e ca ... daca trebuie sa iau supliment de fier chiar ca o sa ma mai vad cu tronul meu f f rar. O sa-l supar pe iubi ca nu folosesc cadoul lui de ziua indragostitilor ...nu-s toata acasa azi clar.
Carmen in legatura cu lista de cumparaturi, eu cel putin sunt praf...am luat doar carucior si, in rest, nici de lista nu m-am apucat. Fetele au achizitionat patut, hainute, lenjerie de unica folosinta... dar mai e timp. O sa ma apuc eu... candva.
Elena 32+ cu Bebster AMR 7+
joana2672001 spune:
Nu am vrut sa va fac pofta cu KFC ul meu, dar asa i ca i bun?:))))
M am trezit aum din somn si sunt cu apsa pusa, mai dar toata lumea are o singura problema, cand nasc??? M am saturat de intrebarea asta. Nici nu mai rasound la telefon, si mai sunt si insistenti ufff ce nervi am.
Mirina sigur a nascut de nu zice nimic, hai ca saptaman viitoare o sa fie una numai buna pt bebei:D . Elly, apoi Virgi, eu, si cine stie din fetele la termen:D.
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
joana2672001 spune:
Draga Carmen, uite aici un link util - pe mine m a ajutat enorm.
http://forum.anticonceptionale.ro/t15252-lista-lucruri-bebe-acasa.html#
Cat tine de carucior noi am luat Ovo Brevi 3 in 1, biberoane/suzete Avent, sterilizator de ala pt cuptorul cu microunde. In mod sigur am uitat si noi din ele, insa cand va fi cazul sotul stie unde e farmacia:))) sau mi am mai salvat linkuri pt diverse in cazul in care o sa fie nevoie.
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 37 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!